-

Sony Xperia M4 Aqua abonnement

Sony Xperia M4 Aqua

Ben je op zoek naar een Sony Xperia M4 Aqua abonnement? Vergelijk alle Sony Xperia M4 Aqua aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Sony Xperia M4 Aqua

Goed hoeft niet altijd duur te zijn. Dit bewijst Sony maar weer eens met deze Xperia M4 Aqua. Het toestel heeft erg veel weg van de Xperia Z3 qua ontwerp, maar toch verschillen beide smartphones enorm van elkaar. Sowieso is de Xperia M4 Aqua een stuk interessanter geprijsd, maar dit gaat zeker niet ten koste van de hardware. Onderhuids is de nieuwe M4 Aqua namelijk ook ruim bedeeld en dus krijg je echt waar voor je geld met deze nieuwe smartphone van Sony. Met een 5 inch touchscreen heb je ook nog eens een goed overzicht op het scherm en kun je makkelijk navigeren en lezen. De nieuwe M4 Aqua heeft alles in huis om Sony weer direct terug op de kaart te zetten als het gaat om betaalbare en goede smartphones.

Onder de huid

Waar de nieuwe Xperia M4 Aqua vooral zijn succes aan gaat danken is alles wat niet direct zichtbaar is. Zo beschikt deze smartphone over een 1.5 Ghz octa-core processor wat wordt ondersteund door 2 GB werkgeheugen. Nu is het werkgeheugen misschien niet wereldschokkend, maar de processor is daarentegen erg snel voor een smartphone in deze prijsklasse. Als je de smartphone direct naast een andere smartphone van een andere fabrikant legt zul je ook direct het verschil in snelheid merken. Hier heeft Sony dan ook de perfecte slag geslagen als het gaat om onderscheid.

Door het stof

De nieuwe Xperia M4 Aqua is ook perfect bestand tegen water en stof. Dankzij de IP68-certificering kun je makkelijk de telefoon een half uur onder water houden en zal er ook niet zomaar stof bij belangrijke onderdelen van de smartphone kunnen komen. De M4 Aqua kan dus wel enigszins tegen een stootje en wat mishandeling, maar draaf hierin uiteraard niet door. Het is overigens niet de eerste smartphone van Sony die met deze certificering op de markt komt, maar gezien zijn prijs is het misschien wel een van de weinige smartphones in zijn prijsklasse die dit presteert. Veelal zijn dergelijke certificeringen enkel voorbestemd aan de duurdere smartphones.

Jongeren

De smartphone lijkt vooral in het leven te zijn geroepen om de brede doelgroep van jongeren aan te spreken. Hij is betaalbaar, ziet er gelikt uit en beschikt daarnaast over een 13 megapixels camera aan de achterzijde en een 5 megapixels camera aan de voorzijde. Hierdoor kun jij altijd de laatste foto's direct op jouw tijdlijn plaatsen. Dankzij de aanwezigheid van 4G gaat dit ook nog eens razendsnel en hiermee is de samenwerking tussen de snelle processor, de snelle internetverbinding en de goede werking van de camera een harmonieus geheel. Iedereen zal versteld staan hoe snel deze smartphone werkt voor deze prijs.

Conclusie

De nieuwe Xperia M4 Aqua is echt een schot in de roos. De smartphone is snel, ziet er netjes uit, kan tegen wat water en stof en is daarnaast voorzien van de laatste technieken zoals 4G. Er zal geen moment voorbij gaan dat je spijt hebt van deze smartphone, want met deze M4 Aqua zit je letterlijk voor een dubbeltje op de eerste rij. Aan alles is gedacht en de afwerking is, zoals wij van Sony gewend zijn, gewoonweg subliem. Het is dus ook nog eens een smartphone waar je best trots op mag zijn. In combinatie met een abonnement is de smartphone helemaal goed betaalbaar en het is dan ook niet vreemd dat de nieuwe Xperia M4 Aqua inmiddels als warme broodjes over de toonbank vliegen. Een echte aanrader voor de geldbewuste koper!

Alternatieven voor de Sony Xperia M4 Aqua vergelijken