-

Xiaomi Redmi Note 5A abonnement

Xiaomi Redmi Note 5A

Ben je op zoek naar een Xiaomi Redmi Note 5A abonnement? Vergelijk alle Xiaomi Redmi Note 5A aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Xiaomi Redmi Note 5A

De Xiaomi Redmi Note 5A ondersteunt gedeeltelijk 4G LTE omdat het een belangrijke Nederlandse frequentieband mist. Als krachtbron vind je de Snapdragon 425 processor van Qualcomm met 2 GB aan werkgeheugen. Er is 16 GB aan opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD kaart. De Snapdragon 425 is een zuinige processor die je genoeg rekenkracht geeft voor de basis apps. Selfies maak je met de 5 megapixels selfie camera. De Xiaomi Redmi Note 5A draait op Android 7 Nougat en heeft een flinke 3.080 mAh accu.

Luxe metalen ontwerp

Steeds meer budget telefoons krijgen een luxe metalen afwerking. Ook de Xiaomi Redmi Note 5A is gedeeltelijk gemaakt van premium metaal. Het toestel heeft een groot 5,5 inch beeldscherm en in de onderste rand zijn de functie knoppen verwerkt. In de bovenste bezel tref je de speaker en front camera. Aan de zijkant zijn de volume knop en power knop geplaatst. De metalen achterkant geeft het toestel een luxe uitstraling. De antennelijnen liggen achter kunststof kapjes onder en boven de metalen achterkant. Links bovenin zie je de subtiel gelegen hoofdcamera. In de onderste rand is een flinke speaker geplaatst voor een optimale audio beleving. De smartphone heeft daardoor een industriële uitstraling. Het toestel meet 153 x 76,2 x 7,6 mm. De Xiaomi Redmi Note 5A is beschikbaar in de kleuren goud, grijs en roze.

Xiaomi Redmi Note 5A specificaties

De specificaties van de Xiaomi Redmi Note 5A liegen er niet om. Voor nog geen 120 euro is dit een zeer compleet toestel met een ruime hoeveelheid geheugen. De grote telefoon heeft een 5,5 inch HD beeldscherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Een zuinige Snapdragon 425 is de krachtbron van het apparaat. Dit is een zuinige quad core processor geklokt op 1,4 GHz. Een degelijke processor bedoelt voor de basis en gemiddelde gebruiker. Er is 2 GB aan werkgeheugen en je krijgt 16 GB opslagruimte. Vaak is dat voldoende maar mocht je meer nodig hebben dan heb je ruimte voor een MicroSD kaart. Android 7 is het besturingssysteem met daaroverheen de eigen software skin van Xiaomi. De Xiaomi Redmi Note 5A heeft een ruime 3.080 accu. Je laadt deze accu op via de microUSB poort.

Aan de achterkant vind je de 13 megapixel f/2.2 camera. Je kunt hiermee heldere en scherpe foto’s maken. Selfies schiet je met de 5 megapixel camera aan de voorkant.

Connectiviteit

Xiaomi smartphones ondersteunen niet iedere Nederlandse frequentie band zodat je goed moet kijken welke provider je hebt. De Xiaomi Redmi Note 5A is een 4G smartphone die snelheden tot 150 Mbps aan kan. Het toestel beschikt over WiFi, GPS en Bluetooth v4.2. Je kunt de microUSB poort gebruiken om bestanden over te zetten of om de telefoon op te laden.

LET OP. De Nederlandse taal wordt niet ondersteunt maar je kunt wel Engels instellen. Ook de beschrijving is niet in het Nederlands beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk dat je niet optimaal gebruik kunt maken van 4G en soms op 3G overgaat. De telefoon ondersteunt namelijk niet ieder Nederlandse frequentie.

Zoek je een basis toestel met goede specificaties met een voordelige prijs? De Xiaomi Redmi Note 5A heeft een aantrekkelijk ontwerp en luxe uitstraling. De goedkope telefoon is los te koop of met een abonnement. Hier vind je de beste Xiaomi Redmi Note 5A abonnement aanbiedingen.