-

LG X Screen abonnement

LG X Screen

Ben je op zoek naar een LG X Screen abonnement? Vergelijk alle LG X Screen aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de LG X Screen

Met de LG X serie brengt LG in 2016 twee aantrekkelijke budget smartphones op de markt die nadrukkelijk gericht zijn op één feature. Deze LG X Screen brengt LG een interessant budget model op de markt. Het toestel dankt zijn naam aan een geavanceerd beeldscherm verdeeld in tweeën. Bovenin vind je het ‘Always-on’ scherm en daarnaast het hoofdscherm. Dankzij het Always On principe mis je geen meldingen meer en het zorgt er voor dat je batterij minder snel leegloopt. De X Screen beschikt daarnaast over prima specificaties en twee uitstekende camera’s.

Ontwerp van deze LG

LG brengt met zijn X Screen een mooi ontworpen budgettelefoon in de markt. De achterkant is gemaakt van een heldere glasvezel behuizing. Het ziet er zeer elegant uit en lijkt zelfs van glas. LG heeft de randen van het toestel stijlvol afgewerkt met plastic dat lijkt op het aluminium van een premium model. Het toestel voelt solide aan en ziet er ook nog mooi uit. Dankzij de omvang en afgeronde randen ligt het toestel prettig in de hand. Het is ook nog eens dun vergeleken met andere budget telefoon. De X Screen meet 142,6 mm bij 71,8 mm en is met 7,1 mm dun.

Twee voor de prijs van één

Het grote voordeel van de LG X Screen is natuurlijk zijn Always On scherm bovenin het toestel. Je bent hiermee niet alleen op de hoogte van alle berichten en notificaties. Je kunt ook je eigen persoonlijke motto op je smartphone zetten of je eigen naam. Via het kleine scherm scroll je ook eenvoudig door je muziek albums of start je direct de meest gebruikte apps. Voor de prijs van één krijg je dus twee beeldschermen. Het eerste scherm is een 1,76-inch schermpje met een resolutie van 520 x 80 pixels. Hieronder vind je het hoofdscherm een 4,93-inch 1280 x 720 pixel HD In-Cell scherm. Door het splitsen van de schermen verbruikt het toestel minder energie dan wanneer het meldingen geeft via het grote scherm.

X Screen hardware

Achter het dubbele scherm van de X Screen is een 1,2 GHz quad core processor verborgen met 2 GB werkgeheugen. Het is een Snapdragon 410 processor met vier kernen en daarbij krijgt je 16 GB aan opslag. De opslagcapaciteit kun je eenvoudig uitbreiden met een MicroSD-kaart. LG levert het toestel met Android 6.0 Marshmallow geholpen door LG’s eigen interface. Je koopt dus het nieuwste besturingssysteem met dit toestel. Android 6 heeft als voordeel, dat het besturingssysteem apps optimaal laat draaien met extra mogelijkheden zoals energiebesparing voor de accu. Al met al meer dan genoeg power om beide schermen aan te drijven en verschillende apps te draaien. De X Screen beschikt over een accu met een capaciteit van 2300 mAh. Ruim voldoende voor een dag gebruik en voor diegene die meer energie verbruikt is het mogelijk een extra batterij aan te schaffen. De 2300 mAh batterij is namelijk te vervangen.

Foto’s maken met de LG X Screen

Terwijl het broertje van de X Screen, de X Cam uitblinkt in zijn camera’s blinkt deze editie uit in zijn dubbele scherm. Toch geeft LG de smartphone twee goede camera’s mee. Achter tref je een 13-megapixel camera en voorop zit een 8 megapixel camera voor selfies en uiteraard videogesprekken. Het toestel schiet foto’s van prima kwaliteit al kun je van de X Screen geen hoogstaand beeldmateriaal verwachten.

Waarom kiezen voor deze LG?

De LG X Screen is een praktisch toestel voor mensen die op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws. Je kunt het toestel eenvoudig naar jouw persoonlijke voorkeur zetten door je eigen motto of naam op het ‘Alway On’ display te vermelden. Het extra scherm geeft zeker een toegevoegde waarde aan het toestel dat een adviesprijs van 219 euro krijgt. Verder beschikt het toestel over alle hedendaagse connectiviteit en kun je gebruik maken van de nieuwste 4G netwerken. Groot pluspunt van dit budget toestel is het besturingsysteem. Android 6.0 Marshmallow beschikt over enkele prettige features en zorgt er voor dat het toestel de accu optimaal benut.

Je kunt bij de aanschaf van een toestel kiezen voor Sim Only en de smartphone in een keer afrekenen. Wat veel mensen ook doen is het apparaat aanschaffen bij hun abonnement. Let hierbij wel op voor eventuele extra kosten. Speciaal voor jou hebben wij de beste abonnementen op een rij gezet waarmee je de LG X Screen kunt aanschaffen.

Alternatieven voor de LG X Screen vergelijken