-

Sony Xperia T3 abonnement

Sony Xperia T3

Ben je op zoek naar een Sony Xperia T3 abonnement? Vergelijk alle Sony Xperia T3 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Sony Xperia T3

De Xperia T3 is een nieuw middensegment smartphone van Sony. Als wij dan aan het middensegment denken zitten wij direct aan een 5 inch touchscreen te denken, maar hierin weet Sony ons weer te verrassen. De nieuwe Xperia T3 beschikt namelijk over een 5.3 inch touchscreen en is ook nog eens 7 millimeter dik! Je zou bijna zeggen dat wij dus eigenlijk te maken hebben met een high-end smartphone, maar de overige specificaties van deze smartphone verklappen dat wij dan toch echt weer met een middensegment smartphone te maken hebben. Zoals wij het inmiddels gewend zijn is de verpakking enorm strak en netjes en moet je dus echt onderhuids kijken om te zien met wat voor een smartphone je te maken hebt. Bij deze Xperia T3 is dat misschien nog het meest duidelijk!

Echt middensegment

De Xperia T3 zet ons in eerste instantie misschien op het verkeerde been. Van buiten lijkt het een echte high-end smartphone, mede door zijn formaat, maar onderhuids zien wij direct waarom Sony deze smartphone in dit segment plaatst. Je beschikt namelijk over een 1.4 Ghz dual-core processor en 1 GB werkgeheugen. Ook de camera is misschien niet iets wat wij gewend zijn uit het hogere segment van Sony, want de Xperia T3 beschikt over een 8 megapixels camera. Toch beschikt ook deze camera weer over de befaamde Exmor RS-sensor en dit staat ook weer garant voor schitterende plaatjes. Even terugkomend op de processor moeten wij ook vaststellen dat Sony een net iets snellere processor heeft gebruikt ten opzichte van de concurrentie, maar in de praktijk zul je niet veel merken van deze extra snelheid.

Ontwerp

Een sterk punt van deze Xperia T3 is misschien wel het design. Met een dikte van slechts 7 millimeter mogen wij rustig stellen dat het momenteel een van de dunste smartphones is die op de markt te vinden is. Rondom is de Xperia T3 erg strak afgewerkt, zoals wij dit eigenlijk al wel gewend zijn van Sony. Het toestel is daarnaast leverbaar in drie verschillende kleuren, namelijk zwart, wit of paars. Voor iedereen is er dus wel een passende kleur. Het wordt dan ook steeds meer duidelijk dat Sony met de kleuren de jongere doelgroep wil bereiken en dat moet zeker lukken gezien ook de prijsstelling van deze smartphone.

Razendsnel delen

Een belangrijk punt is natuurlijk de beschikbare techniek. Ook deze Xperia T3 beschikt gewoon over de mogelijkheid om razendsnel, via 4G, foto's of video's te delen via sociale media. Maar ook dankzij 4G ben je continu in verbinding met al jouw vrienden, familie en kennissen dankzij applicaties zoals WhatsApp. Aangezien deze Xperia T3 op Android werkt kun je ook makkelijk deze programma's gratis downloaden en is binnen de kortste keren de smartphone helemaal naar jouw hand gezet. In alle opzichten heb je dus een smartphone in je handen waar je ook echt goed mee uit de voeten kan.

Conclusie

De nieuwe Xperia T3 is het voorbeeld dat een mooi design zeker niet duur hoeft te zijn. Het is een betaalbare smartphone met een legio aan functies die wij mogen verwachten op een dergelijke smartphone. Hierin stelt de Xperia T3 ons zeker niet teleur. Je levert dan misschien even wat snelheid en camerakwaliteit in, in vergelijking met de high-end smartphones van Sony maar daar is de prijs ook naar. Hier hoor je dan ons ook niet klagen, want ondanks deze zaken presteert de Xperia T3 erg goed en kunnen wij deze smartphone dan ook van harte aanbevelen.

Alternatieven voor de Sony Xperia T3 vergelijken