-

Microsoft Lumia 950 abonnement

Microsoft Lumia 950

Ben je op zoek naar een Microsoft Lumia 950 abonnement? Vergelijk alle Microsoft Lumia 950 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Microsoft Lumia 950

Het nieuwste vlaggenschip van Microsoft is de Lumia 950. Met een schermformaat van 5.2 inch doe het direct leuk mee met de rest van de competitie als het gaat om high-end smartphones. Dat Microsoft serieus heeft uitgepakt met deze Lumia 950 valt wel op te maken uit de specificaties. Naast het nieuwe besturingssysteem Windows 10, beschikt ook deze smartphone over een 1.8 Ghz hexa-core processor met 3 GB werkgeheugen. In dat opzicht is de Lumia 950 momenteel een van de snellere smartphones die op de markt leverbaar zijn. In alle opzichten zal deze smartphone dus zijn concurrenten echt te slim af zijn.

Groots

Wij hadden het natuurlijk al kort even over de krachtige processor met het daar bij behorende werkgeheugen. Behalve op dat vlak scoort ook de Lumia 950 goed met de camera, want met een 20 megapixels camera en een 5 megapixels frontcamera weten wij in ieder geval zeker dat geen enkele foto of video zal mislukken. En uiteraard hebben deze foto's ook wel zijn plek nodig. Hiervoor is standaard 32 GB opslag beschikbaar en deze is ook nog eens uit te breiden met een microSD-kaart. En als je dan toch nog ruimte tekort komt, dan kun je wellicht binnen Windows 10 gebruik gaan maken van OneDrive om even wat foto's en video's in de cloud te zetten. Alles werkt harmonieus en soepel met elkaar en dat is fijn om te zien.

Windows 10

Al eerder hebben wij eens geschreven over Windows 10. Eenmaal op een smartphone merk je direct wat de voordelen zijn van Windows 10 op een smartphone. Feitelijk heb je eigenlijk alles bij de hand wat je normaal ook verwacht op een desktop of laptop. Zaken zoals Word en Excel zijn standaard aanwezig, maar ook Microsoft's eigen clouddienst, OneDrive, is in alle opzichten erg netjes geïntegreerd. Dankzij de irisscanner aan de voorzijde van de Lumia 950 kan het toestel ontgrendelt worden. Ook hierin gaat Microsoft dus net weer even een stap verder dan normaal. Windows 10 is dermate eenvoudig en vriendelijk in gebruik dat ook een beginnend gebruiker van een smartphone of dit besturingssysteem makkelijk uit de voeten kan. Wij kunnen ons niet bedenken wie niet overweg zou kunnen met Windows 10 in combinatie met deze Lumia 950.

Design

Het oog wil natuurlijk ook wat en hier heeft Microsoft gelukkig ook veel aandacht aan besteed. De Lumia 950 is erg strak vormgegeven en heeft verder geen schokkende andere features ten opzichte van andere fabrikanten. Dankzij het 5.2 touchscreen is het toestel misschien wat groter dan wat we normaal gewend zijn, maar ook dit went erg snel. Ondanks zijn formaat is de Lumia 950 toch wel makkelijk met een hand te bedienen en dat treffen wij niet vaak aan op dermate grote smartphones. Dit heeft dan ook deels weer te maken met het strakke design van deze Lumia 950.

Conclusie

Natuurlijk zijn wij enthousiast geworden van deze Lumia 950. Behalve de software is het onderhuids ook een echte krachtpatser en is menig fabrikant toch wel even jaloers. Denk hierbij aan de krachtige processor, het enorme werkgeheugen en de hoogwaardige camera. De Lumia 950 is dus met recht een echte high-end smartphone waarmee Microsoft nog hoge ogen kan scoren. Ook het gebruik van deze Lumia 950 is erg eenvoudig dankzij Windows 10. De mogelijkheden lijken grenzeloos te zijn en misschien zijn ze dat ook wel, want je kunt natuurlijk veel verder gaan wanneer je de Lumia 950 koppelt aan laptops of desktops met Windows 10. De mogelijkheden zijn eindeloos en dit is dan ook de absolute kracht van deze smartphone. Wat ons betreft is dit echt een aanrader wanneer je op zoekt bent naar een echte alleskunner.