Nokia 8110 abonnement

Nokia 8110
Snel naar ↓ informatie
Alles over de Nokia 8110

De gebogen behuizing van de Nokia 8110 glijdt soepel open zodat je toegang krijgt tot het numerieke toetsenbord. De smartphone heeft een 2,4 inch gebogen scherm met tactiel mat toestenbord dat beschermd is met een uitschuifbare klep. De behuizing is gemaakt van sterk polycarbonaat en is spatwaterdicht (IP52). Uiteraard kun je uren Snake spelen met de Nokia 8110. Het voordeel ten opzichte van traditionele GSM’s is dat de telefoon 4G ondersteund. Je kunt met dit hippe toestel niet alleen uren bellen maar ook mails versturen en Facebook raadplegen. De krachtige batterij houdt de banaan (zoals het toestel liefkozend wordt genoemd) tot 25 dagen standby.

Oude GSM herleeft in nieuw jasje

Met de lancering van de Nokia 8110 heeft HMD Global opnieuw een oude vertrouwde naam in een nieuw jasje gestopt. De nieuwe Nokia 8110 is van deze tijd en beschikt over een 2,4 inch gebogen scherm. Daaronder zit de klep die je soepel naar beneden schuift zodat je het numerieke toetsenbord ziet. Het toestel heeft in zijn geheel een curve en de behuizing is gemaakt van sterk polycarbonaat. Hierdoor heeft het model met de gele kleur veel weg van een banaan. Zo wordt de telefoon dan ook liefkozend genoemd door het legendarische Finse merk. Het toestel ligt prima in je hand en voelt robuust aan. Spatwater heeft geen invloed op de Nokia 8110, de GSM is IP52 gecertificeerd. Het formaat van deze moderne GSM is 133,45 mm bij 49,3 mm bij 14,9 mm. Een Nokia 8110 abonnement is beschikbaar met de telefoon in de kleuren geel en zwart.

Nokia 8110 specificaties

Het hippe toestel heeft een 2,45 inch QVGA beeldscherm dat ideaal is voor het spelen van Snake. De GSM draait op een MSM8905 processor van Qualcomm met 512 MB aan werkgeheugen. Er is 4 GB aan opslagruimte beschikbaar en geen mogelijkheid om die uit te breiden. Een 1.500 mAh accu levert voldoende stroom voor een lange tijd bellen. De smartphone heeft KaiOS als besturingssysteem en dat betekend dat je geen toegang hebt toe de Google Play store. Facebook en je email kun je wel op deze telefoon raadplegen. Er is een 3,5 mm koptelefooningang en de Nokia 8110 heeft een FM radio om uren gratis naar te luisteren. Je kunt foto’s maken met deze GSM dankzij de 2 megapixel camera.

Connectiviteit

De 4G Nokia 8110 is gemaakt om mee te bellen. Je kunt met dit toestel ook over het internet surfen en met je vrienden kletsen via Facebook. Er is echter geen toegang tot de Google Play store waardoor je de meeste apps niet kun draaien. Dit toestel ondersteunt wel Bluetooth V4.1, GPS en Wifi 802.11 b/g/n.

Zoek je een uniek toestel of wil je gewoon uren lang bereikbaar zijn. De compacte Nokia 8110 is een 4G GSM die je los kunt kopen of via een abonnement. Hier kun je het beste Nokia 8110 abonnement vergelijken.