Een smartphone voor minder dan 100 euro? Dat is toch onmogelijk? Nee hoor. Tegenwoordig niet meer. Een smartphone biedt vele voordelen zoals apps, games, berichtenapplicaties en meer. Als je wilt genieten van de voordelen van een smartphone, zonder hier honderden euro’s aan uit te moeten geven, zijn er gelukkig nog steeds vele fabrikanten die aan je wensen zullen voldoen. Je kan een smartphone voor minder dan 100 euro los kopen en dan combineren met een sim only abonnement. Een andere mogelijkheid is een telefoon kopen in combinatie met een abonnement. Je hoeft dan vrijwel niets bij te betalen en je maandelijkse lasten hoeven niet veel duurder te zijn dan een sim only abonnement. Welke smartphone kies jij? We tonen je een overzicht van de beste smartphones voor minder dan 100 euro.

De persoonlijke keuze van Telefoonabonnement.nl

Bij iedere prijsklasse kiest de redactie van Telefoonabonnement.nl een telefoon uit die volgens ons de beste smartphone voor dit budget is. Bij een prijs van maximaal 100 euro kiezen wij voor het merk Wiko. Met als specifieke smartphone de Wiko Lenny 3. Wiko is een vrij onbekend merk in ons land. Maar dat maakt hem niet minder interessant. De fabrikant maakt zeer goedkope smartphones met specificaties die voldoen aan de wensen voor zowel jongeren als ouderen.

Wiko Lenny 3
Beste deal

De beste low budget smartphone van Alcatel

Een ander merk dat zich vooral bezighoudt met de ontwikkeling van voordelige low budget smartphones is Alcatel. Dit merk is al vele jaren actief in Nederland, maar is nooit echt doorgebroken. Wel staat het merk bekend als kwalitatief, betrouwbaar en voordelig. Alcatel heeft diverse smartphones in de prijs tot 100 euro. Als beste koop hebben wij gekozen voor de Pixi 4. Deze smartphone beschikt over een 5 inch scherm, 8 GB opslagruimte en een 8 megapixels camera.

Alcatel PIXI 4 (5)
Bekijk specificaties
Los toestel: € 78,00
Abonnement vanaf € 9,00 p/m
Beste deal

Beste smartphone van Huawei onder 100 euro

Huawei is inmiddels in ons land volledig ingeburgerd en staat nu in de top 3 van populairste smartphonemerken. Hoewel Huawei zich nu veelal richt op echte high-end smartphones, staan ze ook bekend als fabrikant van kwalitatieve low-budget toestellen. De Huawei Y5 is een goed voorbeeld daarvan. Deze smartphone is verkrijgbaar voor nog geen € 70,- en beschikt over een 4,5 inch touch screen, 8 GB opslaggeheugen en een kwalitatieve 5 megapixels camera. De Huawei Y5 is snel genoeg om apps, games en video’s vlekkeloos af te spelen. Een prima smartphone voor een superlage prijs.

Huawei Y5

Het beste van Microsoft onder 100 euro

En ook voor de liefhebbers van het praktische besturingssysteem Windows zijn er genoeg opties voor minder dan 100 euro. Wij hebben in deze prijsklasse gekozen voor het merk Microsoft en dan specifiek de Lumia 550. Deze smartphone maakt gebruik van Windows Phone en beschikt over voldoende opslagcapaciteit. Minder opslagruimte dan 8 GB is niet aan te bevelen omdat het besturingssysteem al aardig wat geheugen opsnoept. Uit ervaring weten wij dat minder dan 8 GB in korte tijd al voor problemen kan zorgen. Verder beschikt de Lumia 550 over een 4,7 inch scherm en een 5 megapixels camera.

Microsoft Lumia 550
Beste deal
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones