Motorola Moto X Force

Motorola Moto X Force
Vroeger nam Motorola genoegen met slechts één variant van de Moto X en anno 2015 willen we minimaal drie verschillende soorten zien. Zo is de Moto X Force het broertje van de Moto X Style en de Moto X Play. De Force dankt zijn naam niet alleen aan de prestaties intern, maar ook aan de stevigheid van de behuizing. Het scherm van de Moto X Force beschikt over vijf verschillende... Lees verder »
Kleur
Ook een Motorola Moto X Force met abonnement?

Motorola Moto X Force abonnementen en aanbiedingen vergelijken

Stel je eigen abonnement samen:
Provider:
100 min/sms
500 MB3G
2 jaar
6,00 p.m.
12,00 p.m.
0,00
18,00  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
100 min/sms
500 MB4G
2 jaar
7,00 p.m.
12,00 p.m.
0,00
19,00  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
100 min/sms
1 GB3G
2 jaar
7,00 p.m.
12,00 p.m.
0,00
19,00  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
300 min/sms
500 MB3G
2 jaar
7,00 p.m.
12,00 p.m.
0,00
19,00  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
100 min/sms
1 GB4G
2 jaar
8,00 p.m.
12,00 p.m.
0,00
20,00  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
300 min/sms
500 MB4G
2 jaar
8,00 p.m.
12,00 p.m.
0,00
20,00  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
300 min/sms
1 GB3G
2 jaar
8,00 p.m.
12,00 p.m.
0,00
20,00  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
300 min/sms
1 GB4G
2 jaar
9,00 p.m.
12,00 p.m.
0,00
21,00  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
onbeperkt bellen/sms
500 MB3G
2 jaar
9,00 p.m.
12,00 p.m.
0,00
21,00  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
100 min/sms
2.5 GB3G
2 jaar
10,00 p.m.
12,00 p.m.
0,00
22,00  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie

Motorola Moto X Force specificaties vergelijken

Toesteleigenschappen  
Release:december 2015
Afmetingen:150 x 78 x 9.2 mm
Simkaart-type:Nano
  
Scherm 
Schermgrootte:5,43 inch (13,7922 cm)
Resolutie:2560 x 1440
Beeldscherm:AMOLED
Beeldscherm kleuren:16.0 M
Orientatiesensor:
Touchscreen:
Touchscreen technologie:Capacative
  
Hardware 
Processor:1200 Mhz Octa-Core
Intern geheugen (RAM):3 GB
Interne opslag:32 GB
Geheugen uitbereiding:
Geheugenkaart types:Micro-SD
USB type:MicroUSB
Connector type:3.5mm
Accelerometer:
Dualsim:
  
Software 
Besturingssysteem:Android 5.1 Lollipop
Vliegtuigmodus:
  
Camera's 
Camera:
Camera resolutie:21 MP
Autofocus:
Flitser:
Geo tagging:
Gezichtsherkenning:
Video:
Tweede camera:
Resolutie tweede camera:5 MP
  
Batterij 
Batterij:3760 mAh
  
Netwerken 
3G:
4G:
Wifi:
Bluetooth:
NFC:
GPS:
Assisted GPS:
FM radio:
  
Berichten 
SMS:
MMS:
Email:
Woordenboek:T9

Motorola Moto X Force los en simlockvrij kopen

Belsimpel
Direct leverbaar
Toestelprijs: € 299,00
Bekijk actie

Lees alle informatie over de Motorola Moto X Force

De nieuwe X Force is, zoals de naam het al zegt, een krachtige en stevige smartphone. Het is dan ook de nieuwste high-end smartphone die Motorola uitbrengt. Het toestel is dermate stevig opgebouwd dat Motorola er zelfs vier jaar garantie op durft te geven en daarmee hebben wij dus ook direct een pluspunt te pakken. Dit heeft met verschillende zaken te maken waaronder de unieke opbouw van het scherm. Onderhuids is deze X Force ook nog eens een hele krachtige smartphone en geeft menig andere smartphone het nakijken als het gaat om prestaties. Het is dus hoog tijd om deze X Force eens werkelijk aan de tand te voelen.

