-

Samsung Galaxy A3 Duos abonnement

Samsung Galaxy A3 Duos

Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy A3 Duos abonnement? Vergelijk alle Samsung Galaxy A3 Duos aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Samsung Galaxy A3 Duos

Sinds dit jaar hebben wij de nieuwe A-serie in de Galaxy-reeks mogen verwelkomen. Deze modellen zijn dan inmiddels ook enige tijd op de markt en het was dus tijd voor een nieuwkomer in deze reeks. Nou ja, nieuwkomer? Eigenlijk een simpele nieuwe variant wat steeds meer in trek begint te komen, namelijk de Galaxy A3 met de mogelijkheid om een tweetal simkaarten in te stoppen. Waar deze smartphone ideaal was voor de kleinere portemonnee is deze Galaxy A3 Duos plotseling ook erg interessant geworden voor een grotere doelgroep, waaronder de zakelijke markt. Zonder veel moeite kun jij op een smartphone makkelijk wisselen tussen privé en zakelijk en dat is wel zo prettig als je deze zaken graag goed gescheiden wenst te houden.

Zakelijk

Op het zakelijke vlak lijkt deze Galaxy A3 Duos misschien wel de perfecte partner te zijn. Hij ondersteunt onder andere 4G, dus snel mobiel internet, en is voorzien van respectabele specificaties zodat je altijd en overal prima kunt werken en bellen. Met de 8 megapixels camera kun je daarnaast ook nog momenten vastleggen als je bijvoorbeeld een leuke diner hebt met de zaak. In de regel genomen zal de camera echter vaker in privésferen worden gebruikt. Ook beschikt de Galaxy A3 Duos over een flinke interne opslag van maar liefst 16 GB. Dit zien wij niet vaak terug in deze prijsklasse. Dit heeft, zakelijk gezien, zeker zijn voordelen aangezien je heel makkelijk documenten kunt downloaden en uiteraard inzien. Je hoeft niet bang te zijn dat je opslag te kort komt. Vooral voor de zakelijke markt is dit dus zeker een uitkomst.

Ontwerp

Het ontwerp van de Galaxy A3 Duos is gelijk aan wat wij al gewend zijn met de Galaxy A-serie. Met zijn slanke vormgeving en de maximale dikte van 7 millimeter is het momenteel een van de slankste smartphones die leverbaar is. Met een schermformaat van 4.5 inch is het ook nog eens een compacte telefoon en past dus zo in jouw broekzak of binnenzak. Dankzij dit schermformaat is de bediening van de smartphone ook makkelijk met een hand mogelijk. Op dat gebied is dus ook deze Galaxy A3 Duos wederom prima geslaagd.

Veel voor weinig

Als wij eigenlijk alles bij elkaar optellen is de Galaxy A3 Duos een alles-in-een smartphone voor een behoorlijk schappelijke prijs. Je hebt misschien niet het formaat van een grote smartphone, maar dat speelt ook geen rol. Je hebt wel alles bij de hand wat je verwacht van een smartphone. Denk hierbij aan de flinke interne opslag, goede camera en de mogelijkheid tot het huizen van twee simkaarten. Hiermee is de Galaxy A3 Duos plotseling een smartphone geworden die voor iedereen geschikt is, want ook de gebruiksvriendelijkheid van de software mogen wij uiteraard niet vergeten. Iedereen kan er makkelijk mee van start gaan en binnen de kortste keren ben je dan ook de smartphone meester.

Conclusie

De nieuwe Galaxy A3 Duos is misschien wel de meest veelzijdig en complete smartphone die momenteel op de markt is. Je hebt misschien geen topspecificaties, maar je hebt wel een smartphone die alles in zich heeft. Vooral de combinatie van dual-sim maakt deze smartphone plotseling ook een stuk interessanter, zeker voor de zakelijke markt. Samsung heeft er goed aan gedaan om een populair model hiervoor geschikt te maken en in onze ogen is de Galaxy A3 Duos een verbeterde versie van zijn broer zonder dual-sim. Deze smartphone is dus echt aan te raden wanneer je op zoek bent naar een betaalbare smartphone met alle mogelijkheden!