-

Samsung Galaxy Grand Prime 4G abonnement

Samsung Galaxy Grand Prime 4G

Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy Grand Prime 4G abonnement? Vergelijk alle Samsung Galaxy Grand Prime 4G aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Samsung Galaxy Grand Prime 4G

De Galaxy Grand Prime is misschien wel het schoolvoorbeeld van hoe een middenklasse smartphone er uit moet zien en uitgerust moet zijn. Gezien de prijsstelling zweeft deze Galaxy Grand Prime exact in het midden van deze klasse. Het toestel beschikt over alle zaken die je verwacht van een smartphone, maar uiteraard heb je niet de hoogwaardige processor of camera die je enkel op high-end smartphones ziet. Desondanks biedt deze Galaxy Grand Prime erg veel waar voor zijn geld en dat is misschien nog wel belangrijker.

Groot scherm

Wat opvallend is aan deze Galaxy Grand Prime is zijn grote scherm. Met een 5 inch touchscreen heb je een behoorlijk beeldoppervlak en met een resolutie van 960 x 540 pixels hoef je ook echt niet te klagen. Er zijn uiteraard betere resoluties leverbaar, maar voor de dagelijkse zaken is dit meer dan voldoende. Ook het bekijken van foto's of video's is prettig en je merkt niet eens dat het een lager resolutie scherm is. Het scherm reageert ook erg goed op commando's die je opgeeft met de vinger. Zonder haperingen of vertragingen wordt het commando netjes uitgevoerd. Denk hierbij aan het swipen of een applicaties opstarten. De eerste indruk van deze Galaxy Grand Prime is dus al erg goed.

Snelheid

Er is niets zo belangrijk als een smartphone die gewoon soepel werkt en datgene meteen uitvoert wat je van hem vraagt. De Galaxy Grand Prime is een mooi voorbeeld van een dergelijke werking. Dankzij de 1.2 Ghz quad-core processor kun je rekenen op een goede werking en mede dankzij het werkgeheugen wordt deze snelheid ook goed vastgehouden. De processor beschikt over een viertal rekenkernen en dit betekent dat er makkelijk vier processen op de achtergrond kunnen draaien zonder dat de smartphone hier problemen mee heeft. Kort samengevat is de Galaxy Grand Prime ook een uitstekend werkpaard als het gaat om multitasken.

Extra's van de Samsung Galaxy Grand Prime

De Galaxy Grand Prime is een echte doorsnee smartphone en dit kunnen wij ook opmerken in de standaard extra's. Zo heeft deze smartphone ook de mogelijkheid om verbinding te maken met 4G. Dit is wel zo handig als je snel een foto wilt plaatsen die je net hebt geschoten met de 8 megapixels camera. Voor foto's, video's of andere media is er 8 GB beschikbaar en uiteraard kan dit uitgebreid worden. De Galaxy Grand Prime is eigenlijk een allround smartphone zonder veel gekke fratsen. Alles werkt zoals het moet werken en het toestel beschikt over die zaken die je mag verwachten op een smartphone in deze prijsklasse. Ook hier zijn dus geen verrassingen onder de zon.

Conclusie over de Samsung Galaxy Grand Prime

De Galaxy Grand Prime komt qua specificaties misschien wat saai over, maar toch biedt deze smartphone net dat beetje meer in vergelijking met andere smartphones. Het toestel is dan ook qua prijs nog wel het meeste interessant. De Galaxy Grand Prime is voor iedereen betaalbaar en zal ook snel gratis aangeboden worden in combinatie met een abonnement. Dit maakt het misschien dat deze smartphone zo populair is, want voor relatief weinig geld heb je toch een prima smartphone in huis die ook nog eens alle zaken aan boord heeft wat je eigenlijk van een smartphone verwacht. Wat ons betreft is de Galaxy Grand Prime dan ook een prima smartphone die je zeker in de vergelijking mee moet nemen als je op zoek bent naar een nieuwe betaalbare smartphone.