200 euro te weinig voor een behoorlijke telefoon? Onzin! Tegenwoordig heb je voor 200 euro een prima smartphone in huis waar je jarenlang plezier aan kan beleven. Wil je weten welke je het beste kunt kopen? In dit overzicht geven wij je ons persoonlijke advies en vertellen we welke smartphone per merk de beste koop is binnen het vastgestelde budget van 200 euro.

De persoonlijke keuze van Telefoonabonnement.nl

In de prijsklasse tot 200 euro heb je bij merken als Samsung, HTC, LG, Huawei, Motorola en LG genoeg keuze. Onze persoonlijke voorkeur gaat uit naar de LG K10. Voor zijn prijskaartje krijg je hierbij erg goede specificaties zoals een 5,3 inch scherm met een snelle processor. De smartphone voelt solide aan en je hebt echt het idee dat je kwaliteit in handen hebt. Terwijl je hem voor minder dan € 200,- al in huis hebt.

LG K10
Bekijk specificaties
Los toestel: € 132,00
Abonnement vanaf € 11,00 p/m
Beste deal

De beste telefoon van HTC onder 200 euro

Van LG gaan we naar HTC. Een bekende smartphone fabrikant uit Zuid Korea dat zich zowel met high-end, als midrange en low-budget smartphones bezig houdt. HTC kent de zogenaamde “Desire”-lijn. Dit zijn toestellen in de low-budget en midrange prijs segment en daarin vinden we onder andere de Desire 530. Een redelijk snelle smartphone met meer dan genoeg mogelijkheden voor nog geen € 200,-. Wat ons betreft zeker een koopje en de moeite waard om te vergelijken.

HTC Desire 530
Beste deal

Samsung Galaxy onder 200 euro

Vroeger kende Samsung de Galaxy Young en Galaxy Ace. Dat waren low-budget smartphones in deze prijsklasse. Tegenwoordig worden deze smartphones haast niet meer verkocht en het gebrek aan voldoende geheugen was hierbij de belangrijkste reden. Een smartphone tot 200 euro wordt pas interessant als hij minimaal 8 GB opslaggeheugen heeft. Minder dan dat zorgt op den duur voor problemen . Tegenwoordig heeft Samsung in diezelfde prijsklasse de Galaxy J3 en Galaxy A3, waarbij de A3 iets duurder is dan € 200,- maar gezien de specificaties zeker de moeite waard is om te vergelijken. Wij adviseren dan ook een keuze te maken tussen deze twee smartphones.

Samsung Galaxy J3
Bekijk specificaties
Los toestel: € 130,00
Abonnement vanaf € 10,50 p/m
Beste deal
Samsung Galaxy A3 2016
Bekijk specificaties
Los toestel: € 215,00
Abonnement vanaf € 14,00 p/m
Beste deal

De beste Huawei onder 200 euro

Als je op zoek bent naar een geschikte Huawei smartphone voor minder dan 200 euro hebben we goed nieuws. Huawei is één van de beste merken op het gebied van prijs/kwaliteit en weet als geen ander de prijzen zo laag mogelijk te houden. Een erg goed voorbeeld van zo’n smartphone is de Huawei Y6 II Compact. Dit is de opvolger van de eerste Y6 en qua prestaties net even iets beter. Het toestel beschikt over voldoende geheugen, rekenkracht en snelheid om de komende jaren mee uit de voeten te kunnen. De beste koop van Huawei onder 200 euro is zonder twijfel de Huawei Y6 II Compact.

Huawei Y6 II Compact
Bekijk specificaties
Los toestel: € 130,00
Abonnement vanaf € 11,00 p/m
Beste deal
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones