Motorola Moto G8 Power Lite abonnement

Motorola Moto G8 Power Lite
Snel naar ↓ informatie
Alles over de Motorola Moto G8 Power Lite

Ben je op zoek naar een voordelige smartphone met een lange accuduur en voldoende mogelijkheden? Dan loont het zeker de moeite om de Motorola Moto G8 Power Lite eens van dichterbij te bekijken. Wij zijn erg enthousiast over de mogelijkheden van het toestel en lichten deze graag aan je toe.

Belangrijkste kenmerken van de Motorola Moto G8 Power Lite

De benaming Power Lite vonden wij wel enigszins grappig, want het spreekt elkaar tegen. En dat is stiekem ook wel waar. Als je echt een telefoon met Power wilt, valt deze smartphone al snel buiten de boot. Maar ben je een doorsnee Nederlander die gewoon een goed toestel wilt waarmee je kunt browsen, streamen, whatsappen en games als Candy Crush e.d. kan spelen, dan voldoet deze smartphone prima. Sterker nog, eigenlijk is hij dan nog best wel snel. En dat is ook niet zo vreemd. Hij beschikt namelijk over 4 GB aan werkgeheugen en een Octa Core processor. Dat zijn eigenschappen die we enkele jaren terug alleen bij high-end smartphones zien. En dat terwijl de Motorola Moto G8 Power Lite een adviesprijs van nog geen 170 euro heeft.

Hieronder sommen we de belangrijkste specificaties voor je op:

  • Snelle Octa Core processor met 4GB werkgeheugen
  • 64 GB aan opslagcapaciteit voor al je foto's, video's en apps
  • 16 megapixels (triple) camera en prima frontcamera
  • 6.5 inch scherm met resolutie van 1600 x 720 pixels
  • Grote accu van 5000 mAh met lange accuduur
  • Mogelijkheid om een tweede simkaart te plaatsten
  • Handige vingerafdrukscanner aan de achterkant
  • Nog geen € 170,-

Welk abonnement past het beste bij de Motorola Moto G8 Power Lite?

Als je van plan bent om de Motorola Moto G8 Power Lite met abonnement te bestellen, heb je twee opties. Je kunt ervoor kiezen om het toestel los te kopen of bij een mobiel abonnement. De meeste bezoekers van onze website kiezen voor de laatste optie. In dat geval verspreid je de kosten van je telefoon over een periode van 12 of 24 maanden. En bellen en internetten moet je toch, dus een abonnement is vaak het voordeligst.

Welke bundel past bij jou?

Hoeveel MB's denk jij nodig te hebben? Ben je een fanatieke beller of zit je de hele dag te surfen? Om erachter te komen wat jouw maandelijkse verbruik is, adviseren wij om het gemiddelde te berekenen van je huidige verbruik, gemeten over de afgelopen 3 maanden. Je kunt hiervoor het beste je telefoonrekeningen bekijken. Zorg er wel voor dat je je verbruik naar boven afrondt. De tarieven buiten de bundel zijn namelijk vele malen hoger.

Motorola Moto G8 Power Lite abonnement zonder BKR

Tegenwoordig worden alle toestelkredieten hoger dan 250 euro automatisch geregistreerd bij de BKR in Tiel. Daar is op zich niks mis mee, maar kan er wel voor zorgen dat je een minder hoge hypotheek kan afsluiten als je een woning wilt kopen. Je kunt dit dus het beste vermijden. Met de Motorola Moto G8 Power Lite heb je hier geen last van, aangezien de prijs van dit toestel lager is dan 250 euro.

Waar vind je het goedkoopste Motorola Moto G8 Power Lite abonnement?

Vaak kiezen mensen ervoor om automatisch hun abonnement te verlengen bij de provider. Ze waren immers tevreden, dus dan zal het wel goed zitten. Toch ben je dan vaak duurder uit. Als je bij je provider wilt blijven kan je nog steeds besparen op je mobiele telefoonkosten. Je kunt namelijk ook een abonnement van je huidige provider afsluiten bij een webwinkel als Mobiel.nl of Belsimpel. Zij hebben andere tarieven, terwijl je abonnement exact hetzelfde is. Gemiddeld besparen onze bezoekers tot wel 245 euro op hun totale telefoonkosten. Dat wil jij toch ook?