Nokia 3310 abonnement

Nokia 3310
Snel naar ↓ informatie
Alles over de Nokia 3310
Reviews
(6.0)
Mede mogelijk gemaakt door: Nokia 3310

Met de terug keer van de Nokia 3310 in 2017 wil HMD Global de harten van Nokia fans weer terug veroveren. Het merk was weg en kwam weer terug oner Microsoft met Window’s Phones. Nu is het iconische merk uit de jaren rond 2000 weer in Finse en Nokia is terug! Het toestel is een echte traditionele pure 2G telefoon en zeker geen smartphone. Je kunt er mee bellen, smsjes versturen en natuurlijk Snake spelen, veel snake spelen. Een nieuwe snake welteverstaan. Het nieuwe toestel is slanker, heeft een meer afgerond design, een groter kleuren 2,4-inch beeldscherm en een 2-megapixel camera.

Nostalgie en traditionele degelijkheid

Net als zijn iconische voorganger uit 2000, heeft de Nokia 3310 een zeer robuust en degelijk ontwerp. De telefoon is wel wat slanker dan zijn voorganger geworden, maar heeft wel een groter kleuren scherm. Het is een 2,4-inch kleuren beeldscherm waaronder een numeriek toetsenbord is te vinden. Net als de voorkant is de achterkant van de nieuwe 3310 meer gestroomlijnd. Het biedt daarnaast ruimte voor de 2-megapixel camera met LED flitser en een speaker. De geronde achterkant klik je eenvoudig los zodat je de batterij kunt verwijderen en natuurlijk je SIM en microSD-kaartjes kunt toevoegen. De telefoon is gemaakt om mee op reis te nemen en uren te bellen. De GSM verdwijnt zonder problemen in je broekzak of tas. De Nokia 3310 (2017) is 115,5 mm hoog, 51 mm breed met een dikte van 12,8 mm. Je kunt kiezen uit de kleuren donker blauw en grijs met een matte finish. Er zijn ook twee hippe kleuren net een glimmende finish, rood en geel.

Nokia 3310 (2017) specificaties

Je speelt uren Snake met deze nieuwe oude bekende. De telefoon heeft een 2,4-inch QVGA beeldscherm met een resolutie van 240 x 320 pixels. Het apparaat is echter alleen gemaakt voor smsjes en bellen. Je kunt met deze Nokia geen foto’s of video’s op Youtube plaatsen. Achterop vind je wel een 2-megapixel camera met LED flitser. De camera voldoet echter alleen aan de kwaliteit die je van een GSM verwacht, niet een smartphone. Verwijder je de achterkant, dan vind je een 1.200 mAh batterij. Een accu die is gemaakt voor dagen standby te zijn, uren te bellen of muziek te luisteren. De telefoon is tot wel 31 dagen standby, geeft je ruim 22 uur om te bellen en de microSD kaart kan nog best van pas komen. Want je hebt tot wel 51 uur de tijd om muziek te luisteren. Een geweldige telefoon voor frequente reizigers die regelmatig gebeld worden, maar geen internet nodig hebben. Binnen de telefoon is 16 GB aan opslagruimte voor de gemaakte foto’s en MP3 bestanden. Er is ruimte voor een microSD-kaart van maximaal 32 GB.

Connectiviteit en beschikbaarheid

Wil je weken beschikbaar zijn zonder aan opladen te denken? Verlang je weer naar uren Snake spelen? Het antwoord is de Nokia 3310. Een pure telefoon die de nostalgische Nokia tijd weer doet herleven. Helaas neemt het toestel de vervlogen tijden niet mee naar de toekomst. Toch is deze 2G telefoon een aanrader voor iedereen die een toestel offline gebruikt waar de GSM bedoelt voor is, bellen, uren bellen.

Wees altijd bereikbaar met deze gave telefoon. De Nokia 3310 heeft een Micro USB poort voor het opladen. Via bluetooth 3.0 zet je razendsnel bestanden over op je nieuwe telefoon. In de contactenlijst kun je tot wel 2.000 contacten opslaan.

Speel de nieuwe Snake uit en bel uren met je vrienden, familie en collega’s. Met de hippe Nokia 3310 (2017) loop je volledig bij de tijd, zonder dat je mee gaat in de smartphone trend. De 2G Nokia heeft een onuitputtelijke accu een zeer prettige adviesprijs van 49 euro. Je kunt de telefoon los kopen of met een telefoonabonnement. Hier vind je de beste Nokia 3310 telefoonabonnement aanbiedingen.