-

Samsung Galaxy Core Prime VE abonnement

Samsung Galaxy Core Prime VE

Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy Core Prime VE abonnement? Vergelijk alle Samsung Galaxy Core Prime VE aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Samsung Galaxy Core Prime VE

Samsung heeft inmiddels een breed scala aan smartphones in hun assortiment zitten, maar sommige smartphones zijn soms zo goed dat ze het gewoon verdienen om een nieuw leven in geblazen te worden. Zo was het ook de beurt aan de Galaxy Core Prime. Speciaal voor deze smartphone is nu de Value Edition (afgekort VE) ontwikkeld. Veel ontwikkeling was er echter niet nodig, want de smartphone was op zich al goed, maar kon natuurlijk wel weer een hedendaagse update gebruiken. Samsung heeft dan hier ook goed gebruik van gemaakt en de grootste wijziging is dan ook Android 5.1 die nu standaard geïnstalleerd is op deze Galaxy Core Prime VE.

Instappen

Als je op zoek bent naar een smartphone met alle functies van een duurdere smartphone, dan is deze Galaxy Core Prime VE misschien wel de perfecte kandidaat. Hij beschikt over de nieuwste software en alle gadgets die je mag verwachten. Zo beschikt de Galaxy Core Prime VE over 4G, een 5 megapixels camera en voldoende rekenkracht om applicaties soepel te laten werken. Als je hier even snel naar kijkt lijkt deze smartphone dan misschien ook de ideale kandidaat om in te stappen in deze snelle wereld van mobiele telefonie. Daarnaast zit de smartphone er ook nog eens erg netjes uit en is hij makkelijk mee te nemen. Wat wil je eigenlijk nog meer? Wat ons betreft is deze Galaxy Core Prime VE nu al een succes.

Android 5.1

De grootste wijziging is uiteraard Android 5.1. Op een dergelijke goedkope smartphone zul je deze versie van Android niet zo snel aantreffen, of in ieder geval niet vanuit de fabriek. Het heeft toch zeker wel zijn voordelen, want Android 5.1 heeft ten eerste alle bugfixes uit de eerdere versie, maar daarnaast is de software een heel stuk sneller in vergelijking met bijvoorbeeld Android 4.4. Ook loopt het besturingssysteem een heel stuk soepeler en stabieler en uiteraard komt dit ook weer ten goede aan de gebruikerservaring. Zonder veel haperingen kun je makkelijk werken met deze Galaxy Core Prime VE, en misschien nog wel vele malen beter dan voorheen.

Opslag

De Galaxy Core Prime VE is bij uitstek een instap smartphone, maar ook voor jongeren is dit een erg betaalbare smartphone met alle gadgets die ze maar kunnen wensen. Zo kun je 8 GB vrij gebruiken voor de opslag van foto's of games, maar deze opslag is ook weer makkelijk uitbreidbaar met een microSD-kaart. Feitelijk is de Galaxy Core Prime VE dus een smartphone die geschikt is voor een breed publiek, want wij kunnen ons ook goed voorstellen dat ook de zakelijke markt deze smartphone interessant zal vinden. Zonder teveel poespas toch een hele nette smartphone en dankzij de opslagmogelijkheden zijn documenten altijd bij de hand en kunnen deze ook via e-mail weer makkelijk doorgestuurd worden.

Conclusie

Met de Galaxy Core Prime VE heb je een serieuze smartphone in huis en krijg je echt waar voor je geld. Het grote verbeterpunt is toch wel de installatie van Android 5.1 en dit merk je dan ook direct in de snelheid van de smartphone en hoe de smartphone omgaat met het openen van apps. Zonder veel moeite worden de commando's afgewerkt. Dankzij zijn compacte formaat is deze smartphone ook nog eens erg makkelijk mee te nemen en wij kunnen dan niet anders zeggen dan dat de Galaxy Core Prime VE een regelrecht succes is. Wij hadden eigenlijk ook niet anders verwacht, gezien zijn voorganger.