-

Motorola Defy abonnement

Motorola Defy

Ben je op zoek naar een Motorola Defy abonnement? Vergelijk alle Motorola Defy aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Motorola Defy

De Defy behoort tot de categorie toughphones en gaat hiermee de directe concurrentie aan van bijvoorbeeld de X-cover serie van Samsung. Het toestel is dan ook uitermate geschikt voor op bouwterreinen waar het vaak vuiler en stoffig is. Dit toestel is prima bestand tegen dit soort extremere omstandigheden. Het is dan ook niet vreemd dat veel bouwvakkers en klusjesmannen deze smartphone op zak hebben, maar ook avonturiers en fanatieke sporters hebben baat bij een dergelijke smartphone. Dankzij zijn lage prijsstelling is het ook nog eens een interessante smartphone om aan te schaffen en hierdoor heeft de Defy al een behoorlijk klantenkring verzamelt.

Compact, maar sterk

De Defy is een erg compacte smartphone en dit komt mede door het 3.7 inch touchscreen. Juist dit touchscreen is vaak het slachtoffer van een valpartij of wanneer het toestel onder druk staat in de broekzak. Motorola heeft er daarom ook voor gekozen om dit scherm te voorzien van Gorilla Glass. Dit is een stuk steviger glas en kan veel meer hebben dan de reguliere touchscreens die wij heden deze dagen zien. De vormgeving is compact, maar ook direct robuust. Je ziet direct dat de Defy zo is ontworpen dat hij ook werkelijk tegen een stootje kan. Hierdoor oogt de Defy ook erg stoer en misschien is dat dan ook wel zijn tweede charme.

Vooral bereikbaar zijn

De Defy is zeker geen hoogstand stukje techniek als wij gaan kijken naar de hardware. In veel gevallen is dit ook niet nodig, want de Defy zal in de praktijk veelal gebruikt worden om te kunnen bellen. Zo moeten wij het enkel stellen met een 3G-verbinding, maar gelukkig is er wel de mogelijkheid om in te loggen via WiFi. Alle zaken die je verwacht op een smartphone zijn zeker wel aanwezig. Zo kun je de Defy ook gebruiken als navigatiemiddel. Handig als jij de weg bent kwijt geraakt in de woeste wildernis. Het gebruik van de Defy is uiterst vriendelijk en hierdoor is hij ook makkelijk te gebruiken door iedereen die ook maar een klein beetje verstand heeft van smartphones.

Media

Uiteraard wil je ook foto's maken van het project waar jij aan werkt op het bouwterrein, of wil jij een mooie foto maken van de omgeving. Ook hier is het gewoon makkelijk mogelijk en kun jij met de 5 megapixels camera prima foto's maken. Het standaard geheugen is misschien wat aan de krappe kant, maar het geheugen is makkelijk uit te breiden met een microSD-kaart en hierdoor kun jij de beschikking hebben over maximaal 32 GB aan opslag. Meer dan voldoende voor een dergelijke smartphone.

Conclusie van de Motorola Defy

Voor het robuuste uiterlijk, zijn compacte vormgeving en de prijs charmeren ons enorm. Qua hardware hoef je misschien niet veel te verwachten, maar feitelijk verwacht je dat ook niet op een dergelijke toughphone. Toch heb je met de Defy wel de beschikking over alle zaken die je minimaal mag verwachten op een smartphone en hierdoor is hij toch erg compleet. De Defy is er vooral op gemaakt om extreme omstandigheden te kunnen overleven en daar twijfelen wij zeker niet aan. Aan werkelijk alles is gedacht en de Defy mag dan ook wat ons betreft het predikaat toughphone met trots dragen. Voor weinig geld heb jij een stoere en sterke smartphone in handen waar je nog jarenlang plezier van kan hebben.