-

Samsung Galaxy Core 2 abonnement

Samsung Galaxy Core 2

Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy Core 2 abonnement? Vergelijk alle Samsung Galaxy Core 2 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Samsung Galaxy Core 2

Voor de prijsbewuste consument is misschien deze Galaxy Core 2 nog wel een interessante smartphone. Het toestel beschikt over alle functies die je maar kunt wensen, echter is het toestel zo samengesteld dat ook de prijs laag gehouden kan worden. Hiermee brengt Samsung de essentie van mobiel bellen weer helemaal terug en keert het terug naar de kern waar het allemaal begon. Wellicht dat zo ook de naam is ontstaan van deze Galaxy Core 2. Het toestel beschikt over alle basiszaken om zo toch optimaal te kunnen genieten van een smartphone. Misschien is dat dan ook wel de kracht van deze smartphone.

Basiszaken

Zoals gezegd beschikt de Galaxy Core 2 over de belangrijkste zaken die wij kunnen verwachten in een smartphone. Zo heb je de beschikking over een 4.5 inch touchscreen, een quad-core processor en net geen 1 GB werkgeheugen. Door zo min mogelijk dure hardware in de smartphone te stoppen heeft Samsung de prijs laag weten te houden. Zaken zoals een camera en internetverbinding behoren uiteraard ook nog steeds tot deze basiszaken, echter zul je zien dat het beperkt is tot datgene wat noodzakelijk is. Toch is de kwaliteit hiervan uitmuntend en is er absoluut geen reden te verzinnen waarom deze Galaxy Core 2 minder presteert, of een minder goede smartphone is, ten opzichte van de rest van alle andere smartphones.

Eerste aanzicht

Op het eerste zicht lijkt de Galaxy Core 2 helemaal geen goedkope smartphone. Je kan echter wel zien dat het toestel kleiner is dan normaal en dit komt mede door zijn 4.5 inch touchscreen. Toch is het eerste gevoel wel belangrijk en dat is erg positief, want als wij het toestel zo aanschouwen komt hij ook nog eens heel degelijk over. Qua ontwerp en afwerking laat de Galaxy Core 2 dus een prima indruk achter. Wanneer je het toestel werkelijk in je hand houdt merk je ook nog eens dat hij stevig is en dat het ook nog eens makkelijk te bedienen is met een hand. Als het gaat om de ergonomie is dat dus ook dik in orde bij deze smartphone.

Een vreemde eend in de bijt

We kunnen misschien eigenlijk wel zeggen dat de Galaxy Core 2 enigszins een buitenstaander in vergelijking met andere Galaxy smartphones. Het toestel heeft dan wel het ontwerp mee van alle andere modellen, maar daar houdt het misschien ook wel op. Het toestel is dermate uitgekleed dat je het niet eens kunt vergelijken met een andere smartphone van Samsung. Hier moet je dus buiten de fabriekshallen verder gaan kijken om een vergelijkbaar model te vinden. Ondanks het groot aantal modellen binnen de Galaxy-serie heeft de fabrikant toch een unieke smartphone weten te maken en dat is ook uniek te noemen.

Wat is onze conclusie over de Samsung Galaxy Core 2?

De Galaxy Core 2 heeft ons positief verrast op vele vlakken. Downsizen hoeft dus niet altijd te betekenen dat je veel moet inleveren. Integendeel zelfs en dat bewijst deze Galaxy Core 2. Het toestel komt echt terug op de essentie van het bellen en de eerste stappen naar mobiel internet en dat maakt het ook dat deze smartphone erg goed betaalbaar is. Wij zijn dan ook aangenaam verrast dat deze smartphone desondanks ook onze harten heeft gestolen. Wij kunnen dan ook een ieder dit model aanraden als je simpelweg op zoek bent naar een smartphone waarmee je gewoon kunt bellen, sporadisch eens op internet kijkt en toch goed voor de dag wenst te komen.