Onverwoestbaar

Motorola claimt zelf dat deze X Force onverwoestbaar is en hierdoor durft de fabrikant er ook vier jaar garantie op te geven. Behalve dat deze smartphone spatwaterdicht is beschikt hij ook nog eens over het zogenoemde 'Shattershield'. Het komt er op neer dat het scherm uit vijf verschillende lagen bestaat die zo moeten voorkomen dat het scherm breekt. Volgens Motorola mag het dus geen probleem zijn om de X Force per ongeluk te laten vallen, want het scherm kan ook deze klappen prima verdragen. Ook de behuizing is erg stevig en als je het toestel eens flink in de hand neemt merk je ook totaal geen kraakje of piepje. Misschien heeft de fabrikant dan toch echt gelijk en hebben wij hier te maken met een echt onverwoestbare smartphone.

Krachtig

De X Force is ook onderhuids een krachtige smartphone. Zo beschikt het toestel over een 2 Ghz octa-core prcessor met 3 GB werkgeheugen. Dit is meer dan voldoende voor de dagelijkse zaken, maar ook applicaties en games worden moeiteloos opgestart. Multitasken is dan ook misschien de tweede natuur van deze smartphone. De 21 megapixels camera aan de achterzijde bevestigd nogmaals dat wij hier te maken hebben met een serieuze smartphone. Ook hierin is de X Force gewoon een prima smartphone en kan hij makkelijk mee in de huidige generatie smartphones.

Android 6.0

Stiekem hadden wij er eigenlijk wel op gehoopt, maar helaas wordt de X Force nu nog uitgeleverd met Android 5.1. Toch heeft de fabrikant wel te kennen gegeven dat deze smartphone een update naar Android 6.0 kan verwachten. Volgens Motorola moet dit al op korte termijn gebeuren en hier twijfelen wij niet aan. De X Force heeft, net als alle andere modellen van Motorola, een kale versie van Android geïnstalleerd staan. Zonder fratsen heb je dus een prima smartphone in de hand, maar het heeft ook voordelen met updates. Zo hoeft de fabrikant vrijwel geen wijzigingen door te voeren in eventueel eigen bestaande software. Een update is dan ook vele malen makkelijker doorgevoerd. Dankzij de kale versie van Android werkt het toestel misschien ook een stuk soepeler dan menig andere smartphone en dit is dan misschien ook wel een ander pluspunt van de X Force.

Onze conclusie over de Motorola Moto X Force

Wij zijn aangenaam verrast door de komst van deze X Force. Het toestel is werkelijk stevig opgebouwd en de standaard vier jaar garantie is natuurlijk ook een mooi pluspunt. Motorola heeft er dan ook alles aan gedaan om het toestel zo sterk mogelijk te maken. Het is misschien geen goedkope telefoon, maar je hebt wel een smartphone in je handen die ook echt tegen een stootje kan. In vergelijking met andere smartphones zal deze X Force dan ook beter zijn mannetje staan in extreme situaties. Wat ons betreft is het nu al een geslaagd project en kunnen wij enkel het toestel aanmoedigen. De prijs is dan ook evenredig aan wat het toestel biedt en derhalve is de prijs- en kwaliteitsverhouding van deze X Force misschien nog wel het beste van alle andere high-end smartphones.

Het laatste nieuws over de Motorola Moto X Force

25 mei 2017Motorola Moto X Force ontvangt Android 7 NougatMotorola Moto X Force bezitters opgelet! In de komende weken zal jouw toestel geüpdatet worden naar de nieuwste Android 7.1 Nougat versie van het besturingssysteem.  De Motorola Moto X Force is inmiddels een wat ouder toestel, maar wordt alsnog netjes voorzien van de laatste updates. Het toestel zag in 2015 het... Lees verder

Motorola Moto X Force abonnement of los toestel

Vroeger nam Motorola genoegen met slechts één variant van de Moto X en anno 2015 willen we minimaal drie verschillende soorten zien. Zo is de Moto X Force het broertje van de Moto X Style en de Moto X Play. De Force dankt zijn naam niet alleen aan de prestaties intern, maar ook aan de stevigheid van de behuizing. Het scherm van de Moto X Force beschikt over vijf verschillende lagen waardoor hij vrijwel niet kapot te krijgen is. Daarnaast bevat de bovenste laag een soort permanente krasbestendige screenprotector. Een eigen screenprotector kopen is dus niet nodig en het scherm zou niet mogen krassen. Ook is de Moto X Force waterdicht en afstotend. Maar ook aan krachtige prestaties is meer dan genoeg gedacht. Zo beschikt de Moto X Force over een krachtige Octa Core processor met 3 GB RAM geheugen. Meer informatie over de Moto X Force? Of wil je de specificaties vergelijken? Lees meer informatie op deze pagina.