Samsung Galaxy Xcover 3 met abonnement

Samsung Galaxy Xcover 3
De Samsung Galaxy Xcover 3 is een echte stevige smartphone die gemaakt is om tegen een stootje te kunnen. Vaak wordt de Xcover 3 gebruikt door mensen die in de bouw werken of bijvoorbeeld een wilde sport beoefenen. De Xcover 3 beschikt onder andere over een 4.3 inch touch screen, 8 GB geheugen, Android 4.4 en een IP-67 certificering waardoor het toestel stof- en waterdicht is.... Lees verder »
Ook een Samsung Galaxy Xcover 3 met abonnement?

Samsung Galaxy Xcover 3 specificaties vergelijken

Toesteleigenschappen  
Release:juli 2015
Afmetingen:132.9 x 70.1 x 10 mm
Gewicht:154 g
Simkaart-type:micro
  
Scherm 
Schermgrootte:4,5 inch (11,43 cm)
Resolutie:800 x 480
Beeldscherm:TFT
Beeldscherm kleuren:16.0 M
Orientatiesensor:
Touchscreen:
Touchscreen technologie:Capacitive
  
Hardware 
Processor:1200 Mhz Quad-Core
Intern geheugen (RAM):1.5 GB
Interne opslag:8 GB
Geheugen uitbereiding:
Geheugenkaart types:Micro-SD
USB type:MicroUSB
Connector type:3.5mm
Accelerometer:
Dualsim:
  
Software 
Besturingssysteem:Android 4.4 Kitkat
Vliegtuigmodus:
  
Camera's 
Camera:
Camera resolutie:5 MP
Autofocus:
Flitser:
Geo tagging:
Gezichtsherkenning:
Video:
Tweede camera:
Resolutie tweede camera:2 MP
  
Batterij 
Batterij:Li-Ion 2200 mAh
  
Netwerken 
3G:
4G:
Wifi:
Bluetooth:
NFC:
GPS:
Assisted GPS:
FM radio:
  
Berichten 
SMS:
MMS:
Email:
Woordenboek:T9
niet (meer) beschikbaar

Lees alle informatie over de Samsung Galaxy Xcover 3

Binnen de Galaxy-reeks is inmiddels zijn ook de opvallende Xcover-smartphones ontstaan. Het zijn compacte smartphones die bestendig zijn water, stof en ook nog wel tegen een flinke stoot kunnen. Het is dan ook de ideale smartphone voor de bouwvakker, aannemer of juist voor de avonturier. Met onder andere een IP67-certificering op zak is dit momenteel een van de meest stevige smartphones die je kunt krijgen en ook nog eens heel betaalbaar is. De nieuwe Xcover 3 is de directe opvolger van de Xcover 2 en is uiteraard op verschillende vlakken verbeterd. In ieder geval zal ook deze Xcover 3 ook in de lijn van modellen terecht komen die een update naar Android 5.0 kan verwachten en zo blijft ook deze nieuwste telg van de familie helemaal up-to-date.

Vallen en weer opstaan

Met de nieuwe Xcover 3 hoef je niet bang te zijn als je een keer de smartphone laat vallen. Dankzij het robuuste design en het gebruik van een stevigere behuizing zrogt er voor dat deze smartphone hier tegen bestand is. Ook een half uur onder water, tot maximaal een meter diep, is geen enkel probleem voor deze smartphone. Maar met een stoffig scherm is een touchscreen niet altijd meer handig te bedienen en daarom beschikt deze Xcover 3 aan de onderzijde van het scherm over fysieke knoppen om zo de bediening net wat eenvoudiger te maken in deze zwaardere omstandigheden. Er is duidelijk goed nagedacht over de mogelijke situaties waarin deze smartphone terecht kan komen en dankzij de verschillende certificeringen kan deze smartphone ook deze ontberingen aan!

Doodgewoon

De buitenzijde van de Xcover 3 zou bijna doen verklappen dat ook de werking van de smartphone anders is, maar niets is minder waar. Wie de Xcover 3 opstart en gaat gebruiken zal al direct merken dat je met een doodnormale smartphone te maken hebt waarmee je ook gewoon applicaties kunt downloaden en dus ook gewoon een WhatsApp bericht kunt sturen. Standaard wordt deze smartphone geleverd met Android 4.4, maar inmiddels heeft Samsung al te kennen gegeven dat deze Xcover 3 ook een update naar Android 5.0 kan verwachten en hiermee blijft deze smartphone dus altijd up-to-date.

Ontwerp

Het ontwerp van deze Xcover 3 is misschien nog wel het meest opvallende. Rondom de smartphone is een stevige rubbere rand aangebracht die de eerste schokken moet opvangen en zo de smartphone moet beschermen tegen vallen. De achterzijde oogt ook erg stoer en hiermee heb je dus misschien ook nog eens een stukje design in huis gehaald wat je niet snel elders zult aantreffen. Je moet er uiteraard van houden, maar stiekem vinden wij dit ontwerp wel wat hebben. Nu is dit uiteraard wel een functioneel ontwerp, maar het mag gezegd worden dat het wel enorm geslaagd is!

Conclusie

De nieuwe Xcover 3 is de smartphone om in huis te halen als je vaak in stoffige omgevingen werkt of verblijft. Het is misschien ook de ideale smartphone voor diegene die niet altijd even voorzichtig om gaat met zijn smartphone. De Xcover 3 kan prima tegen een stootje en ook voor een beetje stof of water is deze smartphone niet bang. Het ontwerp straalt exact datgene uit wat het doet, en dat is beschermen. Je haalt dus een echte robuuste smartphone in huis die nog jaren mee kan, mits je de smartphone in open vuur gooit. Voor dit laatste is helaas nog geen oplossing gevonden.

Het laatste nieuws over de Samsung Galaxy Xcover 3

30 jan 2017Samsung Galaxy Xcover 4 krijgt certificaatIn de database van de WiFi Alliance (WFA) is er een nieuwe Samsung opgedoken. Met het modelnummer SM-G390F heeft deze smartphone zijn WiFi certificaat ontvangen. Veel informatie is er helaas nog niet beschikbaar over deze smartphone, behalve dat wij uit het certificaat kunnen opmaken dat de Galaxy Xcover 4 gaat werken... Lees verder

De populairste alternatieven voor de Samsung Galaxy Xcover 3

Helaas is de Samsung Galaxy Xcover 3 op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van Samsung op een rij gezet:

Samsung Galaxy Xcover 3 abonnement of los toestel

De Samsung Galaxy Xcover 3 is een echte stevige smartphone die gemaakt is om tegen een stootje te kunnen. Vaak wordt de Xcover 3 gebruikt door mensen die in de bouw werken of bijvoorbeeld een wilde sport beoefenen. De Xcover 3 beschikt onder andere over een 4.3 inch touch screen, 8 GB geheugen, Android 4.4 en een IP-67 certificering waardoor het toestel stof- en waterdicht is. Interesse in de Samsung Galaxy Xcover 3? Bekijk alle aanbiedingen op deze pagina.