-

LG Optimus L90 abonnement

LG Optimus L90

Ben je op zoek naar een LG Optimus L90 abonnement? Vergelijk alle LG Optimus L90 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de LG Optimus L90

De Optimus L90 is misschien wel het schoolvoorbeeld hoe een goede smartphone toch goedkoop kan zijn. Het toestel heeft alles in zich wat je mag verwachten van een middenklasse smartphone, echter dan met de prijs van een budgettelefoon. Zo kun jij ook op deze Optimus L90 rekenen op software die wij normaal enkel aantreffen in high-end smartphones van dit merk, maar ook over de hardware mag er zeker niet geklaagd worden. Deze Optimus L90 is de grootste smartphone in de reeks van andere Optimus-modellen en het toestel meet een schermgrootte van 4.7 inch. Een prima formaat dus.

Snelheid

De Optimus L90 is misschien geen krachtpatser, maar met een 1.2 Ghz dualcore-processor hoef je toch echt niet te klagen. In combinatie met het Android besturingssysteem en enkele handige features vanuit LG zelf werkt dit toestel uitmuntend. Dit laatste komt misschien ook wel door het 1 GB werkgeheugen wat de processor ondersteunt tijdens het rekenwerk. Wij konden deze Optimus L90 niet betrappen op enige haperingen en enkel wanneer je ontzettend veel programma's tegelijk open had staan kon je merken dat het toestel het zwaarder kreeg. Wat dat betreft is dat dus ook prima in orde, maar ook het scherm bevat een prettige snelheid en gevoeligheid. Met een simpele beweging kun je zo door het menu heen scrollen en merk je ook dat het scherm dit allemaal prima kan bijhouden.

LG Optimus L90 software

Waar de fabrikant misschien wel groot mee is geworden is hun eigen software. Standaard werkt de Optimus L90 op Android, maar hierover heen heeft LG hun eigen schil gemaakt. Het resultaat is dat deze smartphone onder andere is voorzien van Knock Code en Easy Home. Het eerste stukje software is inmiddels goed ingeburgerd en met deze software tik je een paar keer op het scherm waarna je de smartphone ontgrendeld. Met Easy Home kun jij op zeer eenvoudig wijze zelf instellen hoe het beginscherm er uit moet zien en welke applicaties hier terug te vinden zijn. Iedere leek kan op deze manier prima overweg met een smartphone en dit is dan ook weer een sterke kan van deze Optimus L90.

Media

De Optimus L90 wordt standaard geleverd met een 8 megapixels camera en 8 GB opslaggeheugen. In onze ogen meer dan prima en zelfs misschien wel een stuk beter dan alle andere smartphones in deze prijsklasse. Het toestel maakt prima foto's of video's en uiteraard zijn deze ook weer direct te delen via de verschillende social media. Dankzij de slimme software van de fabrikant zullen trillingen niet meer zichtbaar zijn in foto's of video's en kun je ook direct foto's bewerken. Ook hierin is niets bezuinigd en merk je gewoon dat de Optimus L90 een complete smartphone is.

Conclusie over de LG Optimus L90

De Optimus L90 heeft ons positief verrast in veel opzichten. De prijs is natuurlijk al een belangrijk punt, maar als je dan kijkt wat je er voor krijgt worden wij eigenlijk nog wel een stuk enthousiaster. Met de wetenschap dat ook de software alles een stuk eenvoudiger maakt is deze Optimus L90 gewoon een prima smartphone. Het scherm van 4.7 inch is ook erg prettig. Het is niet te groot en niet te klein, maar wel een mooi formaat om het toestel toch nog in je broekzak te schuiven. Wat ons betreft is deze smartphone dan ook echt een aanrader voor vrijwel iedereen. Neem deze dus zeker mee in jouw vergelijking als je op zoek bent naar een goedkope alleskunner.

Alternatieven voor de LG Optimus L90 vergelijken