-

LG V10 abonnement

LG V10

Ben je op zoek naar een LG V10 abonnement? Vergelijk alle LG V10 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de LG V10

Het nieuwe vlaggenschip van LG is de V10 en het wordt door velen gezien als de opvolger van de bestaande G4. Met de nieuwe V10 heeft LG werkelijk alles uit de kast getrokken om een zeer nette smartphone op de markt te zetten die ook nog eens unieke features heeft. Zo beschikt deze smartphone over een tweede scherm aan de bovenzijde waarop notificaties makkelijk zijn terug te zien en kun je ook erg makkelijk schakelen tussen de verschillende applicaties. Het is slechts een greep uit de mogelijkheden die deze V10 biedt, want ook onderhuids is er veel nieuws te melden. De V10 is misschien niet de goedkoopste smartphone die je kunt vinden, maar voor deze prijs krijg je wel heel erg veel en ben je er van verzekert dat je enkele jaren, zonder problemen, weer mobiel bereikbaar bent.

Ontwerp van de LG V10

Een sterk punt van deze V10 is misschien wel zijn ontwerp. Ondanks dat de opzet gelijk is met dat van andere smartphones, onderscheid deze smartphone zich toch door middel van de vormgeving. Aan de achterzijde treffen wij dan ook een niet alledaags design aan maar die juist wel weer uitstekend aansluit op deze smartphone. De voorzijde ziet er ook gewoon erg goed uit en je kunt direct zien dat je met een high-end smartphone te maken hebt. Alles is tot in de puntjes erg netjes afgewerkt en staat design hier ook hoog op de lijst. Het oog wil immers ook nog wat. Ondanks zijn forse formaat ligt het toestel toch lekker in de hand. De V10 is echter wel een smartphone die met twee handen moet bedienen, zeker als je aan de slag wilt gaan met het bovenste scherm. Het is misschien even wennen, maar ook dit went weer erg snel.

Snelheid en geheugen van de LG V10

Bij deze V10 kunnen wij snel zeggen dat er aan snelheid geen gebrek is. Zo krijg je de beschikking over een 1.8 Ghz hexa-core processor die wordt ondersteunt door maar liefst 4 GB werkgeheugen. Hiermee is de V10 de eerste smartphone met een dergelijk groot geheugen en dit merk je dan ook direct in de werking. Alles werkt soepel en zonder haperingen. Dit laatste komt misschien ook wel door Android 5.1, die enorm veel wijzigingen heeft doorgemaakt en ook vriendelijker is voor de processor. De 16 megapixels camera aan de achterzijde werkt ook erg snel en je kunt er razendsnel prachtige foto's of video's mee opnemen. En voor de opslag van deze media is er standaard 64 GB opslag beschikbaar en dit kan eventueel nog uitgebreid worden met een microSD-kaart. Dit laatste is dan misschien ook weer een mooi pluspunt van deze V10, want steeds meer fabrikanten stappen van externe opslag af.

Schermen

Zoals gezegd beschikt de V10 over een tweetal schermen. Het grote scherm heeft een doorsnede van 5.7 inch met een maximale resolutie van 2560 x 1440 pixels. Een mooie resolutie die wij ook mogen verwachten van een smartphone van dit kaliber. Boven dit scherm is nog een 2.1 inch scherm aanwezig waarop notificaties en openstaande applicaties zichtbaar zijn. In eerste instantie lijkt dit nutteloos, maar al snel zul je merken dat dit tweede scherm toch echt wel heel handig is.

Onze conclusie over de LG V10

De V10 heeft ons wederom positief verrast en het kan dan ook zomaar de omslag betekenen in denkwijzen door andere fabrikanten. Vooral het tweede scherm bewijst zijn nut. Je betaalt dan ook de prijs die hoort bij een dergelijke smartphone, maar in combinatie met een abonnement zal deze smartphone ook snel betaalbaar worden. Je moet niet vergeten dat je bij deze V10 wel erg veel smartphone krijgt en de laatste technieken aanwezig zijn. Wat ons betreft dan ook een prima aankoop als je deze sterk overweegt.

Alternatieven voor de LG V10 vergelijken