Motorola Moto G Pro abonnement

Motorola Moto G Pro

Motorola Moto G Pro abonnement vergelijken

Een betaalbare middenklasser met een stylus voor geavanceerde tekenfuncties. Dat is de Motorola Moto G Pro in een notendop. Met een adviesprijs van zo'n € 300,- is de Moto G Pro zeker niet één van de duurste smartphones op de markt, maar beschikt desalniettemin over uitstekende specificaties en kenmerken. Wil je weten waarom je de Motorola Moto G Pro moet kopen? Lees dan snel verder.

Betaalbare midrange smartphone met stylus

De Motorola Moto G Pro ziet er op het eerste gezicht vrij standaard uit. Een fullscreen scherm zonder randen met een fraai en subtiel weggewerkte camera in het scherm geeft het toestel een modern, maar niet spannend uiterlijk. Wat de Moto G Pro anders maakt dan zijn concurrenten is de styluspen die je er gratis bijgeleverd krijgt. Dit zorgt voor een aantal interessante, extra functies. Zo beschikt de telefoon bijvoorbeeld over de Moto-Note app wat ervoor zorgt dat je op een vlotte manier notities kunt maken. Zelfs als je telefoon is vergrendeld.

Maar de pen is natuurlijk niet de enige reden om de Moto G Pro te bestellen. We geven je graag een samenvatting van de belangrijkste kenmerken van de Motorola Moto G Pro:

  • Krachtige midrange smartphone met snelle Octa Core processor
  • Maar liefst 4 GB aan werkgeheugen
  • Degelijk en scherm 6.4 inch scherm
  • Kwalitatieve 48 megapixels camera
  • Android One, waardoor je als eerste nieuwe updates ontvangt
  • 128 GB aan opslagruimte voor je foto- en videoverzameling
  • Lange accuduur dankzij 4000 mAh Li-Ion accu
  • Geavanceerde schrijf, ontwerp en teken functies dankzij Stylus Pen

Goedkoopste abonnement voor je Motorola Moto G Pro

Als je bent overtuigd van de kwaliteit van de Moto G Pro, wil je hem natuurlijk het liefst zo snel en zo voordelig mogelijk in huis halen. Bij het kopen van de Moto G Pro kan je ervoor kiezen om hem los te kopen of te bestellen in combinatie met een abonnement. Vrijwel al onze bezoekers kiezen ervoor om de Motorola Moto G Pro met abonnement te bestellen. Je bent dan vaak voordeliger uit dan wanneer je hem los koopt, omdat veel aanbieders korting op de toestelprijs geven. Ook hoef je het bedrag niet ineens te betalen, maar betaal je hem verspreid over een periode van 12 of 24 maanden.

Bij welke provider bestellen?

Twijfel je over de provider? Dat is niet zo vreemd. We kennen in Nederland vrij veel telecomproviders en welke provider is nou het beste? Dat ligt heel erg aan je wensen. Vrijwel alle providers hebben een uitstekende dekking in ons land, maar het verschil zit hem vaak wel in extra's en service. Kies je voor een prijsbewuste provider, dan kan je minder service verwachten dan bijvoorbeeld een provider als KPN of Vodafone. Een populaire telefoon als de Motorola Moto G Pro is bij elke provider te bestellen.

Prijzen vergelijken

Wil je zeker weten dat je niet teveel betaald voor je smartphone? Door prijzen te vergelijken weet je zeker dat je geen aanbieding mist. Dagelijks ontvangen wij de prijzen van alle providers en webshops als Belsimpel, Mobiel.nl en GSMweb. Door te vergelijken kan je tientallen euro's op je telefoonkosten besparen. Dat wil jij toch ook?