-

Samsung Galaxy Note 7 abonnement

Samsung Galaxy Note 7

Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy Note 7 abonnement? Vergelijk alle Samsung Galaxy Note 7 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Samsung Galaxy Note 7

Nadat de smartphonemarkt maanden lang smulde van gerucht na gerucht, heeft Samsung weer een stukje smartphone innovatie in de markt gezet. De Samsung Galaxy Note 7 is het derde vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant in 2016. Het toestel heeft een prachtig 5,7-inch beeldscherm dat aan beide kanten is gebogen. Rondingen die vanuit de voorkant overgaan in een gebogen rug. De glazen voorzijde en metalen achterkant zijn naadloos in elkaar verzonken.

Optimaal gebruik van het beeldscherm

Samsung heeft dankzij het gebogen 5,7-inch beeldscherm de bezels (ruimte aan weerszijde van het beeldscherm) tot een minimum beperkt. De Galaxy Note 7 gebruikt dan ook de volle potentie van het grote Quad-HD Super AMOLED beeldscherm. Samsung staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande AMOLED beeldschermen. De Note 7 haalt nog meer uit je dit beeld dankzij ‘Always On’. Deze functie laat je niet alleen alle notificaties zien. Je kunt op ieder gewenst moment je gedachtes vastlegt op het toestel via de S-Pen. Dit toestel neemt je mee in de ultieme film beleving dankzij de super realistische Mobile HDR video ondersteuning gecombineerd met het grote Super AMOLED beeldscherm.

Design van de Galaxy Note 7

De nieuwe Samsung Galaxy Note 7 heeft iets weg van de Galaxy S7. Het toestel is alleen veel vierkanter ondanks een afgerond beeldscherm en achterkant. Onderop valt natuurlijk de S-Pen direct op. Juist voor deze pen geeft het forse 5,7-inch beeldscherm met afgeronde randen enorm veel werkruimte. De de afgeronde randen maken dat het apparaat zeer prettig in de hand ligt. Je kunt de nieuwste Note in vier Samsung kleuren aanschaffen; Gold Platinum, Blue Coral, Silver Titanium en Black Onyx. Het vlaggenschip heeft de volgende afmetingen; 153,5 mm x 73,9 mm x 7,9 mm. Het toestel weegt 169 gram. Opvallende features van het design zijn natuurlijk ook de 12-megapixel camera achterop gepaard met LED-flitsers en natuurlijk de 5-megapixel camera voorop die wordt vergezeld van de iris-scanner en aan de linker zijde de IR LED.

Grote prestaties

De Galaxy Note 7 is een ware krachtpatser. Het toestel verschijnt met een zeer snelle processor en een geavanceerde GPU. De Exynos quad-core processor heeft kernen van 2,15 Ghz en van 1,6 GHz. De krachtige chip wordt met rekenen geholpen door 4 GB LDDR4 werkgeheugen. Het toestel heeft 64 GB aan opslagcapaciteit die je kunt uitbreiden met een MicroSD-kaart. De Note 7 is wat je noemt hybride dual-SIM. Hiermee wordt bedoelt dat je een keuze zult moeten maken tussen of een grotere opslag met een MicroSD-kaart of een tweede SIM-kaart. Een 3.500 mAh batterij brengt het toestel tot leven. Je laadt de smartphone super snel op via de USB Type-C of je laadt eenvoudig draadloos op.

Geavanceerde beveiliging

Niemand wil zonder toestemming zijn bestanden gedeeld zien. Niet voor niets ook ,dat beveiliging hoog op de agenda van de Koreaanse fabrikant staat. De Note 7 heeft een revolutionaire beveiliging namelijk een irisscanner. Je kunt je smartphone op verschillende manieren vergrendelen of ontgrendelen; via de vingerafdrukscanner, de irisscanner, patroon beveiliging en natuurlijk de vertrouwde wachtwoorden.

Mis niets

Niet alleen heeft de Galaxy Note7 een snelle de camera, de camera is ook nog geschikt voor prachtige foto’s in alle omstandigheden. Je legt zelfs de meest onverwachte momenten razend snel vast met de 12-megapixel camera achterop en 5-megapixel camera voor.

De 12-megapixel Dual Pixel-sensor maakt gebruik van grote pixels, 1.4µm en een F/1.7 diafragma. Je maakt ook bij weinig licht eenvoudig scherpe foto’s. Bij het maken van de perfecte foto kun je de instellingen automatisch laten aanpassen of volledig naar eigen voorkeur wijzigen. Via de Prof-stand pas je handmatig alles aan wat je maar wilt aanpassen; van diafragma tot witbalans. Je filmt met de hoofdcamera zeer gedetailleerde 4K video’s. Alle gefilmde momenten worden nu ook scherp vertoont op je TV.

S-Pen

Je weet nooit wat je onderweg bedenkt of wie je tegen komt. Laat die cruciale gedachtes en slimme ideeën, die op sommige momenten zomaar tot je komen, nooit meer verdwijnen door gebrek aan pen en papier. De S-Pen helpt je in jouw wereld te excelleren. De meest briljante ideeën vinden namelijk hun oorsprong op plekken waar pen en papier nooit aangetroffen zijn. Reken maar dat daar vanaf nu een smartphone aanwezig is! Namelijk de Galaxy Note 7.

Samsung Note 7 abonnement en prijs

De Samsung heeft de Galaxy Note 7 een adviesprijs van 799,- euro gegeven. Dat is een enorme smak geld om in één keer neer te moeten betalen voor een toestel. Uiteraard zijn er meerdere wegen naar Rome. Je kunt het toestel namelijk ook aanschaffen in combinatie met een telefoonabonnement. Helaas kunnen wij jou niet vertellen welke optie voor jou het voordeligst is. Wij kunnen je wel de meest voordelige acties tonen en je daarmee helpen de juiste keuze te maken. Voor de juiste keuze in telefoonabonnement is het aan te raden om je telefoongebruik (bel en data) van het laatste half jaar als uitgangspunt te nemen.

Vind hier de aantrekkelijkste abonnementsvorm voor jouw nieuwe Samsung Galaxy Note 7.