Sony Xperia X abonnement

Sony Xperia X
Snel naar ↓ informatie
Alles over de Sony Xperia X
Reviews
(8.0)
Mede mogelijk gemaakt door: Sony Xperia X

Tijdens de Mobile World Congress 2016 introduceerde Sony ons al met de Xperia X lijn. De Xperia X is de basis van deze lijn met nieuwe toestellen. De Sony Xperia XA wordt het instapmodel en er volgt nog een premium model. De Xperia X is eerder een instap high-end model dan dat je het een middenklasser kunt noemen. De X wordt aangedreven door een zeer snelle Qualcomm Snapdragon 650 processor met wel 3 GB werkgeheugen. De 650 chipset komt zelfs sneller uit de Benchmarks als de Snapdragon 810 van de 2015 topmodellen. Sony heeft een eigen manier van designing en als je de Xperia lijn van Sony kent, dan herken je deze nieuwe Xperia snel.

Design van de Xperia X

De Sony Xperia heeft een aluminium design waar we aan gewend zijn geraakt voor smartphones in het hogere segment. Het ontwerp is gebaseerd op dat van de Xperia Z. Sony heeft de antenne van de Xperia volledig weg kunnen werken door die in de randen van het toestel te verwerken. Hierdoor ontstaat een gladde aluminium achterplaat die slechts door de camera en flitser wordt onderbroken. Daarnaast is dit toestel afgewerkt met vloeiende lijnen zodat je het toestel prettig in de hand hebt. In de power-knop zit ook de vingerafdrukscanner verwerkt dat voor rechtshandige erg handig is. Het scherm van de X is licht gebold 2.5D glas en samen met het aluminium design krijgt het toestel een luxe uitstraling. Je ziet alles scherp en ook prachtige kleuren met het full HD-scherm van de Xperia X. Het toestel verschijnt in de kleuren White, Graphite Black, Lime Gold en Rose Gold. Niet alleen het toestel heeft de kleur van jouw keuze, ook de gebruiksinterface van de Xperia X is bijpassend gekleurd.

Nieuwste beeldscherm snufjes

Het beeldscherm van de Sony is een 5-inch Full-HD beeld met een resolutie van 1920 × 1080 pixels. Tot zover niets nieuws want dit is een veel voorkomend beeldschermtype, maar Sony heeft het beeld nog een stuk beter gemaakt. Dankzij de technologie uit zijn eigen Bravia TV’s die verwerkt is in de Xperia X. Het ‘TRILUMINOS Display for Mobile’ geeft je een nog helderder en levendiger beeld vol kleuren op het full-HD beeldscherm van de smartphone. De Japanse fabrikant geeft je ook nog eens de mogelijkheid om de mooiste Sony films of muziek af te spelen via de Sony’s Xperia Lounge-app. Zo kun je optimaal genieten van de BRAVIA techniek.

Hardware van de Xperia

Het hart van de Xperia X is een 1,8GHz hexa core Snapdragon 650 bijgestaan door 3 GB werkgeheugen. Je kunt al je data kwijt op het toestel met 32 GB interngeheugen en die kunt je nog eens verdriedubbelen met een 64 GB MicroSD-kaart. Het toestel draait op dat laatste Android versie, 6.0 Marshmallow. Marshmallow is de nieuwste Android en heeft allerlei snufjes waardoor het toestel optimaal gebruik maakt van hardware en apps. Sony heeft zijn nieuwe toestel uitgerust met Adaptive Qnovo-technologie. Dit is een geavanceerde techniek die weet wanneer de telefoon juist meer of minder energie nodig heeft. Zo verbruikt het toestel bijvoorbeeld minder energie in de nacht waardoor je nog langer met de batterij kunt bellen en internetten.

Snelle, slimme en krachtige camera’s

Sony staat bekend om zijn kwalitatief goede camera’s. Ook de nieuwe Xperia is hiervan geen uitzondering. De Japanse fabrikant laat zien dat het nog beter kan dan de uitstekende camera in zijn Z5-serie. De Xperia X heeft een 23-megapixel camera achter en een 13-megapixel camera voor. De camera achter heeft ‘Predictive Hybrid Autofocus’, dat wil zeggen dat het toestel jouw bewegingen kan voorspellen zodat foto’s altijd gefocust zijn. Je mist geen enkel moment omdat de camera’s via ‘Quick Launch’ direct klaar staan om te fotograferen.

Hoogwaardige technologieën

De Xperia X heeft Hi-Res Audio en ondersteunt digitale ruisonderdrukking voor heldere muziek en ook audio van games komt uitstekend over. Games die je via PS4™ Remote Play kan spelen, super handig is als je TV bezet is en je toch wil gamen. Je klikt jouw Xperia eenvoudig vast via de Game Mount aan de controller. Wanneer je de Xperia X bestelt in de voorverkoop krijg je bij sommige providers zelfs een bij Sony MDR-XB650 hoofdtelefoon cadeau, ter waarde van 130 euro.

Kies je voor de Xperia X dan kies je voor een compleet toestel met een uitstekende camera setup, snelle hardware specificaties, prachtig beeld en gamers zullen de Remote Play waarderen. Sony geeft een adviesprijs van 599 euro aan het toestel. Vanaf begin mij kun je het toestel bestellen. Bij aankoop van een toestel via een abonnement is het mogelijk dat de totale kosten hoger zijn dan wanneer je het toestel in een keer betaald.

Wij hebben voor jou de meest aantrekkelijke abonnement deals op een rij gezet voor de Sony Xperia X.