-

Samsung Galaxy S4 abonnement

Samsung Galaxy S4

Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy S4 abonnement? Vergelijk alle Samsung Galaxy S4 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Samsung Galaxy S4

De Galaxy S4 is de populairste smartphone van Samsung uit 2013 en de opvolger van de Samsung Galaxy SIII. Met de Galaxy S4 heeft Samsung alle verkooprecords van dat moment verbroken. Het toestel is inmiddels meer dan 40 miljoen keer verkocht wereldwijd en dat is natuurlijk niet voor niets. Ieder jaar brengt Samsung een nieuwe Galaxy S smartphone op de markt. Dit gebeurt altijd met een hoop marketing vooraf en de geruchten over het nieuwste paradepaardje starten vaak al maanden voordat het toestel officieel is aangekondigd.

Interessante eigenschappen van de Samsung Galaxy S4

De Samsung Galaxy S4 behoort tot de meest geavanceerde telefoons van dit moment en wordt gezien als één van de gebruiksvriendelijkste smartphones van Samsung. Net als zijn voorganger beschikt de S4 over een berg functionaliteiten waar je 'U' tegen zegt. Wat dacht je bijvoorbeeld van 4G ondersteuning waardoor je razendsnel kan internetten? Of een gigasnelle quad core processor die ook nog eens ontzettend zuinig is. Misschien wel één van de beste functionaliteiten van dit toestel is de zogenaamde "Smart Scroll"-functie.

Smart Scroll is een functie waardoor je kan scrollen zonder het scherm aan te raken. Dit doe je eenvoudigweg door je smartphone aan te kijken. Als je naar beneden kijkt herkent de ingebouwde sensor van de Samsung Galaxy S4 dit direct en scrollt het scherm naar beneden.

Hoewel de Samsung Galaxy S4 niet de allernieuwste smartphone van dit moment is, kan je hier de komende jaren nog makkelijk plezier van hebben. De eerstvolgende updates van Google Android zullen gewoon nog geïnstalleerd kunnen worden op dit toestel. Momenteel koop je de Galaxy S4 standaard met Android 4.3 erop. Google heeft al aangekondigd dat de nieuwste versie, Android 4.4 Kitkat er binnenkort op kan worden geïnstalleerd.

Samsung galaxy s4

Tip: Vanwege de aankondiging van de Samsung Galaxy S5 is de Galaxy S4 nu overal in de aanbieding. Bekijk de prijzenpagina!

De Samsung Galaxy S4 wordt ook wel een "Phablet" genoemd. Dit is een kruising tussen een smartphone en een tablet. Deze benaming heeft het toestel te danken aan zijn enorme formaat. De Galaxy S4 is namelijk nog een slag groter dan zijn voorganger en meet een scherm van maar liefst 5 inch in full HD resolutie (1920 x 1080 pixels). Mocht je bang zijn dat hij hierdoor te groot is; het toestel past nog perfect in je broekzak en dankzij zijn lichte gewicht van slechts 130 gram merk je er niks van. Natuurlijk heeft Samsung ook een kleinere variant van de Galaxy S4 op de markt gebracht, namelijk de Samsung Galaxy S4 Mini.

Allemaal leuk en aardig zo'n groot scherm, maar hoe zit het met de prestaties van het toestel? Dat zit wel snor! De Samsung Galaxy S4 beschikt over een razendsnelle quad core processor met een rekenkracht van 1.9 GHz. De zeer snelle processor gecombineerd met 2 GB werkgeheugen zorgen ervoor dat je meer dan genoeg snelheid hebt om al je apps, video's en games af te spelen.

Voordelen van de Samsung Galaxy S4 De grootste voordelen van dit toestel zijn:
  • De krachtige 1,9 quad core GHz processor
  • 4G ondersteuning voor razendsnel internet
  • Een groot 5 inch touchscreen met een full HD resolutie
  • Android 4.3 Jellybean
  • Smart Scroll functionaliteiten
Nadelen van de Samsung galaxy s4
  • Een groot nadeel van de Galaxy S4 was de prijs. Echter is deze inmiddels verlaagd en kan je ook nog eens gebruik maken van een speciale CashBack actie van Samsung waarbij je € 100,- korting krijgt op het toestel. Bekijk dus direct alle Samsung Galaxy S4 aanbiedingen op de prijzenpagina.
  • Een persoonlijk nadeel vinden wij de plastic behuizing. Hierdoor lijkt het toestel wat goedkoper dan bijvoorbeeld de nieuwste iPhone.