-

Microsoft Lumia 532 abonnement

Microsoft Lumia 532

Ben je op zoek naar een Microsoft Lumia 532 abonnement? Vergelijk alle Microsoft Lumia 532 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Microsoft Lumia 532

Wie al bekend is met de Lumia 535 zal zich ook direct herkennen in deze kleinere Lumia 532. De nieuwe Lumia 532 is feitelijk een verkleinde versie van zijn broer en deze smartphone meet een schermformaat van 4 inch. Dit heeft in veel opzichten ook weer zijn voordelen, want zo is de Lumia 532 een stuk makkelijker mee te nemen en is de bediening ook een stuk handzamer. Toch kleven er ook weer nadelen aan dit kleinere scherm. Ondanks het verkleinen van het scherm heeft deze smartphone wel zijn specificaties behouden die wij al gewend waren bij zijn grotere broer. Je hebt dus misschien wel een kleine smartphone, maar wel de prestaties van een grotere smartphone. Het is dus de ideale combinatie en misschien is dan ook de prijs- en kwaliteitsverhouding van deze Lumia 532 een stuk beter ten opzichte van andere modellen binnen deze serie.

Downsizen

De komst van de Lumia 532 was enigszins te verwachten. Steeds meer fabrikanten brengen kleinere modellen uit van grote smartphones. Ook de Lumia 532 is hier een mooi voorbeeld van. Toch moeten wij erkennen dat Microsoft hier een slimme zet heeft gemaakt door het toestel ook echt kleiner te maken zonder dat de hardware moet inleveren op prestaties. Het enige wat er ingeleverd moet worden qua prestaties is de frontcamera die nu vervangen is door een standaard VGA-camera. Voor de selfies moet je dus deze smartphone zeker niet nemen. Onderhuids is er dus verder niets gewijzigd en is enkel het scherm een stuk kleiner geworden. Hiermee is de Lumia 532 misschien wel de ideale smartphone, want dankzij het kleinere formaat is deze smartphone ook nog eens erg makkelijk te hanteren.

Alles is klein

Aangezien de Lumia 532 wel een heel erg compacte smartphone is, is ook het scherm een stuk kleiner. Met een formaat van 4 inch mag je zeker nog niet klagen, maar wanneer je dit in combinatie ziet met de tegels binnen Windows Phone 8.1 moet je wel even wennen. Ook de tegels zijn een stuk kleiner dan wat je misschien normaal gewend bent. De bediening blijft nog wel goed en je tikt er niet zomaar langs, maar het kan in sommige gevallen zeker als nadeel opgeworpen kunnen worden. Ook de camera aan de voorzijde is qua resolutie behoorlijk verkleind en mag in onze ogen dan ook als groter nadeel worden gezien. De Lumia 532 beschikt namelijk over een standaard VGA-camera en dit is de kwaliteit die wij terug zagen op de eerste telefoons met camera. Een beste kwaliteit is dit dus niet. Deze smartphone kan dan ook direct afvallen als je ook geregeld selfies wilt maken.

Smartphone voor beginners

Naarmate wij meer bekend raken met deze Lumia 532, hoe meer wij inzien waarom deze smartphone misschien wel de perfecte combinatie is voor iemand die pas begint met een smartphone. Het model is compact en dankzij Windows Phone 8.1 ook erg eenvoudig in gebruik. Zonder veel moeite heb je dan ook snel deze Lumia 532 onder de knie. Veel poespas heeft deze smartphone niet en dat is dan ook direct de tweede kracht van deze smartphone.

Conclusie

Voor weinig geld heb je een mooie smartphone in je handen die qua specificaties vrijwel geheel overeenkomt met zijn grotere broer. Dit is iets wat andere fabrikanten nog niet hebben getoond. De Lumia 532 werkt erg fijn in combinatie met Windows Phone 8.1 en het menu is vanzelfsprekend. De camera aan de voorzijde is matig en hier hoef je de Lumia 532 niet voor te kopen, maar als dit niet interessant is voor je is deze Lumia 532 de perfecte smartphone voor erg weinig geld!