-

Samsung Galaxy A3 2016 abonnement

Samsung Galaxy A3 2016

Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy A3 2016 abonnement? Vergelijk alle Samsung Galaxy A3 2016 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Samsung Galaxy A3 2016

We zijn het niet echt gewend van Samsung, maar voor deze gelegenheid heeft Samsung geen nieuw modelnummer uitgebracht, maar de bestaande Galaxy A3 een update gegeven. Het nieuwe model is weer een stuk volwassener geworden en moet het aankomende jaar weer de concurrentie aangaan met menig andere smartphone. Op verschillende vlakken heeft de Galaxy A3 dan ook een mooie update gekregen of minimale wijzigingen. Denk hierbij aan het scherm, de processor en de camera. Het zijn wijzigingen die je niet op het eerst oog merkt. Toch is de grote wijziging misschien wel het ontwerp, want ook hier heeft Samsung van de gelegenheid gebruik gemaakt om de Galaxy A3 in een nieuw jasje te stoppen.

Opwaarderen

Dat de nieuwe Galaxy A3 een update heeft gekregen mag inmiddels duidelijk zijn. Zo heeft Samsung het scherm laten groeien naar 4.7 inch en kun je ook op meer rekenkracht rekenen, want met de aanwezigheid van een 1.5 Ghz quad-core processor is er ook meer snelheid terug te vinden in deze vernieuwde verise van de Galaxy A3. Ook de camera heeft een update mogen ondergaan en is gegroeid naar 13 megapixels. Natuurlijk mogen wij ook niet vergeten dat de Galaxy A3 nu standaard wordt uitgeleverd met Android 5.1. Het opwaarderen van de Galaxy A3 is dus zo gek nog niet, want het toestel leent zich hier uitstekend voor en misschien is het dan ook niet zo vreemd dat Samsung geen nieuw modelnummer heeft uitgebracht.

Ontwerp van de Samsung Galaxy A3 2016

Ondanks dat het scherm gegroeid is, is het toestel zelf totaal niet gegroeid. Het is Samsung dus gelukt om binnen de bestaande afmetingen een groter scherm te implementeren. Het gevolg is dat het toestel beduidend dunnere randen rondom het scherm heeft. Voor de rest is het qua ontwerp ongewijzigd gebleven en vinden wij de bekende knoppen nog steeds terug zoals wij dit gewend zijn bij de Galaxy-reeks. Dankzij zijn geringe afmeting is het toestel ook makkelijk in de hand te houden en te bedienen. Een ander belangrijk punt is dat het toestel ook makkelijk in de broekzak geschoven kan worden en dus overal met je mee kan gaan! Het zijn slechts kleine dingen die het deze Galaxy A3 weer zo interessant maken.

Schieten maar

Met de vernieuwde camera, met hogere resolutie, kun je makkelijk de mooiste plaatjes schieten en kun je de mooiste video's maken zonder dat je echt een expert bent. Door de jaren heen heeft Samsung de techniek rondom de camera sterk verbeterd en de software verder aangepast. Iedereen kan tegenwoordig dus makkelijk overweg met een camera op een Samsung smartphone. Ook deze Galaxy A3 profiteert van deze ontwikkelingen en beschikt dus over een legio mogelijkheden om de mooiste foto's te maken en direct te delen.

Conclusie over de Samsung Galaxy A3 2016

De vernieuwde Galaxy A3 is een sterk verbeterde smartphone die er zeker weer een jaar tegen kan. Het toestel beschikt over de laatste technieken en is prijstechnisch gezien dan ook nog wel eens interessant. Je hebt een compacte smartphone in handen met een redelijk groot scherm. Juist deze combinatie trekt misschien veel klanten over de streep. De update heeft deze Galaxy A3 dan ook veel goeds gedaan en het is dan ook een goede aanrader. In combinatie met een abonnement kun je er snel op rekenen dat het toestel goedkoop wordt aangeboden, want wij kunnen ons ook voorstellen dat je de losse verkoopprijs niet wenst te betalen. Een mooi abonnement met 4G zal dan het beste passen bij deze vernieuwde Galaxy A3.