-

Wileyfox Spark Plus abonnement

Wileyfox Spark Plus

Ben je op zoek naar een Wileyfox Spark Plus abonnement? Vergelijk alle Wileyfox Spark Plus aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Wileyfox Spark Plus

De Wileyfox Spark Plus is een compacte smartphone voor nog geen 150 euro. Het toestel is zeer rijk uitgerust voor een dergelijk budget. Je krijgt twee 8-megapixel camera’s, Dual SIM, en de telefoon ondersteunt 4G LTE. Het compacte toestel heeft een stoer uiterlijk. De zakelijke achterkant wordt speels onderbroken door het prachtige vossenlogo en de kleurrijke merknaam onderaan. Het merk is in Nederland nog niet zo bekend, maar daar zal snel verandering in komen. De Spark Plus is al weer de tweede lijn van het Britse bedrijf. Wij Nederlanders zien als geen ander de waarde van een goede telefoon voor een aantrekkelijke prijs. Aan die smartphone eis voldoet de Wileyfox Spark volledig aan. Voor een kleine 150 euro koop je een echt leuke smartphone die volledig voldoet voor de gemiddelde gebruiker. De ideale mobiele telefoon voor een grote groep mensen zou je zeggen.

Opvallend elegant ontwerp

Budgettelefoons zien er uit alsof ze allemaal door één persoon zijn ontworpen. De achterkant is meestal zwart, grof en saai. Met het zeer slim ontworpen logo en speels naamsvermelding boven de speakergril, maakt de elegante Wileyfox Spark Plus het verschil. Het 5-inch beeldscherm wordt als het waren ingesloten door de afgeronde kunststof achterkant. Wanneer je de achterkant los koppelt zie je de accu, microSD-kaart en de twee simkaart gleuven. Zonder de microSD-kaart op te offeren kun je gebruik maken van Dual-SIM. Je belt via telefoonabonnement en surft over het internet met een extra sim-only abonement. Je kunt het toestel naast privé ook zakelijk gebruiken. De kunststof behuizing is degelijk en ergonomisch ontworpen. De Britse fabrikant zelf, begrijpt het 100% als je de telefoon niet meer los wilt laten. De smartphone is 143 mm hoog, 70,4 mm breed en heeft een dikte van 8,65 mm.

Wileyfox Spark specificaties

De Wileyfox Spark Plus heeft een 5-inch HD IPS beeldscherm met een schermresolutie van 1280 x 720 pixels. Het resulteert in een prima pixeldichtheid van 294ppi. Daarmee heeft de telefoon een bescheiden resolutie en films, foto´s en je Instagram berichten zien er goed uit. Krachtbron van de telefoon is een MediaTek MT6735A processor. De 1,3 GHz sterke quad-core heeft slechts 1 GB werkgeheugen en daarmee kun je geen wonderen verwachten. De krachtbron voldoet echter prima voor de gebruiker die vooral WhatsApp, Snapschat, Instagram en YouTube. Je krijgt 8 GB aan opslag die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart.

Dat een goede camera belangrijk is weet men in Engeland. De Wileyfox Spark Plus heeft een goede 8-megapixel hoofdcamera met LED flitser. Voor tref je een zeer gedetailleerde camera voor zijn prijsklasse, een 8-megapixel camera. De Spark Plus heeft daarbij allerlei leuke functies zoals panorama, gezichtsdetectie en continu opnamen. De levensvonk komt uit een 2.200 mAh accu. Dankzij lage beeldschermresolutie en zuinige Cyanogen 13.0 is de smartphone tot wel 352 uur standby. Mocht je een lange reis gaan maken, dan behoort een reserve accu tot de prettige opties. Wileyfox gebruikt het Cyanogen besturingssysteem voor zijn telefoons. De OS is gebaseerd op Android 6 Marshmallow maar geeft zijn gebruikers nog meer vrijheid.

Connectiviteit en beschikbaarheid

De Wileyfox Spark Plus is een rijk uitgeruste 4G smartphone voor nog geen 150 euro. De telefoon beschikt over een goede processor en helder HD beeldscherm. De telefoon ondersteunt LTE Cat. 4 zodat je kunt downloaden met snelheden tot wel 150 Mbps en uploaden tot wel 50 Mbps. De Britse smartphone is beschikbaar in het wit en zwart.

Je kunt een smartphone los kopen of kiezen voor een telefoonabonnement. Veel mensen kiezen voor de laatste en betalen de telefoon in gelijke delen terug. Het is afhankelijk van de verschillende aanbiedingen en je eigen belgedrag welke optie voor jou het meest gunstig is. Hier vind je de beste Wileyfox Spark Plus telefoonabonnement aanbieden.

De Wileyfox Spark+ is al weer de tweede smartphonelijn van het Britse Wileyfox. Het is een opvallend mooie budget telefoon voor een zeer aantrekkelijke prijs. In 2015 betrad Wileyfox de smartphonemarkt en het merk wist direct indruk te maken. De telefoons combineren vlotte specificaties met het Cyanogen besturingssysteem. De Spark Plus bezit alle eigenschappen van een goede budget smartphone en meer. Het toestel beschikt over een 5-inch HD beeldscherm en wordt aangedreven door een snelle MediaTek processor. Er is relatief veel geheugen beschikbaar, 2 GB werkgeheugen en 16 GB aan opslagcapaciteit. De mobiele telefoon maakt daarnaast uitstekende foto’s met een 13-megapixel hoofdcamera en 8-megapixel selfie-schieter. Een Wileyfox Spark Plus los koop je voor nog geen 160 euro.

De Wileyfox Spark+ heeft een 5-inch HD beeldscherm. Je krijgt dus een resolutie van 1280 x 720 pixels wat neer komt op een pixeldichtheid van 300 ppi. Meer dan scherp genoeg voor YouTube video’s, foto’s en films. Het beeldscherm heeft een goede kwaliteit en toont scherpe beelden waarbij kleuren waarheidsgetrouw worden weergegeven. Krachtbron van dit vosje is een MediaTek quad-core processor. De MediaTek is maximaal geklokt op 1,3 GHz. De telefoon beschikt over relatief veel geheugen, 2 GB werkgeheugen en wel 16 GB aan opslag. Apps draaien vlot en er is meer dan genoeg werkgeheugen voor multi-tasken. Bij dagelijks gebruik zal je merken dat de Wileyfox Spark Plus snel genoeg is. Apps starten snel op en ook spelletjes kan de smartphone prima aan. Al merk je bij zwaardere spellen natuurlijk wel dat je met een budget toestel werkt.

De Wileyfox Spark Plus heeft niet alleen de looks, de smartphone onderscheidt zich ook met uitgebreide software. Het toestel draait op Cyanogen 13. Een besturingssysteem dat gebaseerd is op Android 6.0 Marshmallow. Voor een budget telefoon zijn ook de camera’s prima in orde. Je hebt een 13-megapixel hoofdcamera met LED flitser en een 8-megapixel camera voor scherpe selfies. De telefoon beschikt over genoeg filters voor effecten. Een 2.200 mAh batterij heeft de Spark Plus leven. Je kunt de accu verwijderen en vervangen met een verse batterij voor lange reizen.