-

Sony Xperia Z2 abonnement

Sony Xperia Z2

Ben je op zoek naar een Sony Xperia Z2 abonnement? Vergelijk alle Sony Xperia Z2 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Sony Xperia Z2

In de reeks van high-end smartphone heeft Sony de Xperia Z2 toegevoegd. Dit model moet direct de concurrentie aangaan met modellen van Apple en Samsung. In alle opzichten lijkt Sony hier goed in te kunnen slagen en dit heeft mede te maken met de specificaties, maar ook met het design. Vooral dit laatste lijkt een grote groep gebruikers juist te kiezen voor de Xperia Z2. Deze smartphone is, ten opzichte van zijn concurrentie, erg dun maar daarnaast ook nog eens schitterend afgewerkt waarbij enkele hoogwaardige materialen zijn gebruikt. De Xperia Z2 voelt dus ook silde aan en dat mag ook wel voor een smartphone in het high-end segment. Over de specificaties zelf zijn wij ook erg goed te spreken en kunnen wij enkel maar zeggen dat de concurrentie het het nakijken geeft.

Sony Xperia Z2 Specificaties

Zoals gezegd worden wij persoonlijk wel enthousiast van de specificaties van deze Xperia Z2. Zo beschikt deze Xperia Z2 over een 5.2 inch touchscreen met een maximale resolutie van 1920 x 1080 pixels. Dankzij deze hoge resolutie zijn kleuren helder en levendig en kan er vanuit elke hoek het scherm nog steeds goed afgelezen worden. Ook wanneer de zon vol op het scherm staat blijft deze nog goed afleesbaar. In de kern van de smartphone treffen wij een 2.3 Ghz quadcore-processor aan en dat mag gerust een krachtpatser genoemd worden. Deze wordt nog eens ondersteund door 3 GB werkgeheugen en hiermee kunnen wij deze specificaties bijna vergelijken met een computer of laptop bij jou thuis. Zonder al te veel moeite voert de Xperia Z2 opdrachten uit zonder ook maar eenmaal te haperen of te schokken. Standaard draait deze smartphone op Android 4.4 en de verwachting is dat deze smartphone ook nog een update krijgt naar Android 5.0. Waar Sony helemaal in uitblinkt, ook bij vorige modellen, is de camera. Ook op deze Xperia Z2 is dat niet veel anders en zit er weer een dijk van een camera op deze high-end smartphone. Zo beschikt dit model over een 20.7 megapixel camera welke ook nog eens in staat is om video's op te nemen in een 4K-resolutie. Het zijn specificaties die wij nog nergens anders snel zullen aantreffen en dat maakt het deze Xperia Z2 nou zo uniek. Om het beeldmateriaal te kunnen opslaan is er standaard 16 GB opslagcapaciteit beschikbaar en dit kan uitgebreid worden middels een microSD-kaart.

Design

Met de komst van deze Xperia Z2 willen wij het toch graag even hebben over het design. Zoals wij gewend zijn van Sony is ook deze smartphone strak afgewerkt en is er enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium en Gorilla Glass aan de voorzijde. Voor een smartphone van dit kaliber is hij ook nog een flinterdun met een maximale dikte van 8 mm. Wanneer je de Xperia Z2 in de hand neemt ligt hij ook nog eens lekker in de hand en is de bediening met een hand makkelijk mogelijk. Rondom het toestel zijn nergens kieren te bekennen en dit betekend dat ook Sony erg veel tijd heeft besteed aan de afwerking van de Xperia Z2. Dit alles komt natuurlijk ten goede aan een geweldige gebruikservaring.

Extra mogelijkheden van de Xperia Z2

Een high-end smartphone zou niet in dit segment passen zonder de nodige communicatiemogelijkheden. Zoals wij dan ook mogen verwachten treffen wij in deze Xperia Z2 dan ook mogelijkheden om verbinding te maken met WiFi en Bluetooth, maar ook GPS om makkelijk te kunnen navigeren met deze smartphone. Uiteraard is ook de mogelijkheid om connectie te maken met een 4G-netwerk met deze smartphone. Aangezien communicatie en delen ook centraal staat in deze nieuwe smartphone is ook DLNA geinstalleerd. Hiermee is het mogelijk om heel erg makkelijk foto's, bestanden of video's te streamen naar bijvoorbeeld een televisie. Hierdoor kun jij jou geschoten foto's of video's direct terugkijken op de televisie.

Wat kost de Sony Xperia Z2?

Als je kiest voor de Xperia Z2 kies je bewust voor een smartphone die lang mee zal gaan. Dit heeft mede te maken met de hoogwaardige afwerking en de mogelijkheden. Kijk maar eens naar de camera en de processor. Het zijn elementen die wij niet snel zullen aantreffen in andere smartphones. Je investeert dus met deze Xperia Z2 echt in de toekomst. De prijs van deze smartphone valt dan erg mee en andere fabrikanten kunnen nog eens een zware concurrent er bij krijgen. Je krijgt dus feitelijk veel smartphone voor relatief weinig geld. Goedkoop is hij natuurlijk ook weer niet, maar gezien andere smartphones met vergelijkbare specificaties. plotseling wel weer betaalbaar. Deze smartphone is uiteraard ook in combinatie met een abonnement leverbaar. Wij raden dan aan om deze Xperia Z2 direct af te sluiten in combinatie met een 4G abonnement zodat al het goede naar boven komt uit deze smartphone. Er zijn abonnementen waarbij de smartphone zeer voordelig beschikbaar wordt gesteld, maar bij minder 'zware' abonnementen kan het zijn dat er een bijbetaling wordt gevraagd. Desondanks weet je wel dat je met deze keuze en investering een prima smartphone in huis haalt.