-

Samsung Galaxy S5 Active abonnement

Samsung Galaxy S5 Active

Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy S5 Active abonnement? Vergelijk alle Samsung Galaxy S5 Active aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Samsung Galaxy S5 Active

Ben je op zoek naar een smartphone die ook nog eens goed tegen een stootje kan of niet bang is voor een plens water? Dan is deze Galaxy S5 Active de juiste keuze! Uiteraard treffen wij alle functionaliteiten van de huidige Galaxy S5 terug in deze S5 Active, echter is de vormgeving wel anders. Deze smartphone oogt een stuk robuuster en klaar voor het zware werk onder extreme omstandigheden. Zo is deze Galaxy S5 Active waterdicht en bieden de randen optimale bescherming tegen krassen, stoten of vallen. Een ideale smartphone voor diegene die hem nogal eens laat vallen of juist in situaties terecht komt waar veel stof aanwezig is. Denk hierbij eens aan een bouwplaats. Ondanks deze stevigere behuizing is de functionaliteit van de Galaxy S5 Active gelijk aan die van de standaard Galaxy S5.

Samsung Galaxy S5 Active specificaties

De Galaxy S5 Active is een high-end smartphone met indrukwekkende specificaties. Zo beschikt deze smartphone over een 2.5 Ghz quad-core processor wat wordt ondersteunt door 2 GB werkgeheugen. Voor alle dagelijkse taken is dit meer dan voldoende en kun je er makkelijk mee werken zonder haperingen. In de ruigere omstandigheden wil je ook graag dat het scherm goed afleesbaar blijft. Ook deze Galaxy S5 Active beschikt over een SuperAMOLED scherm met een grootte van 5.1 inch en een maximale resolutie van 1920 x 1080 pixels. De smartphone kan dus de beelden in Full HD tonen, maar dankzij de keuze van het schermtype is het beeld ook goed afleesbaar in de meest vreemde kijkhoeken en kun je in een overbelichte situatie alles nog goed aflezen op het scherm. Aan de achterzijde treffen wij een 16 megapixels camera welke ook video in 4K-resolutie kan opnemen. En om deze beelden ook weer op te kunnen slaan is er de beschikking over 16 GB opslagcapaciteit. Uiteraard mag je ook verwachten dat op deze Galaxy S5 Active standaard zaken aanwezig zijn zoals WiFi, Bluetooth, GPS en 4G. Al om al is het dus een complete smartphone, wat ook nog eens goed van zich af kan bijten en niet spontaan in twee delen springt als hij per ongeluk valt.

Design

Het meest opmerkelijke aan deze smartphone is natuurlijk het design. Er zijn enkele zaken die sowieso in het oog springen. Allereerst moeten wij dus als basis de Galaxy S5 nemen. Met dit beeld in gedachte moeten wij nu een stevig hoesje er omheen bedenken. Dit omhulsel is op de hoeken voorzien van een stevige rand rubber en dit oogt direct ook een stuk robuuster en steviger. Het zijn dan ook deze rubberen hoeken die er voor zorgen dat de Galaxy S5 Active tegen een behoorlijke stoot kan. Aan de onderzijde treffen wij fysieke toetsen aan, in tegenstelling tot de standaard S5. Ook met vieze vingers kan de smartphone dus nog makkelijk bediend worden. Met deze kleine wijzigingen, uiteraard met als doel een stevige smartphone, oogt de S5 Active toch heel anders in vergelijking met andere smartphones. Ook beschikt deze S5 Active over Gorilla Glass, wat in de praktijk een steviger scherm aan de voorzijde is en ook bestand is tegen behoorlijk wat misbruik. Kort samengevat is het zeker geen lelijke smartphone te noemen als je weet dat deze smartphone ook erg goed bestand is tegen verschillende onheilen van buitenaf.

Voor wie is de Galaxy S5 Active?

Uiteraard is deze smartphone voor iedereen leverbaar. Zo kunnen wij ons ook voorstellen dat de ruige look jou enorm aanspreekt. Toch heeft Samsung met deze smartphone het vooral gemunt op bouwbedrijven en professionals die vaak in extreme omstandigheden werk moeten uitvoeren en toch bereikbaar moeten zijn. Denk hierbij dus aan bouwvakkers, wegwerkers of andere beroepen waarbij soms extreme situaties zich voordoen. Het is juist vaak deze doelgroep die veel baat heeft bij de laatste techniek, maar het moet niet direct kapot vallen. De Galaxy S5 Active leent zich dan hier uitstekend voor.

Wat kost de Samsung Galaxy S5 Active in combinatie met een abonnement?

De Galaxy S5 Active is geen goedkope smartphone, maar je weet wel dat je een smartphone in huis neemt waar je jarenlang plezier van kan hebben. Ook het design is zeker niet onaardig en je kunt er ook makkelijk mee voor de dag komen. Juist door de extra elementen die zijn toegevoegd heeft dit de prijs opgedreven. Je koopt dan echter wel een zeer solide smartphone! In combinatie met een abonnement zal de Galaxy S5 Active niet snel gratis leverbaar zijn bij een eenjarig contract, maar bij een tweejarig contract heb je zeker een goede kans. Aangezien het een nichemodel is zullen providers deze telefoon zelf niet snel aanbieden. Hier ben je dan ook aangewezen op de gespecialiseerde online telecomwinkels die vaak wel deze modellen voeren om hun assortiment aan te vullen. Het loont dan ook de moeite om de verschillende prijzen, al dan niet in combinatie met een abonnement, met elkaar te vergelijken tussen de verschillende online telefoonwinkels.