-

Motorola Moto G 2015 abonnement

Motorola Moto G 2015

Ben je op zoek naar een Motorola Moto G 2015 abonnement? Vergelijk alle Motorola Moto G 2015 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Motorola Moto G 2015

Inmiddels zijn wij met de Moto G beland op de derde generatie smartphones van dit model. In 2013 kwam het eerste model op de markt en dit was gelukkig een groot succes voor de fabrikant, waarna dit model ook snel weer de nodige updates kreeg om zo mee te kunnen gaan in de huidige generatie smartphones. De nieuwe Moto G (2015) beschikt weer over de nodige updates en is inmiddels nu standaard voorzien van 4G. Zo heeft deze nieuwe smartphone standaard Android 5.1, een iets krachtige processor en een verbeterde camera. Qua ontwerp is er weinig veranderd en is het formaat van het scherm ook gelijk gebleven en zo is deze Moto G ook een update van een bestaande versie. Ook deze smartphone is, net als de voorgaande modellen, weer een verbeterde versie van het allereerste model.

Kleine wijzigingen doen wonderen

Alle kleine wijzigingen die Motorola heeft doorgevoerd kunnen al wonderen verrichten. Voor het eerst wordt de Moto G standaard uitgevoerd met 4G. Het voorgaande modeljaar waren er nog versies leverbaar die enkel geschikt waren voor 3G en later kwam daar nog een model met 4G bij. Het werd voor veel mensen verwarrend. Even leek het er ook op dat Motorola deze tactiek zou doorzetten, maar gelukkig heeft de fabrikant toch geluisterd naar zijn klanten en standaard voor 4G gekozen. Ook de processor is weer iets sneller geworden en met 1.4 Ghz quad-core kun je zeker niet klagen. De camera is qua resolutie ook gegroeid van 8 megapixels naar 13 megapixels. Het zijn juist deze kleine wijzigingen die toch weer voor het succes van het nieuwe model gaan zorgen.

Duik nemen

De nieuwe Moto G is ook een waterdichte smartphone en kan makkelijk een half uur onder water gedompeld worden tot een maximale diepte van een meter. Hiermee weet de Moto G zich ook prima te onderscheiden met de rest van de smartphones in deze prijsklasse, alhoewel steeds meer fabrikanten zich hier wel mee bezighouden. Vooralsnog lijken deze fabrikanten enkel de hoger geprijsde modellen hiervan te voorzien en Motorola heeft verstandig gekozen om juist deze Moto G ook van deze garantie te voorzien. Wees dus niet bang als je eens een verfrissende duik neemt en de Moto G zit nog in je broekzak!

Snel en veilig

Motorola is een van de weinige fabrikanten die geen eigen skin gebruikt bovenop Android. Hierdoor werk je dus op de Moto G op de kale versie van Android en in dit geval zelfs versie 5.1. Dit is niet alleen een stuk sneller, maar hiermee kun je er ook van uit gaan dat de allerlaatste updates direct beschikbaar zijn voor deze smartphone. Je bent dus altijd up-to-date terwijl je bij andere fabrikanten soms maanden moet wachten. Het is dan ook aannemelijk dat ook deze Moto G een update naar Android 6.0 kan verwachten zodra dit beschikbaar is en de telefoon hier uiteraard ook geschikt voor is.

Conclusie

De nieuwe Moto G heeft alles in huis om ook weer een succes te worden, net als zijn voorgangers. Eenvoud heeft dus zeker zijn voordelen en deze eenvoud vertaald zich ook terug in de prijs. De Moto G is lekker scherp geprijsd en is dus ook al snel goedkoop leverbaar bij een abonnement. Aangezien je nu standaard de beschikking hebt over 4G is het raadzaam om ook een 4G abonnement bij deze smartphone aan te schaffen. Zo ervaar je de snelheid van deze Moto G in combinatie met de snelheid van 4G. Het zijn twee werelden die weer perfect samenvallen en hierin is Motorola gewoon de beste.