-

Samsung Galaxy J5 abonnement

Samsung Galaxy J5

Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy J5 abonnement? Vergelijk alle Samsung Galaxy J5 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Samsung Galaxy J5

De nieuwe Galaxy J5 is een mooie smartphone in het middensegment met enkele leuke specificaties. Allereerst beschikt de nieuwe Galaxy J5 over een 5 inch touchscreen en werkt deze smartphone standaard op Android 5.0. Hiermee is het een up-to-date middenklasse smartphone. De Galaxy J5 is vooral een betaalbare smartphone waarbij er door Samsung geen concessies zijn gedaan aangaande de kwaliteit en mogelijkheden. Alles wat je in een smartphone van vandaag wenst is aanwezig op deze nieuwe smartphone. Als je geen grote wensen hebt, maar wel een goede smartphone op zak wenst te hebben is deze Galaxy J5 echt de smartphone die jij moet hebben!

TouchWiz

Zoals gezegd werkt deze Galaxy J5 standaard op Android 5.0. Net als andere smartphones van Samsung heeft ook deze smartphone de beschikking over de bekende TouchWiz-interface. Hiermee wordt het gebruiksgemak enorm verhoogd en heb je de binnen de kortste keren al de smartphone compleet onder de knie. Binnen deze interface heeft Samsung ook enkele standaard applicaties meegeleverd. Zo kun je heel makkelijk de smartphone personaliseren met een compleet nieuw thema of enkele handige applicaties die vanuit Samsung worden aangeboden. Op deze manier is deze Galaxy J5 ook heel erg makkelijk naar eigen hand te zetten en is dus geen enkele Galaxy J5 op deze manier hetzelfde. Uiteraard blijft ook de Google Play Store gewoon actief en kunnen daar ook applicaties worden gedownload.

Media

Elke smartphone is tegenwoordig wel voorzien van een camera en zo ook deze Galaxy J5. Deze is standaard uitgerust met een 13 megapixels camera aan de achterzijde en aan de voorzijde treffen wij een 5 megapixels camera aan. De camera's zijn van prima kwaliteit en bieden dus ook hoogwaardige foto's of zelfs video's. Met de LED flitser aan de achterzijde kan ook in donkere situaties nog een prima foto gemaakt worden. Ook met de camera voorop kan er niet geklaagd worden, want een 5 megapixels camera om snel een selfie te kunnen maken is meer dan prima en zo kun je de mooiste selfies snel maken en eventueel direct online delen. Om de foto's of video's te kunnen opslaan is er standaard 8 GB opslag aanwezig. Dit kan in sommige ogen net te weinig zijn, maar een extra microSD-kaart lost dit probleem direct op en kun je het geheugen makkelijk zelf uitbreiden.

Ontwerp

Het ontwerp van deze Galaxy J5 is zeker geen vernieuwend ontwerp en kan misschien zelfs als een beetje saai worden gezien. Het ontwerp is een directe afgeleide van alle andere modellen binnen de Galaxy-serie en hier is dan ook zeker niets vernieuwends te ontdekken. Vooral intern zijn er dus wel leuke zaken te melden, maar voor het unieke design hoef je het zeker niet te doen. Desondanks ligt de Galaxy J5 wel erg lekker in de hand en is de smartphone makkelijk met een hand te bedienen. Mede dankzij zijn formaat verdwijnt de smartphone ook makkelijk in de broekzak en dat is dan wel weer zo prettig.

Conclusie

Het lijkt op het eerste oog geen nieuwe smartphone te zijn, maar onderhuids is er toch weer veel nieuws te melden. Zo heb je direct de beschikking over Android 5.0, 4G en een tweetal goede camera's. Alles bij elkaar opgeteld is de Galaxy J5 erg scherp geprijsd en is het zeker de moeite waard om de smartphone mee te nemen in jouw selectiekeuze als je toch op zoek bent naar een nieuwe smartphone waarvoor je niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Hierin is de Galaxy J5 zeker de gezonde mix tussen prijs en kwaliteit.