-

Wiko Tommy abonnement

Wiko Tommy

Ben je op zoek naar een Wiko Tommy abonnement? Vergelijk alle Wiko Tommy aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Wiko Tommy

De Wiko Tommy is een voordelige 4G smartphone. Het toestel is gemaakt voor diegene die niet al te veel geld wil uitgeven aan een smartphone, maar wel wil beschikken over optimale datasnelheid. Wiko is een relatief nieuw merk uit Frankrijk. De telefoons kenmerken zich door een vrolijk uiterlijk en goede specificaties voor hun prijs. Kortom uitstekende alternatieven uit ‘Europa’ voor de enorme hoeveelheid aan Chinese budget telefoons. Tommy is geen uitzondering, het toestel heeft een 5-inch HD beeldscherm en een 1,3 GHz processor met 1 GB werkgeheugen en 8 GB opslag. Je maakt prachtige foto’s met de 8-megapixel hoofdcamera en 5-megapixel selfieschieter. Het energiezuinige Android 6 Marshmallow is het besturingssysteem van de telefoon.

Vrolijk ontwerp

Wiko smartphones hebben kenmerkend vrolijke kleuren. De Wiko Tommy heeft een aantrekkelijk kunststof design en je kunt de telefoon kopen in een paar zeer hippe kleuren. Uiteraard zijn er binnen de zes beschikbare kleuren ook zakelijk ogende Tommy telefoons in het zwart en grijs. De smartphone heeft een 5-inch beeldscherm en een kunststof achterkant. Achterop prijkt de 8-megapixel hoofdcamera met dual LED flitser. De achterkant heeft het Wiko naamlogo en aan de onderkant zie je een ronde speakergril. Het toestel heeft een geribbelde achterkant zodat het niet zomaar van je tafel afglijd. De afmetingen van het apparaat zijn 146 mm bij 71,5 mm met een dikte van 8,8 mm. Je kunt kiezen uit de volgende kleuren; Flashy Red, True Black, Cool Grey, Bleen, Sunny Yellow of Hot Pink.

Wiko Tommy specificaties

De Wiko Tommy is uitgerust met een 5-inch HD IPS beeldscherm. Het scherm heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels en is voorzien van On-cel technologie. Ongeacht de hoek waarin je naar het beeldscherm kijkt, zijn de beelden goed te zien. De krachtbron van het toestel is een Snapdragon 212 processor van Qualcomm. De 1,3 GHz quad-core heeft 1 GB aan werkgeheugen en er is 8 GB aan opslag. Bij elkaar genomen genoeg voor het dagelijks app gebruik van een basis smartphone gebruiker. De processor kan de gemiddelde apps goed aan. Je moet er wel rekening mee houden dat het besturingssysteem en voorgeïnstalleerde apps redelijk wat geheugen innemen. Je houdt dus minder dan 8 GB over voor apps. De opslagcapaciteit kun je uitbreiden met een microSD-kaart van maximaal 64 GB.

De Wiko Tommy beschikt over twee leuke camera’s. Een 8-megapixel f/2.0 hoofdcamera met LED flitser. Je kunt hiermee prachtige panorama foto’s maken en er zijn enkele slimme features waarmee je foto’s kunt aanpassen zoals Scene Frame. Selfies maak je met de 5-megapixel camera voorop. De telefoon heeft een 2.500 mAh batterij. Je krijgt hiermee tot 15 uur spreek tijd of 270 uur stand-by tijd. Het besturingssysteem is Android 6 Marshmallow.

Connectiviteit en beschikbaarheid

Je koopt al een Wiko Tommy voor nog geen 130 euro. De voordelige smartphone beschikt over alles dat je nodig hebt om gebruik te maken van de Nederlandse 4G netwerken. Het toestel heeft LTE Cat. 4 en haalt download snelheden tot wel 150 Mbps en upload snelheden tot 50 Mbps. Daarnaast beschikt de telefoon over degelijke connectiviteit. Er is WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth v4.0, GPS en een FM-radio.

Bij de aankoop van een budget smartphone kiezen veel mensen voor een los toestel. Je kunt er ook voor kiezen het aankoopbedrag te spreiden via een telefoonabonnement. Dan betaal je te Wiko Tommy in 12 tot 24 gelijke delen naast je telefoonabonnement. Afhankelijk van de aanwezige aanbiedingen en belgedrag is één van de twee opties het meest voordelig voor jou. Hier vind je de beste Wiko Tommy telefoonabonnement.