-

Wiko Jerry 2 abonnement

Wiko Jerry 2

Ben je op zoek naar een Wiko Jerry 2 abonnement? Vergelijk alle Wiko Jerry 2 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Wiko Jerry 2

Binnen de behuizing van de Wiko Jerry 2 schuilt een 1,3 GHz quad core processor met 1 GB aan werkgeheugen. Die processor levert genoeg power voor basis apps als Whatsapp en Facebook. Je krijgt 8 GB aan opslagruimte en mocht je meer ruimte nodig hebben dan kun je een microSD kaart gebruiken. De telefoon beschikt over een 5 megapixel selfie camera en eveneens een 5 megapixel hoofdcamera met LED flitser.

Een flinke 2.500 mAh accu levert de Wiko Jerry 2 stroom en daar zal je een tot twee dagen gebruik van kunnen maken. Mocht de accu leeg zijn dan kun je die eenvoudig verwisselen met een volle. Android 7 Nougat is het besturingssysteem van deze budget smartphone. Zijn prijs van nog geen 100 euro en de hippe kleuren maakt de Wiko Jerry 2 zeer geschikt als eerste smartphone voor een kind.

Kleurrijk ontwerp

Wiko telefoons vallen op vanwege hun voordelige prijs en natuurlijk kleurrijke achterkanten en afwerking. De Wiko Jerry 2 is een goed voorbeeld daarvan. Het ontwerp van de telefoon is zeer eenvoudig maar praktisch. De voorkant is recht en het beeldscherm meet 5 inch. Boven het scherm tref je de speaker en 5 megapixel camera. De achterkant van het toestel is gemaakt van kunststof en afgrond zodat het prettig in de hand licht. Bovenaan valt de flinke camera ronding op met LED flitser. Hieronder zie je het Wiko logo en onderin is ruimte voor een flinke speakergril. Het toestel heeft een redelijke omvang en meet 144 mm bij 72,8 mm met een dikte van 9,3 mm. Aan de onderkant tref je de microUSB poort waarmee je de accu kunt opladen en bestanden overzet.

Nette specificaties

De Wiko Jerry 2 is een budget smartphone met budget specificaties. De prijs kwaliteit verhouding van deze smartphone is goed. Het toestel beschikt over een 5 inch IPS LCD beeldscherm met een bescheiden resolutie van 854 x 480 pixels. Een 1,3 GHz quad core processor levert de rekenkracht samen met 1 GB aan werkgeheugen. Verwacht daarvan geen top prestaties maar de basis apps kun je prima aan. Er is 8 GB aan werkgeheugen waarvan een deel wordt ingenomen door voor geïnstalleerde apps. Een microSD kaart is dan ook aanrader. De 2.500 mAh accu kun je verwisselen. Android 7 Nougat is het besturingssysteem van de Wiko Jerry 2. In de kunststof behuizing vind je de 5 megapixel hoofdcamera met LED flitsers. Je kunt selfies maken of videoberichten versturen met de 5 megapixel front camera.

Connectiviteit

De voordelige Wiko Jerry 2 heeft 3G connectiviteit. Het downloaden van bestanden via 3G heeft een maximale snelheden van 21.1 Mbps. De smartphone heeft Wifi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, hotspot, Bluetooth v4.0 en GPS. Er is een Stereo FM radio en je laadt de telefoon op via de microUSB poort.

Zoek je een basis smartphone of eerste toestel voor je kind? Wil je een hippe kleur of gewoon een simpele smartphone. Dit toestel is los te koop of met een abonnement. Je vind hier de beste aanbiedingen voor een Wiko Jerry 2 abonnement.