Sony Xperia Z3 met abonnement

Sony Xperia Z3
De Sony Xperia Z3 is het vlaggenschip van 2014 en de opvolger van de populaire Xperia Z2. Net als ieder andere Xperia Z smartphone is ook de Z3 stof en waterdicht. Daarnaast beschikt het toestel over een zeer krachtige 2,5 GHz quad core processor van het type Qualcomm Snapdragon 801 en heeft de Xperia Z3 maar liefst 3 GB RAM geheugen. Dat is meer dan genoeg om de komende tijd... Lees verder »

Voordelen Sony Xperia Z3

  • 5,2 inch touchscreen
  • razendsnel internet met 4G
  • 20,7 megapixel camera
Nu zonder bijbetaling vanaf 49,00 p.m.
Bekijk aanbieding

Populairste aanbiedingen

1
onbeperkt bellen / sms + 1GB€ 59,00 p/m
Bekijk actie
2
onbeperkt bellen / sms + 2GB€ 64,00 p/m
Bekijk actie

De beste Sony Xperia Z3 aanbiedingen voor de laagste prijs

Stel je eigen abonnement samen:
Provider:
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
1 GB
4G
2 jaar
0,00
49,00  p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
2 GB
4G
2 jaar
0,00
54,00  p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
5 GB
4G
2 jaar
0,00
64,00  p.m.
Bekijk actie

Lees alle informatie over de Sony Xperia Z3

Waar wij al zo enthousiast waren over de Xperia Z2, heeft Sony zichzelf weer weten te overtreffen met de Xperia Z3. Op alle fronten is de Xperia Z3 sterk verbeterd ten opzichte van zijn voorganger en kunnen wij dus nog sneller werken op de Xperia Z3 en nog beter genieten van alle mogelijkheden die momenteel beschikbaar kunnen zijn op een smartphone. Zo beschikt ook dit nieuwe vlaggenschip van Sony over de laatst mogelijke technieken en is ook het design van deze smartphone weer uiterst verfijnd. Met deze Xperia Z3 hoopt Sony ook de aanval te kunnen openen op enkele hardlopers van onder meer Samsung en Apple die beiden momenteel de markt domineren. Als wij vluchtig kijken naar de mogelijkheden en specificaties moet dit geen enkel probleem zijn om mee te kunnen gaan in deze massa.

Sony Xperia Z3 hardware

Onderhuids is vooral veel nieuws te vinden en de hardware is misschien dan ook de kracht van deze Xperia Z3. Zo beschikt de smartphone over een 2.5 Ghz quad-core processor met 3GB werkgeheugen. Multitasken is dus geen enkel probleem op deze smartphone. Voor het scherm is gekozen voor een 5.2 inch LCD-scherm met een maximale resolutie van 1920 x 1080 pixels. In vergelijking met enkele concurrenten is het scherm misschien niet zo kraakhelder, maar toch kijkt het erg lekker op deze Xperia Z3. Ook vanuit verschillende kijkhoeken blijft het scherm makkelijk afleesbaar en dat mag ook gewoon gezegd worden bij de keuze van een dergelijk scherm. Waar Sony vooral goed in scoort is het camerawerk en dat is bij deze Xperia Z3 niet anders. Met een camera van maar liefst 20.7 megapixels aan de achterzijde kunnen de mooiste foto's worden geschoten en kunnen video's zelfs in 4K-resolutie worden geschoten. Steeds meer fabrikanten bieden dergelijke mogelijkheden aan, maar Sony was hier toch vrijwel als eerste mee en voor deze fabrikant is het dan ook slechts het verfijnen van bestaande techniek. De kwaliteit is dan ook fenomenaal en vrijwel niet te vergelijken met andere smartphones. Overigens wordt de Xperia Z3 geleverd met 16 GB opslagruimte om ook deze foto's en video's op de smartphone te kunnen opslaan. Zoals wij het verder mogen verwachten van een smartphone met dit kaliber beschikt ook deze Xperia Z3 over WiFi, Bluetooth, DLNA, GPS en 4G. Zaken die min of meer standaard moeten zijn op een dergelijke smartphone.

