-

LG Optimus L40 abonnement

LG Optimus L40

Ben je op zoek naar een LG Optimus L40 abonnement? Vergelijk alle LG Optimus L40 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de LG Optimus L40

Ben je op zoek naar een goedkope no-nonsense smartphone? Dan is misschien deze Optimus L40 wel iets voor jou. Voor nog geen honderd euro is deze smartphone leverbaar en hiervoor krijg je een nette smartphone waar je prima mee uit de voeten kunt. De Optimus L40 is bij uitstek geschikt als tweede smartphone, als smartphone voor je kinderen of gewoon een smartphone om bereikbaar te zijn. Alles wat je nodig hebt is aanwezig op deze Optimus L40 en zelfs nog wel meer dankzij LG. Je haalt een smartphone in huis voor een bodemprijs, maar je krijgt een smartphone mee naar huis waar je dit echt niet aan merkt. Ook dit is weer kenmerkend LG en de Optimus L40 is hier een prachtig voorbeeld van.

Simpel maar doeltreffend

De Optimus L40 is echt ontworpen op basiselementen. Zo zul je geen zaken aantreffen zoals 4G, dubbele camera's of immens veel opslagcapaciteit. De Optimus L40 is er echt gemaakt om bereikbaar te zijn en om te kunnen bellen. In deze zaken is de smartphone dan ook uitstekend in. Voor deze prijs kun je ook niet veel meer verwachten, maar dat is ook feitelijk niet nodig. Wij zijn immers verwend met zaken zoals hoogwaardige camera's en 4G. De Optimus L40 is derhalve erg simpel, maar zeker doeltreffend.

Software

Op het gebied van software mogen wij zeker niet klagen met deze smartphone. Standaard werkt de Optimus L40 op Android 4.4. Het is zeker niet de laatste versie, maar is wel een stabiele versie. Als toevoeging heeft LG enkele zaken extra geïnstalleerd zoals Knock Code en Guest Mode. Met Knock Code kun je met een paar simpele tikken op het scherm, volgens een bepaald ritme, de smartphone ontgrendelen. Deze functie kwamen wij voor het eerst tegen in een high-end smartphone van LG en vinden wij dus inmiddels ook in deze budget smartphone weer terug. Een mooie toevoeging is misschien wel Guest Mode. Deze kun je inschakelen wanneer iemand even snel wil bellen op jouw telefoon of even een spelletje wil spelen. Hiermee heeft diegene echter geen toegang tot jouw berichten of gesprekshistorie. Wel een prettig idee wanneer iemand even jouw smartphone gebruikt. Het zijn enkele zaken die het gebruik van deze smartphone een stuk eenvoudiger maken.

Compact

De Optimus L40 is zeker geen grote smartphone en mag zelfs als erg compact bestempeld worden. Met een schermformaat van 3.5 inch past de smartphone in vrijwel elke broekzak en is het dus ook makkelijk mee te nemen. Het ontwerp is ook erg netjes en de Optimus L40 ligt solide in de hand. Je krijgt ook echt niet het idee dat je een goedkope smartphone in handen hebt en uiteraard is dat zeer positief. Ook de bediening is met gemak met een hand te doen, ook wanneer je een kleinere hand hebt. In alle opzichten is dit dus ook weer een missie volbracht voor deze Optimus L40.

Conclusie

Met de Optimus L40 koop je niet alleen een goedkope smartphone, maar ook gewoon een goede en doordachte smartphone. Dankzij de extra features zoals Knock Code en Guest Mode merk je direct dat je zeker geen standaard smartphone in handen hebt, maar dat er ook zorg aan besteed is. Deze Optimus L40 is ideaal als tweede smartphone of zelfs als smartphone voor de kinderen. Hij kost immers weinig en toch is het een echte smartphone. Ook is het een ideale smartphone voor de beginners of enkel voor diegene die bereikbaar willen zijn.

Alternatieven voor de LG Optimus L40 vergelijken