-

Nokia 150 abonnement

Nokia 150

Ben je op zoek naar een Nokia 150 abonnement? Vergelijk alle Nokia 150 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Nokia 150

De Nokia 150 is de eerste Nokia telefoon onder bewind van de Finse fabrikant HMD Global. HMD heeft het Nokia merk na Microsoft in handen gekregen en heeft grootse plannen voor dit legendarische merk. In 2017 verschijnt er een volledig nieuwe Nokia Android lijn en voor de traditionele beller heeft het merk natuurlijk als eerste een model gelanceerd, de Nokia 150. Het is een 2G feature phone waarmee je alleen kunt bellen, smsjes versturen en eenvoudige spelletjes spelen. En ja hoor, Snake is terug. De Nokia 150 is een compacte GSM van kunststof. Het toestel heeft een 2,4-inch beeldscherm en een fysiek numeriek toetsenbord. Aan de achterkant tref je de een 0,3-megapixel VGA camera met LED flitser. De telefoon is te koop vanaf 37 euro.

Eenvoudige en degelijke telefoon

De Nokia 150 heeft een degelijk en eenvoudig ontwerp. Het toestel is van kunststof gemaakt. Aan de voorkant tref je een 2,4-inch kleuren beeldscherm en daar onder een numeriek toetsenbord. Het toetsenbord is degelijk en het toestel voelt zeer prettig in de hand. Het apparaat verdwijnt zo in je broekzak. De achterkant klik je eenvoudig los door de uitsparing aan de onderkant. Vervolgens tref je de verwijderbare batterij, SIM-kaart houder en ingang voor micro-SD kaart. De Nokia weegt 81 gram en is 118 mm hoog, 50,2 mm breed met een dikte van 13,5 mm. Je kunt kiezen uit wit of zwart.

Nokia 150 specificaties

De Nokia 150 is gemaakt om uren mee te bellen. Het toestel beschikt over een 2,4-inch beeldscherm waarop je smsjes leest, spelletjes speelt en de foto´s en films die je maakt worden getoond. De telefoon heeft geen WiFi of toegang tot het internet dus vergeet Facebook en Youtube. Verwijder je de achterkant van de gsm, dan zie je een 1.020 mAh batterij. Hiermee kun je tot wel 22 uur bellen, tot 40 uur muziek mee luisteren en is de telefoon tot wel 744 uur stand-by. Voor reizigers is de mogelijkheid voor een reserve accu een prettige bijkomstigheid. Verwijder je de batterij dan kun je een microSD-kaart toevoegen. Die is nodig wanneer je foto´s wil maken en voor eventuele muziek (mp3) bestanden. Kaarten tot 32 GB worden ondersteund door het toestel. Een microSD kaart met veel geheugen is echter alleen nodig voor muziek bestanden. Want de foto´s en films die je maakt met de Nokia zijn niet groot.

De gsm beschikt over een 0,3-megapixel camera waarmee je foto´s kunt maken en filmen. De kwaliteit van de foto´s en films is niet optimaal. Films lijken uit de jaren 80 te komen, wat natuurlijk wel een leuk effect geeft. Gebruikers van een budget telefoon als de Nokia 150 zullen echter geen of nauwelijks gebruik maken van de camera.

Connectiviteit en beschikbaarheid

De Nokia 150 is echt een basis telefoon voor diegene die eigenlijk alleen maar belt en smsjes verstuurt. De camera is puur voor sporadisch gebruik geschikt en dit 2G toestel moet het voornamelijk hebben van een ongelofelijk lange levensduur. Je bent altijd bereikbaar met deze kleine telefoon. Er is een FM radio en je kunt mp3 bestanden afspelen via de speaker of meegeleverde oordopjes. Er is Bluetooth om bestanden over te zetten en je laadt de telefoon op via een microUSB-poort.

Wil je weer eindeloos Snake spelen? Zoek je een degelijke telefoon om uren te kletsen? Dan is deze 2G Nokia de ideale telefoon voor jou. Je koopt het toestel al voor nog geen 39 euro. Je kunt er ook voor kiezen een telefoonabonnement met het toestel af te sluiten. Hier vind je de beste Nokia 150 telefoonabonnementen.

Alternatieven voor de Nokia 150 vergelijken