-

Motorola Moto X Style abonnement

Motorola Moto X Style

Ben je op zoek naar een Motorola Moto X Style abonnement? Vergelijk alle Motorola Moto X Style aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Motorola Moto X Style

De nieuwe Moto X Style is de directe opvolger van de Moto X. Het nieuwe topmodel moet het vooral gaan hebben van zijn nieuwe features, maar ook het design is flink verbeterd. Daar komt dan ook de naam Style vandaan. Met zijn 5.7 inch scherm is de Moto X Style zeker geen kleine smartphone, maar dankzij een strak design is de smartphone toch makkelijk in de hand te houden en zelfs ook met een hand makkelijk te bedienen. De achterzijde is zo ontworpen dat de Moto X Style ook lekker in de hand ligt en dat is natuurlijk ook een belangrijk aspect. Dankzij het design en de ergonomie is de Moto X Style flink verbeterd ten opzichte van zijn voorganger en dat is zeker een pluspunt. Hiermee toont Motorola wederom aan waarom ze nog steeds tot de top van smartphonefabrikanten behoren.

High-end

De Moto X Style is niet zomaar even een smartphone. Het model behoort tot de absolute top van smartphones. Zo beschikt de nieuwe smartphone van Motorola over een 1.8 Ghz hexa-core processor wat op zijn beurt weer wordt ondersteunt door 3 GB werkgeheugen. Aan rekenkracht is er dus zeker geen gebrek. Dankzij de 21 megapixels camera aan de achterzijde zul je ook niet zomaar een moment missen en kun je zelfs de mooiste momenten vastleggen op video een maximale resolutie van 4K. Dat wij dus echt te maken hebben met een serieuze smartphone mag inmiddels wel duidelijk zijn. Ook de 5 megapixels camera aan de voorzijde staat garant voor de beste selfies en dankzij de groothoeklens inclusief flitser kun je wel stellen dat het misschien de beste selfies zijn die je ooit gemaakt hebt. De standaard 16 GB opslag is misschien wat teleurstellend, maar met een microSD-kaart is dit geheugen makkelijk uit te breiden.

Android

Zoals wij het inmiddels gewend zijn van Motorola draait ook deze Moto X Style op Android. In dit geval werkt de smartphone nog op Android 5.1, maar wij kunnen, met redelijke zekerheid, zeggen dat ook deze smartphone een upgrade kan verwachten naar Android 6.0. Ook op het gebied van het besturingssysteem blijft Motorola uniek, en dus ook deze Moto X Style. Zonder enige extra toevoegingen gebruikt de fabrikant enkel de stockversie van Android, oftewel, de kale versie. Waar veel fabrikanten nog extra software toevoegen en eigen ontwerpen gebruiken heeft Motorola besloten om dit juist niet te doen. Het is daarom dat smartphones van Motorola snel worden geüpdatet. Er hoeft immers niets aangepast te worden in bestaande software. Ook hierin loopt de Moto X Style dan zeker voor.

Veeleisend

Ben jij een smartphonebezitter die veel eisen stelt aan een smartphone? Dan is misschien de Moto X Style iets voor jou! Het model brengt alle goede zaken in een smartphone zonder dat de smartphone er lastiger op wordt. Zaken zoals een krachtige processor en een goede camera zijn al aanwezig, maar ook overige zaken zoals 4G en dergelijke zijn gewoon standaard aanwezig. Je hebt dus erg veel smartphone voor een schappelijke prijs. En zo is Motorola dan ook weer.

Conclusie

De Moto X Style is bij uitstek de ideale smartphone voor de veeleisende gebruiker. Het bezit alle nieuwe technieken, heeft een groot scherm, krachtige processor, mooie camera en beschikt over de laatste software. Aan niets is het toeval overgelaten en deze Moto X Style is dan ook het voorbeeld dat veel en goed zeker niet duur hoef te zijn. Prijstechnisch gezien zit het dus ook wel goed met deze Moto X Style. Wat ons betreft dan ook een dikke aanrader.