-

Sony Xperia M5 abonnement

Sony Xperia M5

Ben je op zoek naar een Sony Xperia M5 abonnement? Vergelijk alle Sony Xperia M5 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Sony Xperia M5

De nieuwe Xperia M5 is de directe opvolger van de Xperia M4 Aqua en is op verschillende vlakken verbeterd. Qua ontwerp is er eigenlijk weinig veranderd en blijft ook deze Xperia M5 gewoon een strakke smartphone om te zien, maar onderhuids zijn er wel wijzigingen aangebracht. De Xperia M5 heeft dan ook een upgrade gehad op de hardware waardoor het toestel nu weer beter kan concurreren in de middenklasse waarin deze smartphone is ingeschaald. Qua prijs- en kwaliteitsverhouding kun je dan ook echt niet klagen met deze Xperia M5, want je krijgt best veel smartphone voor weinig geld.

Wijzigingen

Zoals gezegd is er onderhuids het nodige gewijzigd. Zo beschikt deze nieuwe Xperia M5 over een 2 Ghz octa-core processor wat wordt ondersteunt door 3 GB werkgeheugen. Zover wij kunnen terugkijken lijkt deze smartphone de eerste middenklasse smartphone te zijn die ook over 3 GB werkgeheugen beschikt. Al op dit vlak is de Xperia M5 een unieke smartphone. Ook de camera's zijn onder handen genomen en dit toestel biedt nu een tweetal camera's van een uitmuntende kwaliteit. Zo treffen wij aan de achterzijde een 21.5 megapixels camera aan en voor de selfies is er zelfs een camera van 13 megapixels beschikbaar. Het zijn cijfers die wij normaal enkel in high-end smartphones terugvinden, maar blijkbaar heeft Sony gekozen om het in de betaalbare Xperia M5 te integreren. Ons hoor je natuurlijk hier niet over klagen.

Water- en stofdicht

De Xperia M5 is ook water- en stofdicht. Dit laatste waren wij al gewend op zijn voorganger en het is overigens iets wat in de complete lijn van Sony wordt toegepast. Het zou dus eigenlijk vreemd zijn als deze Xperia M5 dat niet zou hebben. Feitelijk houdt het in dat dit toestel best wel tegen een spat water kan en ook in stoffige ruimtes nog prima kun functioneren zonder dat er ook maar iets beschadigd. Dat is wel een prettig gevoel, want een ongelukje zit in een kleine hoek. Wees dus niet bang dat deze Xperia M5 niet meer functioneert als je hem in een plas water laat vallen of misschien wel in het zand laat vallen.

Ontwerp

Ook het ontwerp van deze Xperia M5 is weer een pareltje. Ten opzichte van zijn voorganger is er eigenlijk niet veel veranderd en misschien is dat ook maar het beste. Het toestel ziet er namelijk gewoon erg goed uit en licht ook nog eens lekker in de hand door het slanke ontwerp. Het toestel is rondom voorzien van een aluminium behuizing wat het toestel ook direct een heel stuk steviger maakt.

Conclusie van de Xperia M5

De nieuwe Xperia M5 heeft ons wederom aangenaam verrast. Het is een waardige opvolger en beschikt over erg goede verbeteringen die je normaal niet aantreft in een toestel in deze prijsklasse. Juist dit laatste maakt het misschien wel dat deze Xperia M5 wel eens een verkoopsucces kan gaan worden. Je hebt werkelijk alles aan boord voor de prijs van een goede middenklasse smartphone. Dit is dan ook absoluut het sterke punt van deze Xperia M5, want geen enkele andere middenklasse smartphone kan tippen aan de specificaties van dit toestel. Wij kunnen dan ook deze smartphone van harte aanbevelen en het is een toestel die je echt in de vergelijking moet meenemen als je toch op zoek bent naar een betaalbare goede smartphone. Vrijwel geen enkele andere smartphone biedt dit aan voor dit geld.