-

LG Wine Smart abonnement

LG Wine Smart

Ben je op zoek naar een LG Wine Smart abonnement? Vergelijk alle LG Wine Smart aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de LG Wine Smart

De LG Wine Smart is een retro clamshell smartphone. De zeer populaire toestellen in 2000 zijn nu helemaal terug. Steeds meer fabrikanten introduceren nieuwe retro toestellen en zelfs Samsung ontwikkelt zijn eigen clamshell smartphone. De LG Wine Smart vouw je uit en dan heb je een klassieke telefoontoetsenbord met een klein 3,2-inch beeldscherm. Je krijgt de functionaliteit van een klassieke telefoon gecombineerd met toegang tot allerlei handige en slimme apps via Andriod. De LG draait op Android 5.1 met een lichte LG schil en ondersteunt 4G.

Design van de LG Wine Smart

De Wine Smart heeft een opvallend retro design. Het klassieke uitklapsysteem maakt het apparaat zeer compact wanneer het ingeklapt is. Je wordt met een LED lampje geïnformeerd bij oproepen of berichtjes. Uitgeklapt zie je een numeriek toetsenbord (T9) en het 3,2-inch touchscreen. Het numerieke toetsenbord bevat een navigatiepad en drie standaard Android knoppen. Daarnaast zijn er vier knoppen die zijn gelinkt aan acties, zoals het snel openen van de camera. Het toestel is gemaakt van kunstleer in combinatie met kunststof met geborsteld aluminium look. De telefoon is verkrijgbaar in een donkerblauwe kleur en bordeaux-rood kunstleer. De achterkant van het toestel is afneembaar en geeft toegang tot SIM-kaart, microSD-kaart en de 1700 batterij. De batterij kun je verwisselen, iets dat we in steeds minder toestellen terug zien. De LG weegt 143 gram en heeft de volgende afmetingen: 117,7 mm hoog, 58,7 mm breed en 16,6 mm dikte.

Specificaties LG Wine Smart

Het retro toestel is uitgerust met een Snapdragon 210 processor van Qualcomm. Een 1,1 GHz quad-core MSM8909 processor met grafisch de Adreno 304 chipset. Boven het T9 toetsenbord vindt je het 3,2-inch LCD scherm en de smartphone beschikt over 1 GB werkgeheugen met 4 GB opslagruimte. Wil je meer opslag, dan kun je de opslag vergroten met een microSD-kaart tot maximaal 32 GB. De Wine Smart draait op Android Lollipop en je kunt allerlei applicaties downloaden uit de Google Play Store, net als bij andere smartphones. De interface van de LG is iets aangepast zodat Android er natuurlijk uitziet op het 3,2-inch scherm. LG heeft niet allerlei software vooraf geïnstalleerd en het Android besturingssysteem slechts licht bewerkt. Je bent dus niet de eerste minuten kwijt aan het verwijderen van ongewenste bloatware.

Wine Smart Camera’s

De LG Wine Smart is echt een budget telefoon en dat merk je vooral bij de camera’s. Het toestel heeft een hoofdcamera met 3,2-megapixel voor basis plaatjes. De camera wordt niet bijgestaan met LED filtser. Aan de voorkant vind je een VGA kwaliteit selfiecamera van 0,3-megapixel. De camera’s geven een behoorlijke kleurweergave, maar details lijden onder de lage resolutie van de camera’s.

4G internet

Je verwacht het niet, maar de LG Wine Smart laat je internetten over het razendsnelle 4G-netwerk. Je bent daarmee niet meer gebonden aan huis voor snel internet. Stuur overal WhatsApps, foto’s en ook video’s vanuit je LG naar vrienden via het snelle 4G internet. Het toestel heeft WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, een micro-USB 2.0-poort en een 3,5 mm koptelefoonaansluiting.

De LG Wine Smart is het voordelige alternatief voor de grote smartphone. Deze klaptelefoon heeft een fysiek toetsenbord en touchscreen. Het apparaat is uitermate geschikt voor senioren omdat het fysieke toetenbord grote knoppen heeft en de icoontjes op het 3,2-inch beeldscherm kun je eenvoudig vergroten. Het toestel biedt in de basis alle hardware en heeft een adviesverkoopprijs van 160 euro. Je kunt deze telefoon in één keer aanschaffen of samen met een telefoonabonnement aanschaffen. In dat geval sluit je voor zowel de telefoon als telefoon gebruik een abonnement af. Je betaalt dan maandelijks een bedrag voor de looptijd van het abonnement, 12 of 24 maanden. Voor beide manieren is iets te zeggen en per aanbieding kunnen de totaal prijzen verschillen.

Hier vind je de beste deals voor jouw LG Wine Smart telefoonabonnement.

Alternatieven voor de LG Wine Smart vergelijken