-

Samsung Galaxy Trend 2 Lite abonnement

Samsung Galaxy Trend 2 Lite

Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy Trend 2 Lite abonnement? Vergelijk alle Samsung Galaxy Trend 2 Lite aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Samsung Galaxy Trend 2 Lite

Steeds meer fabrikanten brengen ook lichtere en kleinere modellen uit van grote high-end smartphones. Toch is deze Trend 2 Lite een uitzondering op de regel, want de nieuwe Trend 2 Lite is namelijk een afgeslankte variant van een al betaalbare middenklasse smartphone, de Trend 2. Hiermee weet Samsung wederom iedereen te verrassen. Onderhuids is er dus het nodige gewijzigd om toch nog tot een interessante telefoon te komen die ook nog eens erg betaalbaar is. De nieuwe Trend 2 Lite is daarom ook in de categorie van budget smartphones gevallen. Desondanks biedt deze smartphone wel alle mogelijkheden die je mag verwachten bij een dergelijke smartphone.

Downsizen

Om tot een goedkoper model te komen is onderhuids de grote wijziging te zien. Zo beschikt deze Trend 2 Lite over een 1.2 Ghz dual-core processor welke wij ook al vaker aantreffen in smartphones van dit kaliber. Ook het 512 MB werkgeheugen is zeker niet het grootste en is misschien zelfs wat aan de krappe kant. De interne opslag is wel weer ruim voldoende voor een smartphone in deze klasse met een capaciteit van 4 GB. Er is dus duidelijk gesneden in de hardware en extra mogelijkheden van deze smartphone, maar hier is dan ook de prijs naar. Het is dus zeker niet een telefoon die een veeleisende gebruiker zou nemen. Hier zijn voor enkele tientjes meer zeker betere smartphones voor leverbaar, maar voor de niet veeleisende gebruiker is deze smartphone zeker de moeite waard.

Beginners

Deze Trend 2 Lite leent zich uitstekend voor diegene die zich weinig bekommeren om een smartphone en enkel bereikbaar willen zijn of juist voor diegene die voor het eerst een smartphone in gebruik gaan nemen. Door zijn simpele werking heb je binnen de kortste keren de Trend 2 Lite al onder controle en heb je bovendien ook snel de gewenste applicaties geïnstalleerd. Applicaties zoals Facebook, WhatsApp en Twitter werken natuurlijk ook prima op deze Trend 2 Lite. Ook een spelletje spelen op deze smartphone mag geen problemen opleveren. Het is dan ook bij uitstek de geschikte smartphone voor diegene die graag bekend willen raken met een smartphone of misschien de perfecte telefoon wanneer je op zoek bent naar een simpele tweede smartphone voor bijvoorbeeld op vakantie.

Camera

Op de Trend 2 Lite is ook een camera aanwezig. In deze prijsklasse treffen wij veelal een 5 megapixels camera aan, maar deze smartphone beschikt over een 3 megapixels camera. Op papier lijkt hier dus wederom een minpunt te zijn, maar niets is minder waar. Samsung heeft het prima voor elkaar gekregen om ook deze camera uitstekend werk te laten verrichten en ook deze foto's zijn gewoon prima te noemen. Uiteraard moeten wij dit alles wel in perspectief plaatsen, maar in vergelijking met directe concurrenten is er zeker niets mis met de foto's of video's. Hier krijgt Samsung dan ook een pluim vanuit onze kant.

Conclusie

De Galaxy Trend 2 Lite is een echte budget smartphone. Je hebt voor weinig geld toch een volwaardige smartphone met alle mogelijkheden die je ook zoekt in een smartphone. Uiteraard misschien in mindere grote mate zoals een krachtige processor of veel werkgeheugen, maar hier is dan ook de prijs naar. De Trend 2 Lite leent zich dan bij uitstek ook prima voor de beginneling of juist voor diegene die een tweede simpele smartphone zoeken. Dan is deze smartphone zeker de verstandige keuze!