Samsung Samsung Galaxy A21s abonnement

Samsung Samsung Galaxy A21s
Geheugen
32 GB
64 GB
Snel naar ↓ informatie
Alles over de Samsung Samsung Galaxy A21s

De Samsung Galaxy A21s, als het om het bedenken van de minst creatieve modelnamen gaat, is Samsung de absolute winnaar. Maar dat zegt gelukkig niets over de kwaliteit van het toestel. De Galaxy A-serie is de meest recente budgetserie van Samsung, waarin ze kwalitatieve smartphones uitbrengen voor een zeer betaalbare prijs. Zo ook de Galaxy A21s. De Samsung Galaxy A21s is de goedkopere broer van de A30s en beschikt over prima specificaties. Zeker in dit prijssegment.

Onder het fraaie scherm, dat overigens volledig randloos is en maar liefst 6,5 inch meet, vinden we een krachtige Octa Core processor van Samsung zelf dat wordt bijgestaan door 3GB aan werkgeheugen. Deze combinatie maakt de smartphone snel genoeg om alle populaire apps van dit moment moeiteloos te kunnen draaien. Daarnaast beschikt hij over alle standaard kenmerken die je van een telefoon in deze prijsklasse mag verwachten, zoals 4G ondersteuning, een prima accu, NFC, Bluetooth etc. Als je graag al je foto's en video's bewaart zit je met dit toestel ook goed. Hij beschikt over 32 GB aan opslagcapaciteit dat je makkelijk kunt uitbreiden met behulp van een microSD kaart. En natuurlijk is er ook aan de fotograaf onder ons gedacht. De Samsung Galaxy A21s beschikt over een uitstekende camera. Of eigenlijk moet ik zeggen: hij beschikt over 5 uitstekende camera's. 4 camera's aan de achterkant en 1 aan de voorkant voor het maken van selfies.

Samsung Galaxy A21s abonnementen vergelijken

Wil je weten welk abonnement voor je Samsung Galaxy A21s het meest geschikt is voor jou? Dan hebben wij een tip voor je. Bekijk je telefoonrekeningen van de afgelopen 3 maanden. Daarop staat precies omschreven wat je verbruik was gedurende deze periode. Vervolgens bereken je daarop het gemiddelde en rondt je dit af naar boven. Door dit te doen krijg je een goed beeld van wat je minimaal nodig zal hebben bij het afsluiten van je Galaxy A21s abonnement.

Over een BKR-registratie hoef je je bij de Galaxy A21s gelukkig geen zorgen te maken. Dit toestel heeft een dusdanig lage aanschafprijs dat hij onder de 250 euro valt. En dan is een registratie niet nodig.

Waarom prijzen vergelijken?

Als je zeker wilt zijn dat je niet te veel betaald voor je Samsung Galaxy A21s abonnement, is het verstandig om vooraf prijzen te vergelijken. Gemiddeld bespaart onze bezoeker 245 euro op hun telefoonkosten, door aanbieders met elkaar te vergelijken. Wij tonen je dagelijks de prijzen en aanbiedingen van alle providers en bekende en betrouwbare webshops zoals Belsimpel en Mobiel.nl.