-

Microsoft Lumia 640 4G abonnement

Microsoft Lumia 640 4G

Ben je op zoek naar een Microsoft Lumia 640 4G abonnement? Vergelijk alle Microsoft Lumia 640 4G aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Microsoft Lumia 640 4G

De nieuwe Lumia 640 4G is de directe opvolger van de populaire Lumia 635. In alle opzichten is de Lumia 640 4G sterk verbeterd ten opzichte van zijn voorganger en biedt nu standaard 4G ondersteuning aan. Ook is de Lumia 640 4G nu standaard voorzien van de laatste versie van Windows Phone, namelijk versie 8.1. Ondanks de aardige specificaties van deze smartphone blijft het toestel zeer betaalbaar en kun je dus voor nog geen tweehonderd euro de trotse eigenaar zijn van de Lumia 640 4G met 5 inch touchscreen. Je krijgt dus eigenlijk best veel smartphone voor weinig geld.

Vriendelijk

Waar de Lumia 640 4G het vooral van moet hebben is het besturingssysteem. In vergelijking met andere besturingssystemen, zoals Android en iOS, is Windows Phone toch net even wat gebruiksvriendelijker en kun je het toestel ook vele malen eenvoudiger instellen. Wie al Windows op zijn computer gewend is, zal met deze versie ook makkelijk uit de voeten kunnen. De homescreen bevat alle laatste updates vanuit sociale media, e-mail of nieuwssites en je bent dus ook direct op de hoogte van al het laatste nieuws van jouw vrienden of wat er in de wereld gebeurd. Het instellen en beheren is nog nooit zo eenvoudig geweest en hiermee is de Lumia 640 4G ook nog eens erg vriendelijk in gebruik. Wat trouwens ook erg vriendelijk is van Microsoft, is het feit dat deze Lumia 640 4G ook een gratis update kan verwachten naar Windows 10. De allerlaatste versie van het mobiele besturingssysteem, wat in de herfst van 2015 uitgebracht zal worden naar smartphones.

Media

De Lumia 640 4G is uitermate geschikt voor het maken van foto's en video's om deze dan vervolgens weer direct te delen via sociale media. Met de 8 megapixels camera kun je prima foto's maken en dankzij de 4G verbinding staan deze ook weer snel online. Het delen kan uiteraard heel makkelijk dankzij applicaties zoals Facebook en Twitter welke ook gewoon gratis te downloaden zijn in de downloadwinkel van Windows. Ook het downloaden van games is geen probleem en de Lumia 640 4G heeft geen enkel probleem om deze ook moeiteloos op te starten. Een prima smartphone dus, voor weinig geld.

Processor

Voor deze Lumia 640 4G is gekozen voor een 1.2 Ghz quad-core processor, welke wij al vaker hebben aangetroffen in smartphones. Gezien zijn prijs is dit dan ook niet meer dan een redelijke processor. Dankzij de 1 GB werkgeheugen draait het toestel erg soepel en kun je rekenen op het snel opstarten van applicaties. Het 5 inch scherm is ook meer dan redelijk en met een maximale resolutie van 1280 x 720 pixels is er zeker geen reden tot klagen. De kleuren zijn helder en komen levendig over. Ook hier heeft de Lumia 640 4G een prima lijstje waar je ook prima mee uit de voeten kan.

Conclusie

De nieuwe Lumia 640 4G is een prima smartphone voor diegene die op zoek zijn naar een smartphone die ook erg makkelijk in gebruik is. Dankzij Windows Phone kun je makkelijk alles instellen en is ook alles makkelijk bereikbaar. Alles zit gewoon logisch in elkaar. De standaard aanwezigheid van 4G en de respectabele specificaties maken deze smartphone compleet. Voor relatief weinig geld heb je toch een prima smartphone waar je weer enkele jaren plezier van kan hebben. Vergeet trouwens ook niet dat de gratis update naar Windows 10 ook voor deze smartphone geldt. Je blijft dus altijd up-to-date met deze Lumia 640 4G.