200 euro te weinig voor een behoorlijke telefoon? Onzin! Tegenwoordig heb je voor 200 euro een prima smartphone in huis waar je nog jarenlang plezier aan kan beleven. Wil je weten welke smartphone je het beste kunt kopen? In dit overzicht geven wij een persoonlijke advies en vertellen we welke smartphone per merk de beste koop is binnen het vastgestelde budget van 200 euro.

De persoonlijke keuze van Telefoonabonnement.nl

In de prijsklasse tot 200 euro is er al keuze uit smartphones van premium merken zoals  Samsung, HTC, LG, Huawei, Motorola en LG. Onze persoonlijke voorkeur gaat uit naar de Samsung Galaxy J5 2017. Je krijgt voor nog geen 200 euro een degelijke smartphone van het nummer één smartphone merk. De Galaxy J5 2017 is een uniek toestel met herkenbare achterkant. Het prachtige 5,2 inch AMOLED beeldscherm geeft kleuren prachtig weer. De smartphone heeft een snelle 1,6 GHz Exynos processor van Samsung zelf. Er is 2 GB aan werkgeheugen met 16 GB opslagcapaciteit. Aan voorkant en achterkant vind je een 13 megapixel camera. Het toestel voelt solide aan en je hebt echt het idee dat je kwaliteit in handen hebt. De Samsung Galaxy J5 2017 kost op dit moment nog geen € 200,-.

Samsung Galaxy J5 2017
Bekijk specificaties
Los toestel: € 216,00
Abonnement vanaf € 14,00 p/m
Beste deal

De beste telefoon van LG onder 200 euro

Een van de bekendste merken in Europa is het Zuid Koreaanse LG. LG heeft elk jaar een serie budget telefoons met degelijke behuizing en goede specificaties. Het top model van de K lijn behoort tot een van de beste smartphones onder de 200 euro. De LG K10 2017 is een degelijk toestel met een 5,3 inch beeldscherm. Een snelle 1,5 GHz octa core processor met 2 GB RAM geeft de telefoon genoeg snelheid voor de gemiddelde taken. Aan de voorkant tref je een 5 megapixel camera en achterop prijkt een 13 megapixel camera met autofocus.

LG K10 2017
Bekijk specificaties
Los toestel: € 149,00
Abonnement vanaf € 13,00 p/m
Beste deal

De beste telefoon van HTC onder 200 euro

Van LG gaan we naar HTC. Een bekende smartphone fabrikant uit Taiwan en maakt zowel high-end, midrange als budget smartphones. De HTC smartphones blinken vaak uit in hun camera capaciteiten en prachtig geluid. De budgetlijn van HTC krijgt de naam Desire mee. Het zijn toestellen in de low-budget en midrange prijs segment en daarin vinden we onder andere de HTC Desire 650. Het is een redelijk snelle smartphone met de Snapdragon 400 en 2 GB RAM. De smartphone heeft een krachtige 13 megapixel f/2.0 camera en beschikt over front facing speakers. De HTC Desire 650 is wat ons betreft zeker een koopje en de moeite waard om te vergelijken.

HTC Desire 650

De beste Samsung Galaxy onder 200 euro

Naast de nieuwe Samsung Galaxy J5 2017 heeft Samsung nog veel meer toestellen in deze prijsklasse. Je vind hier ook de 5,5 inch Full HD Samsung Galaxy J7. De Koreaanse smartphone heeft net wat meer pit dan vergelijkbare modellen in deze prijsklasse. Het toestel stamt uit 2016 en wordt aangedreven door een  krachtige 1.6 GHz processor met 2 GB. De camera van deze smartphone is weer net iets beter dan gemiddeld in donkere locaties. Het is een 13 megapixel f/1.9 camera met autofocus en aan de voorkant tref je een 5 megapixel camera met LED flitser. Kortom de Samsung Galaxy J7 uit 2016 is een complete smartphone en een slimme keuze voor diegene die graag foto’s maakt.

Samsung Galaxy J7
Bekijk specificaties
Los toestel: € 245,00
Abonnement vanaf € 15,00 p/m
Beste deal

De beste Huawei onder 200 euro

Als je op zoek bent naar een geschikte Huawei smartphone voor minder dan 200 euro hebben we goed nieuws. Huawei is één van de beste merken op het gebied van prijs/kwaliteit en weet als geen ander de prijzen zo laag mogelijk te houden. Een erg goed voorbeeld van zo’n smartphone is de Huawei P9 Lite. De telefoon uit 2016 is nu al beschikbaar onder de 200 euro. Het toestel heeft een schitterend ontwerp en een snelle 2 GHz octa core processor als krachtbron. De processor van Huawei zelf wordt geholpen door 2 GB aan werkgeheugen en er is 16 GB opslagruimte.  Selfies maak je met een 8 megapixel camera en met de 13 megapixel hoofdcamera kun je prachtige foto’s maken. Er is een uitgebreid camera menu. 

Huawei P9 Lite
Bekijk specificaties
Los toestel: € 199,00
Abonnement vanaf € 13,50 p/m
Beste deal

De beste telefoon van Motorola onder 200 euro

In het budget segment is Motorola een van de bekendste merken. De telefoons met batwing logo zijn rijk uitgerust en hebben een herkenbare look. De beste Motorola onder de 200 euro is de Motorola Moto G5. Het is één van de weinige smartphones in deze lijst met 3 GB aan werkgeheugen. De mobiele telefoon is aangedreven door een snelle 1.4 GHz octa core processor van Qualcomm en heeft 16 GB aan opslagcapaciteit. Aan de achterkant vind je een luxe 13 megapixel camera voorzien van phase detection autofocus en een LED flitser. In de prominente home knop vind je een razend snelle vingerafdrukscanner.

Motorola Moto G5
Bekijk specificaties
Los toestel: € 178,00
Abonnement vanaf € 13,00 p/m
Beste deal
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones