-

Sony Xperia E4G abonnement

Sony Xperia E4G

Ben je op zoek naar een Sony Xperia E4G abonnement? Vergelijk alle Sony Xperia E4G aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Sony Xperia E4G

Met de Sony Xperia E4G koop je een robuuste budget telefoon die 4G ondersteund. De Japanse fabrikant heeft de kleine telefoon vooral functioneel ontworpen en dat zie je op verschillende niveaus terug. De behuizing is afgerond en compact terwijl de telefoon wel body heeft. De Xperia ligt hierdoor prima in de hand. Het 4,7 inch beeldscherm heeft een nette resolutie van 960 x 540 pixels en ligt iets boven de kunststof behuizing. Binnen het toestel vind je een zuinige MediaTek processor met 1 GB werkgeheugen. Daarbij hoort 8 GB aan opslagruimte en er is mogelijkheid voor meer opslag via een microSD kaart. De smartphone heeft een 5 megapixel hoofdcamera en 2 megapixel selfie camera. De accu van de Sony Xperia E4G is 2.300 mAh groot en niet te verwijderen. Android 4 Kitkat is het besturingssysteem van deze goedkope telefoon. Je vindt in deze Sony een ideale eerste smartphone voor je kind.

Functioneel en compact ontwerp

Functie voor vorm moet Sony hebben gedacht want de compacte Sony Xperia E4G zal geen ontwerp winnen. De kleine smartphone heeft een relatief dikke kunststof behuizing die ruimte geeft aan een flinke accu voor het formaat. De telefoon heeft een 4,7 inch beeldscherm dat op de behuizing lijkt te liggen. De kunststofbehuizing zelf is afgerond. Er is daar ruimte voor de camera met LED flitser en onder het Xperia logo vind je een speaker. De powerknop van de Sony Xperia E4G steekt iets uit en valt op dankzij het glimmende materiaal waarvan de knop gemaakt is. Het compacte toestel meet 133 x 71 x 10.8 mm en weegt 135 gram. Tegenover de powerknop vind je de microUSB poort waarmee je dit toestel kunt opladen. Bovenin tref je de 3.5 mm koptelefoon ingang voor draadloos bellen en natuurlijk muziek.

Specificaties Sony Xperia E4G

Sony heeft met deze Sony Xperia E4G een betrouwbare en goedkope smartphone geleverd. Het is een ideaal toestel voor mensen die af en toe online zijn, maar vooral bereikbaar willen zijn en bellen. De smartphone heeft een net 4,7 inch beeldscherm met resolutie van 960 x 540 pixels waarmee je prima vooruit kunt bij de basis apps. Achter dit beeldscherm vind je een 1,5 GHz MediaTek processor met 1 GB aan werkgeheugen. Verwacht geen super snelle sprints van deze quad core processor. Basis applicaties zoals Whatsapp en internet lopen echter soepel. Er is 8 GB aan opslagruimte dat voor sommigen misschien wat weinig is. Daarom is deze Sony Xperia E4G voorzien van een microSD kaar sleuf. De flinke 2.300 mAh accu levert genoeg stroom om een tot twee dagen zonder oplader te kunnen.

In de robuuste kunststof behuizing tref je een 5 megapixel f/2.8 camera aan met autofocus en LED flitser. Selfies maak je eenvoudig met de 2 megapixel camera boven het beeldscherm.

4G LTE connectiviteit

Geen dure smartphone maar toch over het snelle 4G surfen? Het kan met de Sony Xperia E4G. De voordelige smartphone heeft een functionele uitrusting en ondersteunt 4G LTE Cat 4. Dit betekent dat je met deze smartphone data snelheden kunt halen tot 150 Mbps. Daarnaast beschikt de kleine telefoon over Wifi 802.11 a/b/g/n, dual-band, Wi-Fi Direct en Bluetooth v4.1. Er is GPS en je kunt onbeperkt naar muziek luisteren dankzij de FM Radio. Je laadt deze telefoon op via de microUSB poort aan de zijkant. Voor weinig geld biedt Sony je een compleet Android toestel voorzien van 4G. Je beantwoord razend snel je e-mails en ben eenvoudig in contact met de hele wereld via Twitter en Whatsapp. Deze Sony is los te koop of je betaalt de telefoon in 12 tot 24 gelijke delen. Hier vind je het beste Sony Xperia E4G abonnement.

Alternatieven voor de Sony Xperia E4G vergelijken