Een smartphone voor minder dan 100 euro? Dat is toch onmogelijk? Nee hoor. Tegenwoordig niet meer. Een smartphone biedt vele voordelen zoals apps, games, berichtenapplicaties en meer. Als je wilt genieten van de voordelen van een smartphone, zonder hier honderden euro’s aan uit te moeten geven, zijn er gelukkig nog steeds vele fabrikanten die aan je wensen zullen voldoen. Je kan een smartphone voor minder dan 100 euro los kopen en dan combineren met een sim only abonnement. Een andere mogelijkheid is een telefoon kopen in combinatie met een abonnement. Je hoeft dan vrijwel niets bij te betalen en je maandelijkse lasten zijn echt niet veel duurder dan een sim only abonnement. Welke smartphone kies jij? We tonen je een overzicht van de beste smartphones voor minder dan 100 euro.

De persoonlijke keuze van Telefoonabonnement.nl

Bij iedere prijsklasse kiest de redactie van Telefoonabonnement.nl een telefoon uit die volgens ons de beste smartphone voor dit budget is. Bij een prijs van maximaal 100 euro kiezen wij voor het merk Wiko. De Franse fabrikant is relatief nieuw, maar heeft al snel naam gemaakt met hippe smartphones. In deze prijscategorie zien wij de Wiko Sunny 2 als beste keuze. De fabrikant maakt zeer goedkope smartphones met specificaties die voldoen aan de wensen voor zowel jongeren als ouderen. De Wiko Sunny 2 beschikt over een compact 4 inch beeldscherm met 522 MB werkgeheugen en 8 GB opslagcapaciteit. Het is de absolute instap smartphone en geschikt voor mensen die weinig geld uit willen geven en weinig op internet zitten. Het toestel is beschikbaar in het grijs of zwart en in hippe kleuren. Daarom is dit toestel geschikt als eerste telefoon voor een kind of als instap model voor volwassenen.

Wiko Sunny 2
Bekijk specificaties
Los toestel: € 59,00
Abonnement vanaf € 8,00 p/m
Beste deal

De beste low budget smartphone van Alcatel

Een ander merk dat zich vooral bezighoudt met de ontwikkeling van voordelige low budget smartphones is Alcatel. Dit merk is al vele jaren actief in Nederland, maar is nooit echt doorgebroken. Wel staat het merk bekend als kwalitatief, betrouwbaar en voordelig. Alcatel heeft diverse smartphones in de prijs tot 100 euro. Als beste koop hebben wij gekozen voor de Pixi 4. Deze smartphone beschikt over een 5 inch scherm, 8 GB opslagruimte en een 8 megapixels camera.

Alcatel PIXI 4 (5)
Beste deal

Beste smartphone van Motorola onder 100 euro

Motorola staat al jaren bekend vanwege goedkope smartphones. Nadat Lenovo het merk kocht was men bang dat hieraan een einde zou komen. De Chinese fabrikant heeft bewezen dat het de waarde van het merk Motorola in ere wil houden. De beste Motorola onder de 100 euro is de Motorola New Moto E. Het is een compact toestel met een 4,5 inch beeldscherm. De New Moto E wordt aangedreven door een quad core processor met 1 GB aan werkgeheugen en 8 GB opslag. De Motorola New Moto E is snel genoeg voor de basis apps, lichte games en video’s. Het is een betrouwbare smartphone en een slimme keuze voor iedereen die een super lage prijs.

Motorola New Moto E

Het beste van Motorola voor bijna 100 euro

Wil je het beste voor weinig geld? Dan is het soms beter om iets boven de 100 euro te kijken. De Motorola Moto C Plus is namelijk een budget toestel die los 105 euro kost. In combinatie met een abonnement is de telefoon zelfs onder de 100 euro op de kop te tikken. Wij nemen deze complete smartphone mee in deze lijst aangezien je voor 5 euro meer, twee keer zoveel opslaggeheugen krijgt, 16 GB. Het toestel beschikt over een helder 5 inch HD beeldscherm en ook de camera is net weer beter dan gemiddeld. De 8 megapixel hoofdcamera heeft autofocus en een LED flitser. De Motorola smartphones zien er mooi uit en staan bekend om hun betrouwbaarheid. Kortom de telefoon geeft je veel meer plezier voor slechts 5 euro meer!

Motorola Moto C Plus
Bekijk specificaties
Los toestel: € 108,00
Abonnement vanaf € 10,00 p/m
Beste deal
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones