-

LG Spirit abonnement

LG Spirit

Ben je op zoek naar een LG Spirit abonnement? Vergelijk alle LG Spirit aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de LG Spirit

De Spirit is eigenlijk een smartphone op zich. Het model is niet vergelijkbaar met andere modellen van deze fabrikant. Dit komt mede doordat de Spirit de vernieuwde Cell-technologie heeft toegepast op deze Spirit. Waar normaal deze vernieuwde zaken in high-end smartphones terug te vinden zijn heeft LG er juist voor gekozen om deze Spirit uit te voeren met de nieuwe techniek. Het is veelbelovend en het heeft ook echt resultaat. Als je de Spirit voor het eerst ziet is het best een aardige smartphone voor tamelijk weinig geld. Het toestel valt net niet in de budgetrange van vele andere modellen, maar een goed betaalbare middenklasser is het zeker.

Schermtechnologie

Zoals gezegd beschikt de Spirit over de nieuwste Cell-technologie van LG. Het komt er eigenlijk op neer dat de ruimte tussen het glas en het werkelijke beeld een heel stuk kleiner is geworden. Nu lijkt dit in eerste instantie niet echt vernieuwend, maar het directe resultaat is dat deze Spirit erg compact is en vooral ook erg dun. Waar de meeste goedkopere modellen toch nog wel een behoorlijke dikte vertegenwoordigen laat de Spirit direct zien dat dit echt niet nodig is. De Spirit is uitgevoerd met een 4.7 inch touchscreen met een maximale resolutie van 1280 x 720 pixels en dat is ook heel erg aardig. Zeker gezien het feit dat wij zo enkele modellen, zelfs met grotere schermen, naar boven kunnen halen met een lagere resolutie. Als het dus om het beeld gaat is deze Spirit nu al een heel stuk beter dan alle andere smartphones in deze prijsklasse.

Foto's schieten

De Spirit heeft veel weg van een doorsnee smartphone, maar de verbeterde schermtechnieken verklappen eigenlijk al dat de Spirit wel meer is dan dat. Ook de 8 megapixels camera bewijst dat een lage prijs niet direct hoeft te betekenen dat je overal op moet bezuinigen. De Spirit is voorzien van een prima camera die zowel in het donker als in overbelichte situaties prima foto's kan maken. En als er dan toch nog even iets rechtgezet moet worden kan dit heel makkelijk bewerkt worden, direct op de smartphone. Voor de selfies is een 5 megapixels camera aan de voorzijde gemonteerd en ook dit mogen wij ruim bedeeld noemen als wij toch de vergelijking aan het maken zijn. Geen enkele selfie zal dus nog mislukken met deze krachtige camera aan de voorzijde.

Vernieuwend

Eigenlijk is het best jammer om te zien dat de Spirit misschien niet de aandacht krijgt die het nodig heeft. De smartphone heeft werkelijk alles in huis om zijn concurrentie voor te zien. Zo wordt de Spirit ook standaard geleverd met Android 5.0, terwijl veel andere fabrikanten met goedkopere modellen het nog op een verouderde versie houden. Alles is vernieuwend op deze Spirit en het is ook een genot om met deze smartphone te werken.

Conclusie over de LG Spirit

De nieuwe Spirit heeft werkelijk alles in huis om tot een van de betere smartphone te behoren. Het toestel is compact en heeft ook nog eens een mooie resolutie touchscreen in vergelijking met andere smartphones. Ook de cameratechnieken en Android 5.0 dragen mede bij aan het succes van deze Spirit, want wij mogen niet vergeten dat juist deze zaken de smartphone maken. Dankzij de laatste versie van Android kun je ook rekenen op een langere standbytijd en een goede support vanuit de fabrikant. Wellicht kun je ook nog wel een update verwachten naar de nieuwste versie van Android. In ieder geval heeft de Spirit ons overtuigd en kunnen wij hem enkel van harte aanbevelen! Voor weinig geld heb je dan ook echt een goede smartphone in huis gehaald.

Alternatieven voor de LG Spirit vergelijken