-

Samsung Galaxy Grand Neo Duos abonnement

Samsung Galaxy Grand Neo Duos

Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy Grand Neo Duos abonnement? Vergelijk alle Samsung Galaxy Grand Neo Duos aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Samsung Galaxy Grand Neo Duos

Steeds meer fabrikanten maken dual-sim smartphones die in de basis gebaseerd zijn op een bestaande single-sim smartphone binnen het bestaande assortiment. Ook deze Galaxy Neo Duos is hier een mooi voorbeeld van. Zoals gezegd beschikt deze Galaxy Neo Duos over de mogelijkheid om een tweetal simkaarten onder te brengen en hier komt dan automatisch een aantal extra gemakken bij die bij andere smartphones niet mogelijk zijn. Een belangrijk punt is natuurlijk dat je makkelijk privé en zakelijk gescheiden kunt houden. Deze Galaxy Neo Duos heeft dus zeker zijn voordelen ten opzichte van smartphone waarbij slechts een enkele simkaart tot de mogelijkheden behoort. Het is dan ook niet vreemd dat dit toestel zakelijk gezien erg populair is.

Vogelvlucht

Als wij de Galaxy Neo Duos eens in een vogelvlucht gaan bekijken is eigenlijk ook al snel duidelijk dat de smartphone tot de onderkant van het middensegment behoort. Wij spreken zelf nog net niet over een low-budget smartphone, maar ook voor deze categorie is wat te zeggen. Zo heb je misschien wel de beschikking over een 5 inch touchscreen, maar met een maximale resolutie van 800 x 480 pixels is het zeker niet de beste resolutie die beschikbaar is. Ook de camera is op sommige smartphones van betere kwaliteit, want met 5 megapixels kun je wel leuke foto's maken maar heb je niet de kwaliteit die je misschien verwacht. Ook de processor is niet schokkend, want de 1.2 Ghz quad-core processor is een rekenkern die wij al vaker in smartphones hebben gezien. In deze snelle vogelvlucht kun je dus concluderen dat de Galaxy Neo Duos het echt moet hebben van zijn dual-sim functie.

Zakelijk

De Galaxy Neo Duos is immens populair geworden in het bedrijfsleven. Dankzij de mogelijkheid om een tweetal simkaarten kwijt te kunnen is het voor iedere werknemer erg makkelijk om te schakelen tussen privé en zakelijk, maar voor het bedrijfsleven kan er uiteraard ook een tweede reden zijn om juist voor dit toestel te kiezen. Zo leent deze smartphone zich juist prima om bijvoorbeeld een tweetal zakelijke abonnementen te herbergen voor bijvoorbeeld enkel mobiel bellen en enkel mobiel internet. Besparen is dus ook met deze Galaxy Neo Duos heel erg goed mogelijk en dus zakelijk gezien nog niet eens zo'n gekke aanschaf.

Eenvoudig

Het gebruik van de Galaxy Neo Duos gaat met de grootste eenvoud. Al bij het opstarten kun jij zelf enkele zaken makkelijk instellen en wordt je makkelijk begeleid bij de dual-sim functie. Het schakelen tussen beide simkaarten is dan ook snel gebeurd en is slechts een kwestie van op het scherm tikken en tussen de simkaarten door wisselen. Een dual-sim smartphone was misschien nog nooit zo eenvoudig in gebruik.

Conclusie van de Samsung Galaxy Neo Duos

Alhoewel de Galaxy Neo Duos misschien niet de meest hoogwaardige specificaties heeft, is het toch nog een nette smartphone. Voor relatief weinig geld heb je wel de beschikking over de mogelijkheid om een tweetal simkaarten tegelijk kwijt te kunnen. Vooral zakelijk gezien heeft dit dus echt wel zijn voordelen. Het toestel ligt ook nog eens erg fijn in de hand door het compacte design en je kunt de Galaxy Neo Duos dan ook makkelijk mee op zak nemen. Qua ontwerp ziet deze smartphone er ook nog best aardig uit en dus heb je voor deze prijs een prima smartphone in huis waarmee je overal en altijd bereikbaar bent.