-

Motorola Moto X abonnement

Motorola Moto X

Ben je op zoek naar een Motorola Moto X abonnement? Vergelijk alle Motorola Moto X aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Motorola Moto X

Een absolute high-end smartphone is momenteel deze Moto X. Het toestel beschikt over hoogwaardige specificaties en daarnaast ook nog eens over handige features om zo het gebruik van een smartphone te vereenvoudigen. Prijstechnisch is deze Moto X ook erg interessant. In alle opzichten heeft deze smartphone dus alles in huis om de velen concurrenten te kunnen verslaan. Zo beschikt deze Moto X over een 5.2 inch touchscreen met AMOLED-scherm en Full HD resolutie. Hierdoor is het niet alleen een prettig scherm om er naar te kijken, maar zijn ook beelden erg kleurrijk en kan in een overbelichte situatie het scherm nog steeds prima afgelezen worden.

Camera

Een sterk punt van deze Moto X is misschien wel de camera. Met een resolutie van 13 megapixels is het zeker geen hoogstaande camera, maar desondanks maakt het wel prima foto's. Dit komt mede door de software die op de achtergrond meewerkt om juist die perfecte foto of video te kunnen maken. Zo beschikt de camera over lensstabiliteit en wordt direct een foto gecorrigeerd wanneer deze ietwat bewogen is. Ook de ledflitser is niet naast de camera geplaatst, maar zit rondom de camera. Hierdoor krijg je veel mooier licht wanneer je de flitser nodig hebt. Voor de opslag van deze foto's en/of video's is 16 GB geheugen beschikbaar en dit is helaas niet uitbreidbaar. Dit kan in sommige gevallen dus te weinig zijn en je doet toch niet graag bestaande foto's en video's weg.

Werking

De Moto X is er juist op gebouwd om de gebruiker efficiënt te kunnen laten werken. Met zo min mogelijk handelingen toch exact hetzelfde bereiken. Hiervoor heeft Motorola sowieso ook op deze Moto X een vrijwel kale versie van Android geïnstalleerd. Dit heeft als voordeel dat er updates heel snel uitgerold kunnen worden, maar ook de snelheid waarmee het toestel werkt kan ook zeker als een pluspunt genoemd worden. Binnen Android heeft Motorola wel enkele features ingebouwd om het allemaal net even wat makkelijker te maken. Denk daarbij aan het zwaaien van je hand over de Moto X als hij op tafel ligt om het geluid te dempen als je wordt gebeld. Het zijn vooral deze handigheden die het deze Moto X zou interessant maken.

Pittige hardware

Uiteraard wil Motorola ook dat deze Moto X weer massaal verkocht wordt. Daarom heeft deze Moto X ook de beschikking gekregen over hardware die momenteel prima te vergelijken is met andere smartphones in het high-end segment. Zo beschikt de Moto X over een 2.5 Ghz quad-core processor en die wordt nog eens ondersteunt door 2 GB werkgeheugen. Met dit duo en de combinatie van het besturingssysteem maakt het dat deze Moto X enorm snel is in het dagelijkse gebruik. Je zult dan ook niet snel een hapering ontdekken en dat is erg positief!

Conclusie

De Moto X heeft alles in huis om verschillende concurrenten te slim af te zijn. Onder andere de handige features en de camera lijken hierin duidelijk naar voren te springen. Ook de keuze voor de kale versie van Android is zeker geen verkeerde keuze geweest, want hierdoor werkt de Moto X als een trein en kun je verschillende applicaties moeiteloos starten. Een nadeel is misschien wel dat het geheugen niet uitgebreid kan worden. Als jouw geheugen dus vol zit moeten er foto's of iets dergelijks gewist worden of overgeschoten worden naar de cloud. Erg handig is dat niet, maar desondanks wel een prima smartphone en dat ook nog eens voor een zachte prijs.