Waterdicht en stofdicht

De Sony Xperia Z3 is een smartphone die waterdicht en stofdicht is. In tegenstelling tot andere, misschien wel duurdere, smartphones kan deze Xperia Z3 wel degelijk tegen een stootje. Sterker nog, de Xperia Z3 beschikt over certifceringen die op een andere smartphone niet snel gevonden zal worden. Het gaat hierbij om de IP65- en IP68-certificering wat aangeeft dat ook de smartphone uitvoerig is getest en deze testen heeft doorstaan. Zo kan de smartphone op een diepte van 150 centimeter makkelijk een half uur onder water blijven. Ook wanneer de opening van de headset of laadkabel openstaat kan er gewoon onder water mee gewerkt worden. Hiermee weet Sony toch de Xperia Z3 weer iets specialer te maken en is het dus wederom geen doorsnee smartphone.

Sony Xperia Z3 prijs en abonnement

Wie de keuze maakt voor de Xperia Z3 maakt de keuze om een stevige smartphone aan te kopen die ook werkelijk tegen een stootje of een glas water kan. Ook de werking van de Xperia Z3 is erg goed en je haalt dus eigenlijk een alleskunner in huis met behoorlijk wat techniek aan boord. Aan mogelijkheden ontbreekt het niet, maar uiteraard komen dergelijke technieken en mogelijkheden ook met een prijs. De Xperia Z3 zal dan ook niet gauw goedkoop aangeboden worden, maar toch bij tweejarige abonnementen zijn er zeker mogelijkheden waarbij je de smartphone voordelig kunnen bemachtigen. Wij adviseren dan ook om eens uit te kijken naar een data-abonnement met mogelijkheden om gebruik te maken van 4G. Zo kun je optimaal gebruik maken van deze snelle Xperia Z3. In vergelijking met andere smartphones is de prijs- kwaliteitsverhouding optimaal bij deze Xperia Z3 en je investeert dus echt in een goede smartphone zonder poespas!

Het laatste nieuws over de Sony Xperia Z3

19 okt 2015'Sony begint uitrol Android 6.0 Xperia Z3'Sony maakte eerder deze maand bekend dat het een preview van de Android 6.0 Marshmallow update uit zal brengen naar 10,000 gelukkige Xperia Z3 en Xperia Z3 Compact eigenaren. Hiervoor had je je via de site van Sony moeten registreren, en hopen dat je tot de gelukkige hoorde. Als Nederlander was er helaas toch al weinig... Lees verder
5 okt 2015‘Sony gaat Xperia Z3 van Android 6.0 Marshmallow voorzien’Op 29 september werden de nieuwe Nexus toestellen door Google geïntroduceerd, en deze werden voorzien van de nieuwste Android versie: Android 6.0 Marshmallow. Fabrikanten kunnen nu ook aan de slag gaan met het ontwikkelen van Android 6.0 Marshmallow voor hun apparaten. Zo ook Sony, die Android Marshmallow ongetwijfeld... Lees verder

Alle providers met de Sony Xperia Z3

De beste webwinkels voor de Sony Xperia Z3

KPN
Bekijk aanbieding
Staat jouw deal er niet tussen?

Sony Xperia Z3 omschrijving

De Sony Xperia Z3 is het vlaggenschip van 2014 en de opvolger van de populaire Xperia Z2. Net als ieder andere Xperia Z smartphone is ook de Z3 stof en waterdicht. Daarnaast beschikt het toestel over een zeer krachtige 2,5 GHz quad core processor van het type Qualcomm Snapdragon 801 en heeft de Xperia Z3 maar liefst 3 GB RAM geheugen. Dat is meer dan genoeg om de komende tijd apps, games en video's vloeiend af te kunnen spelen. Misschien wel nog interessanter aan de Xperia Z3 is de camera, namelijk een 20,7 megapixels camera met geweldige fotokwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar de specs van de Xperia Z3? Bekijk alle specificaties op deze pagina.