-

Samsung Galaxy S7 Edge abonnement

Samsung Galaxy S7 Edge

Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy S7 Edge abonnement? Vergelijk alle Samsung Galaxy S7 Edge aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung heeft op het Mobile World Congres de Galaxy S7 Edge aangekondigd. De Galaxy S7 Edge is een speciale telefoon, als we kijken naar het scherm. Net zoals afgelopen jaar komt Samsung namelijk weer met een telefoon die een scherm heeft welke wat over de rand heen gaat. Dit ziet er niet alleen tof uit, maar brengt ook nog functionaliteit met zich mee.

Galaxy S7 Edge design

Samsung gaf een jaar eerder, bij de introductie van de Galaxy S6, een hele nieuwe draai aan het design van het vlaggenschip. Blijkbaar is dit goed bevallen, aangezien het design van de Galaxy S7 Edge (en de Galaxy S7) erg veel weg heeft van de Galaxy S6. Dit betekent een premium design van glas en metaal. Het design is eigenlijk identiek aan dat van de Galaxy S7, alleen is de Galaxy S7 Edge een stukje groter (5,1 inch tegen 5,5 inch) en is de zogenaamde screen-to-body ratio beter. Hierdoor komt de Galaxy S7 Edge niet over als een grote phablet, terwijl je toch echt gebruik kan maken van het 5,5 inch scherm. Samsung heeft ook weer gekozen om het toestel stof- en waterdicht te maken, met een certificering van IP68. Dit zou betekenen dat je de Galaxy S7 Edge tot een diepte van 1 meter onder water zou kunnen houden, mocht je dat echt graag willen doen. Het design is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, goud en zilver.

Galaxy S7 Edge scherm

Dé reden om de Samsung Galaxy S7 Edge te kopen, is natuurlijk voor het scherm. Het betreft een 5,5 inch Quad HD (1440 x 2560 pixels) Super AMOLED scherm, met het scherm dat over de zijkanten gaat. Het dual-curve edge scherm, zorgt voor extra functionaliteit voor het scherm. Waar het afgelopen jaar misschien nog meer als een leuke gimmick was, heeft Samsung nu weer nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Met een nieuw vlaggenschip van Samsung komt natuurlijk ook een nieuwe versie van TouchWiz UI. Naast die interface, komt Samsung nu ook met de Edge UX, speciaal voor de Galaxy S7 Edge. Zo hebben de ze layout enigszins aangepast, waardoor je nu 550 pixels de ruimte hebt (in de breedte) om gebruik te maken van Edge UX. Hierdoor kan je er net wat meer mee doen, waardoor het een handige functionaliteit kan brengen. Ook kan je zelf shortcuts aanbrengen, waardoor je bijvoorbeeld meteen de selfiecamera opstart. Ook kunnen third-party apps geplaatst worden, waardoor ontwikkelaars aan de slag kunnen gaan hiermee.

Galaxy S7 Edge specificaties

Naast het scherm, zijn ook tal van andere verbeterpunten van de Galaxy S7 Edge. Zo kunnen we in Nederland, en de rest van Europa, de Exynos 8990 processor verwachten. In de Amerikaanse markt wordt de Galaxy S7 Edge (als ook de S7) geleverd met de Snapdragon 820 processor.

Het geheugen wordt standaard geleverd met 32 GB interne opslag, welke nu wel weer uitbreidbaar is met een microSD kaart. Dit in tegenstelling van de Galaxy S6 van afgelopen jaar. Wat betreft het werkgeheugen kunnen we rekenen op maar liefst 4 GB RAM, van het snellere LPDDR4 type.

De camera wordt ook goed aangepakt door Samsung. De afgelopen jaren leek het een strijd om te kijken wie de meeste megapixels in een camera van de telefoon kon stoppen. Jarenlang steeg het aantal megapixels van de telefoon immers. Dit jaar kiest Samsung ervoor om het aantal eens te laten dalen, van 16 naar 12 megapixels. Toch kunnen we betere foto's en video's van de Galaxy S7 Edge verwachten.

Dat komt omdat Samsung iets nieuws introduceert genaamd "Dual Pixel", de pixels aanzienlijk groter maakt en de aperture van de lens f/1,7 wordt. Hierdoor zal je veel meer licht op moeten kunnen vangen in donkere ruimtes, waardoor het kwaliteit van de foto daar zal verbeteren. Niet alleen worden de foto's scherper dan eerder, ook laadt de camera aanzienlijk sneller dan een concurrent als de iPhone 6s Plus. Daarnaast krijgt de Galaxy S7 Edge een batterij van 3600 mAh.

Verder zien we op de Galaxy S7 Edge natuurlijk ook weer de vingerafdrukscanner, die weer verbetert is. Daarnaast is er ook een nieuwe functie waardoor het scherm altijd aan staat: "always-on". Hierdoor zie je altijd de tijd, datum en eventueel notificaties die binnen gekomen zijn, ook al staat de Galaxy S7 Edge in slaapstand. Een handige functie, aangezien veel mensen toch wel eens op hun telefoon kijken om de tijd te checken, of om te kijken of ze een nieuwe notificatie hebben. Hierdoor zal je daar uiteindelijk wat batterij mee kunnen sparen, en is het toch weer een stukje extra gemak.

Galaxy S7 Edge prijs en abonnement

De Galaxy S7 Edge zal door Samsung al snel beschikbaar gemaakt worden. Na de introductie van de telefoon op 21 februari, zal hij op 11 maart al in de winkels liggen. Tot die tijd kan je ook een Galaxy S7 Edge pre-order plaatsen. In Nederland krijgt de Galaxy S7 Edge een adviesprijs van 799 euro, een flink prijskaartje dus. Om de prijs wat te doen verlagen, kan je besluiten om een Galaxy S7 Edge abonnement af te sluiten. Hierdoor hoef je niet het hele bedrag in één keer te betalen, maar betaal je de prijs van de S7 Edge over de duur van je Samsung Galaxy S7 Edge abonnement. Op deze pagina vind je de beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S7 Edge.