-

Samsung Galaxy S5 Mini abonnement

Samsung Galaxy S5 Mini

Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy S5 Mini abonnement? Vergelijk alle Samsung Galaxy S5 Mini aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Samsung Galaxy S5 Mini

Zoals wij het inmiddels gewend zijn van Samsung brengt de fabrikant ook de kleinere versie uit van een high-end smartphone. Het is dan ook geen verrassing dat deze Galaxy S5 Mini ten tonele is verschenen. Zoals de naam het eigenlijk al zegt is het dus de verkleinde versie van de Galaxy S5. Zo beschikt dit toestel over een 4.5 inch scherm. Wanneer er iets verkleind wordt zul je ook rekening moeten houden met minder goede hardware, maar hier heeft Samsung de schade ernstig beperkt gehouden. Het resultaat is dan ook een kleine, zeer krachtige smartphone die slechts de fractie kost van wat zijn grote broer normaal kost.

Krachtig

De Galaxy S5 Mini is dan misschien wel kleiner in zijn omvang, maar qua hardware mag je absoluut niet klagen. Zo heb je de beschikking over een 1.4 Ghz quad-core processor die wordt ondersteunt door maar liefst 1.5 GB aan werkgeheugen. Hiermee is het momenteel een van de krachtigste kleine smartphones die momenteel leverbaar is. Veel fabrikanten grijpen de kans juist om met dit formaat smartphone een goedkope budgettelefoon op de markt te zetten. De geheel andere denkwijze van Samsung bewijst dat ook een kleine smartphone erg krachtig kan zijn en misschien is dit dan ook wel de nieuwe markt. Deze krachtige Galaxy S5 Mini kan dan misschien wel de doorbraak betekenen.

Foto's maken met de Samsung Galaxy S5 Mini

Een ander sterk punt is misschien wel de mogelijkheid van de camera. De 8 megapixels camera is erg sterk in zijn kunnen en je kunt dan ook snel de mooiste foto's of video's maken. Voor de opslag van deze media ia 16 GB voor handen, maar uiteraard kun jij ook deze opslag gebruiken voor het installeren van software vanuit de Google Play Store. Miljoenen applicaties die op jou staan te wachten zijn direct voor handen. En als je aan de 16 GB opslag niet genoeg hebt kun je uiteraard altijd nog het geheugen uitbreiden via een microSD-kaart. Overigens is het ook mogelijk om foto's direct te bewerken wanneer deze gemaakt zijn, maar eigenlijk heb je dit niet echt nodig. De camera corrigeert zelf al erg veel. Zo zullen trillingen weggenomen worden uit het beeld en behoren rode ogen tot de verleden tijd. Ook hierin bewijst Samsung maar weer eens dat klein niet eens zo slecht is.

Ontwerp van de Samsung Galaxy S5 Mini

De Galaxy S5 Mini is natuurlijk een verkleinde versie. Toch heeft Samsung het beeldbepalende karakter van deze high-end smartphone weten te behouden en straalt ook deze Galaxy S5 Mini veel luxe uit en komt het toestel ook solide over. Waar wij nog even verwacht hadden dat Samsung met meer plastic aan zou komen heeft de fabrikant ons hier positief verrast.

Wat is onze conclusie over de Samsung Galaxy S5 Mini?

De Galaxy S5 Mini is met recht een goede verkleining van de grote broer. De hardware is dik in orde en het toestel is ook nog eens erg snel. Voor een fractie van de prijs heb je dan ook een prima smartphone in handen die niet veel onder doet aan dat van bestaande high-end smartphones. Je zou haast zeggen dat deze Galaxy S5 Mini dan ook een geduchte concurrent is geworden van zijn grote broer. Misschien is dat dan ook wel zo, maar je moet het dan wel stellen met een kleiner scherm. Als je dit voor lief wenst te nemen, dan is deze smartphone misschien nog wel de beste keuze die je kunt maken. Wat ons betreft is het nu al een winnaar!