-

Sony Xperia Z5 Premium abonnement

Sony Xperia Z5 Premium

Ben je op zoek naar een Sony Xperia Z5 Premium abonnement? Vergelijk alle Sony Xperia Z5 Premium aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Sony Xperia Z5 Premium

Het kan altijd gekker en groter moet men gedacht hebben bij Sony toen ze deze Xperia Z5 Premium op de tekentafel hadden liggen. Heel vlug gezegd is de Xperia Z5 Premium gewoon de vergrootte variant van de Xperia Z5. Ook de specificaties van de hardware zijn exact gelijk. Toch is het scherm met een halve inch gegroeid naar 5.5 inch. Juist deze groei van het scherm is dan ook het verschil wat wordt gemaakt met de andere modellen binnen deze Xperia Z5-serie. Dit topmodel beschikt namelijk over een schermresolutie van 2160 x 3880 pixels en hiermee is dit scherm vrijwel de hoogste resolutie die je kunt aantreffen bij een smartphone.

Sony Bravia

Iedereen kent Sony ook wel van de televisies. Hierbij maakt Sony gebruik van een grafische processor die ze Bravia hebben genoemd. Ook deze Xperia Z5 Premium beschikt over deze Bravia processor. Dit resulteert in een ongekende hoge resolutie van 2160 x 3880 pixels. Per inch zijn er dus ruim 800 pixels aanwezig en dit is erg hoog. Om een vergelijking te maken heeft de iPhone 6S Plus hier slechts de helft van. Het beeld is dus enorm scherp, maar de kleuren zijn ook een stuk intenser en de helderheid is subliem. Een beter scherm is dan ook bijna niet te bedenken. Het is dan ook echt een genot om op het scherm van deze Xperia Z5 Premium te kijken en ook in situaties waarbij er erg veel licht op het scherm staat is alles nog goed afleesbaar.

Ongekend hoogwaardig

De nieuwe Xperia Z5 Premium springt er natuurlijk uit mijn zijn hoge resolutie, maar ook op andere vlakken is het een hoogwaardige smartphone. Het is dan ook het beste van het beste wat je momenteel kunt vinden. Met een 23 megapixels camera, 2 Ghz octa-core processor en 32 GB opslagruimte is deze smartphone goed bedeeld en kun je hier nog jaren plezier van hebben. Dankzij de IP68-certificering kan de Xperia Z5 Premium ook prima tegen wat water en wat stof. Het is dus ook nog eens een hele degelijke smartphone, maar dat mag ook wel voor deze prijs, want goedkoop is de smartphone zeker niet.

Android 5.1

Bij een nieuwe smartphone hoort uiteraard ook nieuwe software. Bij de introductie van deze Xperia Z5 Premium heeft Sony dus logischerwijs ook besloten om de smartphone te voorzien van de nieuwste versie van Android, in dit geval versie 5.1. Het is niet uit te sluiten dat ook versie 6 van Android ook beschikbaar zal komen op deze smartphone in de toekomst. Vooralsnog werkt deze versie van Android vlekkeloos en kun je dus ongestoord genieten van alle mogelijkheden die dit besturingssysteem te bieden heeft. Je kunt dus ook makkelijk applicaties downloaden en installeren om hierna er makkelijk gebruik van te maken. Dankzij de krachtige processor heeft de smartphone ook geen enkele moeite om ook meerdere applicaties tegelijk te laten werken. Je bent en blijft dus altijd up-to-date met deze Xperia Z5 Premium.

Conclusie

De Xperia Z5 Premium is zeker geen goedkope smartphone en het is dan ook niet vreemd als je deze smartphone in combinatie met een abonnement neemt. Waarschijnlijk zul je dan alsnog moeten bijbetalen, maar dan is de high-end smartphone wel plotseling een stuk betaalbaarder. Je hebt dan echter wel een enorm mooie smartphone in huis met hoogwaardige specificaties waar menig andere fabrikant niet aan kan tippen. De specificaties overtreffen werkelijk elke andere smartphone die momenteel op de markt is en hiermee is de Xperia Z5 Premium dus ook de must-have als je op zoek bent naar een goede smartphone.

Alternatieven voor de Sony Xperia Z5 Premium vergelijken