-

Samsung Galaxy Grand Prime VE abonnement

Samsung Galaxy Grand Prime VE

Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy Grand Prime VE abonnement? Vergelijk alle Samsung Galaxy Grand Prime VE aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Samsung Galaxy Grand Prime VE

Zo nu en dan is het tijd om een succesvol model weer eens een update te geven. Ook deze Galaxy Grand Prime VE heeft dit ondergaan. De letters VE staan voor Value Edition en hiermee geeft Samsung eigenlijk aan dat je dus meer waar voor je geld krijgt. Feitelijk heeft Samsung aan het design niets gewijzigd en slechts lichte wijzigingen doorgevoerd om zo dit model meer waard voor zijn geld te laten zijn. Zo beschikt de nieuwe versie over een verbeterde processor en wordt de nieuwe Galaxy Grand Prime VE geleverd met Android 5.0. Het lijken inderdaad lichte wijzigingen, maar toch heeft dit direct grote gevolgen voor de prestaties en snelheid en dat uiteraard in positieve zin. Wij nemen daarom deze smartphone eens onder de loep en wij gaan kijken of hij zijn voorganger ook weet te verslaan.

Software

De grote wijziging is uiteraard de software. Deze smartphone heeft nu standaard Android 5.0 geïnstalleerd staan en samen met Samsung's eigen gebruikersinterface, TouchWiz, levert dit een prettige combinatie op. De software is een stuk sneller en alle zaken die niet hoeven te werken zullen ook niet werken zodra je dit niet nodig hebt. Het is dan ook een directe garantie op een snellere gebruikerservaring en dat is uiteraard een positief punt. Ook Android 5.0 is een stuk gebruikersvriendelijker geworden en hierdoor is het ook voor een leek prima te begrijpen wat je aan het doen bent of waar je zit. Het zomaar laten vastlopen of per ongeluk iets verwijderen zal dan ook niet zomaar mee gebeuren.

Oud wordt nieuw

Waarom zou je een goedlopend model direct laten opvolgen door een nieuw model als slechts lichte wijzigingen al voldoende zijn. Het zijn wijzigingen die je vaak ziet bij autofabrikanten, maar fabrikanten van mobiele telefoons kondigen vaak grote wijzigingen aan. Met deze Galaxy Core Prime VE heeft Samsung bewezen dat het ook prima mogelijk is bij smartphones om dergelijke lichte wijzigingen door te voeren. Het model functioneert nog prima en is voorzien van de laatste technieken. Enkel de processor en de software zijn aangepast om mee te kunnen gaan in de hedendaagse snelheid. Het oude model is dus feitelijk weer even onder het mes geweest en is weer helemaal fris en herboren.

Complete smartphone

De nieuwe Galaxy Grand Prime VE is een complete smartphone. Het is onder andere voorzien van 4G, maar ook over een uitstekende 8 megapixels camera en de nieuwe 1.2 Ghz quad-core processor. Deze smartphone heeft alle ingrediënten in handen om wederom een succes te worden. Het is dan ook niet vreemd dat zijn voorganger ook lang in het assortiment heeft gezeten van deze fabrikant. Voor tamelijk weinig geld heb je dan toch een prima smartphone in handen en met deze lichte wijzigingen heeft Samsung dan ook een prima stap gezet. Het zal ons dan ook niet verbazen dat dergelijke wijzigingen in de toekomst vaker zullen voorkomen bij deze fabrikant.

Conclusie

Voor een bescheiden bedrag heb je toch een prima smartphone in huis, met de nieuwste software en een snelle processor. Het is een combinatie die garant staat voor een goede werking van de smartphone. Ook de aanwezigheid van 4G is erg prettig zodat je nog beter de snelheid en werking van deze Galaxy Grand Prime VE kunt ervaren. Wat ons betreft heeft Samsung een prima zet gemaakt door enkel de hoognodige zaken een update te geven. Waarom zou je iets wijzigen wat in de kern al erg goed is? Deze Galaxy Grand Prime VE kunnen wij dan ook van harte aanbevelen!