-

Nokia Lumia 830 abonnement

Nokia Lumia 830

Ben je op zoek naar een Nokia Lumia 830 abonnement? Vergelijk alle Nokia Lumia 830 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Nokia Lumia 830

Met de Lumia 830 legt Nokia de focus op de camera. De Lumia 830 is dan ook voorzien van een 10 megapixels camera met PureView-lens. De Lumia 830 werkt op Windows Phone 8.1 en hierdoor is de smartphone ook nog eens erg gebruiksvriendelijk. Iedereen kan direct aan de slag met deze smartphone. Maar het gemak breidt zich verder uit, want ook draadloos opladen wordt ondersteunt door deze Lumia 830 en dat is iets wat zij zeker niet snel zullen aantreffen op een smartphone in deze prijsklasse. De Lumia 830 heeft dus alles in zich om de perfecte smartphone te zijn!

Camera

De 10 megapixels camera is misschien niet de beste camera die wij kunnen vinden, maar in combinatie met de PureView-lens is het plotseling wel weer een echte cameraphone. Juist deze lens zorgt er voor dat in overbelichte situaties of juist erg donkere situaties de foto altijd nog goed lukt. Je zult dus niet snel een mislukte foto hebben met deze Lumia 830. Ook de software achter deze camera zorgt voor een verbeterde kwaliteit. Zo kan de software snel rode ogen wegwerken of trillingen in het beeld teniet doen. Je hoeft dus geen professionele fotograaf te zijn om mooie kiekjes te maken, want met deze Lumia 830 is dit ook uitstekend mogelijk.

Veel voor weinig

Een sterk punt bij vrijwel elke smartphone van Nokia is wel de prijs. Ook deze Lumia 830 is weer erg scherp geprijsd en hiervoor krijg je ook nog eens best veel. Zoals eerder vermeld ondersteunt de Lumia 830 de mogelijkheid om draadloos te kunnen opladen. In vergelijking met andere smartphones treffen wij deze mogelijkheid enkel in de duurdere high-end smartphones. Daarnaast wordt ook 4G ondersteunt, waardoor je dus razendsnel mobiel kunt internetten en de foto's kunt delen op social media die jij zojuist gemaakt hebt met de Lumia 830. De Lumia 830 heeft alles in zich om zich een complete smartphone te noemen en dat ook nog eens voor een zacht prijsje!

Windows Phone 8.1

Misschien mag de Lumia 830 als de ideale combinatie gezien worden als het gaat om een Windows Phone, camera en social media. Alles werkt vlekkeloos en de diepe integratie van social media, zoals Facebook en Twitter, zijn ideaal om de laatste fotomomenten direct te delen. Met een paar tikken op het scherm weet iedereen wat je aan het doen bent of wat jouw uitzicht is. Hierin is het besturingssysteem uiteraard een belangrijke factor en hierdoor is Windows Phone 8.1 misschien wel het ideale besturingssysteem voor deze Lumia 830 als het gaat om het camerawerk en social media. Ook hierin scoort de Lumia 830 dus subliem.

Conclusie

De Lumia 830 is de ideale smartphone voor diegene die graag hun momenten en foto's snel wil delen op het internet en hierbij ook mooie foto's wenst te delen. Dankzij de PureView-lens is de Lumia 830 de perfecte cameratelefoon voor deze klus. Ook prijstechnisch is deze smartphone dik in orde en krijg je feitelijk veel waar voor je geld. Denk hierbij aan de mogelijkheid om draadloos op te laden of de mogelijkheid om mobiel te internetten via 4G. De Lumia 830 heeft alles in zich om zich ook een volwaardige smartphone te noemen, echter dan wel voor een zacht prijsje.

Alternatieven voor de Nokia Lumia 830 vergelijken